Golvslipare

Trägolven blir som nya efter golvslipning

Trägolven blir som nya efter golvslipning

En golvslipning är ett enkelt sätt att få dina något slitna golv att se ut som nya. Det lyfter verkligen rummet och ger en ny lyster till inredningen. Om du inte orkar göra det själv finns mängder av firmor som kan hjälpa dig med att genomföra en golvslipning.

Har dina trägolv fått nog av kalas, leksaker och hundar? Har det sett sin forntids stora dagar? Ingen fara på taket, det går att ordna. Beroende på hur händig du är så kan du välja att göra arbetet med golvslipningen själv med en maskin som du hyr eller så låter du ett företag göra jobbet åt dig. Du bör börja med att identifiera hur pass slitet ditt golv är för det avgör också hur pass mycket jobb som behöver göras. Till exempel, om det bara är lacken som är sliten så behöver ytan inte slipas ner så mycket, bara så pass mycket att den gamla lacken försvinner. Men är det däremot repigt eller på annat sätt skadat kanske en starkare maskin med grövre slippapper är ett måste, typen av träslag ditt golv är utav avgör också vilken typ av golvslipning som behövs. Börja med det, sen kontaktar du ett företag som hyr ut maskiner och utför slipning. Visa dem bilder, tala om hur stor yta det är och vilken typ av skadar du har, och framförallt, vilket resultat du vill uppnå. Bestämmer du dig för att försöka själv så instruerar uthyrarna dig i hur du ska använda maskinen och hur du byter slippapper. Beroende på vad du har för typ av golv så kommer dem också tala om för dig hur du bör slipa för att få så bra resultat som möjligt.

Många firmor som gör golvslipning på marknaden

Om du inte orkar slipa dina golv själv så finns det en mängd företag som kan göra det åt dig på marknaden. Gör en sökning på internet och begär in offerter från ett gäng företag så ska du se att du snabbt hittar något som passar dina behov. Priset beror på hur stor golvyta som du vill slipa upp samt hur du vill att ytan ska behandlas.

Juliana Norberg