Okategoriserade

Bauhaus Premium

Vad är BAUHAUS Premium?

BAUHAUS Premium är ett exklusivt medlemsprogram som erbjuder kunder hos BAUHAUS en rad förmåner och specialerbjudanden. Medlemskapet är designat för att ge tillbaka till de mest lojala kunderna genom att erbjuda dem en förstklassig shoppingupplevelse.

Från specialrabatter till tidig tillgång till försäljning och produktsläpp, är BAUHAUS Premium det perfekta valet för den dedikerade byggaren, hemmafixaren eller professionella hantverkaren.

Förmåner med BAUHAUS Premium

  • Specialrabatter: Medlemmar får tillgång till exklusiva rabatter som inte är tillgängliga för vanliga kunder.
  • Tidig tillgång: Möjlighet att handla nya produkter och ta del av försäljningar innan de öppnas för allmänheten.
  • Produktsläpp: Förhandsinformation om kommande produkter och möjlighet att köpa dem före andra kunder.
  • Exklusiva event: Inbjudningar till specialarrangemang och event endast för medlemmar.

Tabell över BAUHAUS Premium-förmåner

Förmån Beskrivning
Specialrabatter Unika rabatter som erbjuds endast till BAUHAUS Premium-medlemmar.
Tidig tillgång Förhandsåtkomst till försäljningar och nya produkter.
Produktsläpp Information och möjlighet att köpa nya produkter innan de blir tillgängliga för allmänheten.
Exklusiva event Inbjudningar till evenemang som är reserverade enbart för medlemmar.

Fördelar med BAUHAUS Premium Kontokort

Att bli medlem i BAUHAUS Premium innebär inte bara tillgång till exklusiva erbjudanden, utan också möjligheten att skaffa BAUHAUS Premium Kontokort. Detta kontokort förstärker din shoppingupplevelse genom att ge dig bonus på alla dina köp, möjlighet till delbetalning och andra finansiella fördelar. Att använda kontokortet är ett smart sätt att maximera dina förmåner samtidigt som du handlar.

Extra Förmåner med BAUHAUS Kontokort

Förutom de redan nämnda fördelarna, får du som innehavare av BAUHAUS Kontokort ytterligare förmåner. Dessa kan inkludera till exempel förlängd öppet köp, inbjudningar till särskilda event och workshops samt tillgång till personlig rådgivning för dina projekt. Det är kort sagt ett kontokort som ger mer än bara ekonomiska fördelar.

Redan Medlem i BAUHAUS Premium?

Om du redan är en stolt innehavare av BAUHAUS Premium eller Kontokort, glöm inte att regelbundet kolla in de senaste erbjudandena och kampanjerna. BAUHAUS uppdaterar ständigt sina förmåner för att säkerställa att du som medlem får det bästa möjliga värdet och upplevelsen. Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Fönster Bauhaus.

Allmänna Villkor för Medlemskapet

Det är viktigt att vara medveten om de allmänna villkoren som gäller för BAUHAUS Premium-medlemskapet. Dessa villkor reglerar användningen av medlemskapet och kontokortet, inklusive hur poäng kan samlas och användas, samt vilka köp som kvalificerar för bonus. Att hålla sig uppdaterad om dessa villkor säkerställer att du får ut det mesta av ditt medlemskap.

Kontakta Kundtjänst för Support

Har du frågor eller behöver hjälp med ditt BAUHAUS Premium-konto? Då kan du enkelt kontakta kundtjänst för support. Med ett dedikerat team redo att hjälpa dig med allt från frågor om medlemskapet till specifika produktförfrågningar, är du aldrig långt ifrån assistans.

Kvällsöppen Kundtjänst för Flexibilitet

För att göra det ännu enklare för dig som kund erbjuder BAUHAUS kvällsöppen kundtjänst. Det innebär att du kan få hjälp även utanför vanliga kontorstider, vilket är perfekt för dig som har fullt upp under dagen. Flexibiliteten i kundtjänstens öppettider speglar BAUHAUS engagemang för kundnöjdhet.

Smidig Leverans av Dina Produkter

Smidig leverans är en av de stora fördelarna med att handla hos BAUHAUS. Oavsett om du väljer hemleverans eller att hämta dina produkter i närmaste varuhus, strävar BAUHAUS efter att göra processen så bekymmersfri som möjligt. För Premium-medlemmar kan det även finnas alternativ för snabbare eller kostnadsfri leverans.Bauhaus Premium erbjuder högkvalitativa produkter för den designmedvetna konsumenten som söker stilren funktionalitet.

Gå Med i BAUHAUS Premium Idag!

Är du redo att ta din shoppingupplevelse till nästa nivå? Gå med i BAUHAUS Premium idag och börja njut av alla de fantastiska förmånerna som medlemskapet erbjuder. Att bli medlem är enkelt och öppnar dörren till en värld av exklusiva erbjudanden och premiumservice.

BAUHAUS – Mer än Ett Varuhus

BAUHAUS är mer än bara ett varuhus; det är en plats där projekt blir verklighet, och där kvalitet och kundservice står i centrum. Med ett brett utbud av produkter inom bygg, badrum, färg, trädgård, verkstad och belysning, är det din one-stop-shop för alla dina hem- och byggprojekt. Läs mer om Bauhaus Stolar här.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)