Byggvaruhus

Byggvaruhus i Uppsala

Uppsala, en stad känd för sin rika historia och akademiska tradition, är också hem till en rad byggvaruhus som tillgodoser både professionella byggares och hemmafixarnas behov. I takt med att staden växer och fler bostadsprojekt tar form, har byggvaruhusen i Uppsala blivit centrala punkter för inköp av byggmaterial, verktyg och inredning. Dessa varuhus erbjuder inte bara ett brett sortiment av produkter utan även expertis och tjänster som kan underlätta alla typer av byggprojekt. I den här artikeln utforskar vi de olika aspekterna av byggvaruhusen i Uppsala, från deras utbud och tjänster till hållbarhetsinitiativ och framtidsutsikter.

Sortiment och Produkter

Byggvaruhusen i Uppsala har ett omfattande sortiment som kan tillfredsställa de mest skiftande behoven. Oavsett om det handlar om att köpa virke, färg, verktyg eller badrumsinredning, kan kunderna förvänta sig att hitta det de behöver. Många av dessa varuhus erbjuder också specialartiklar för mer unika projekt, såsom restaurering av äldre byggnader eller installation av smarta hem-system. Dessutom har flera varuhus utökat sina tjänster till att inkludera skärning av material och blandning av färg för att ytterligare anpassa sig efter kundernas önskemål.

För den som är osäker på vad som behövs för ett visst projekt, har byggvaruhusen kunnig personal som kan ge råd och vägledning. Denna service är särskilt värdefull för DIY-entusiaster som kanske saknar den erfarenhet som professionella har. Dessutom håller många byggvaruhus regelbundna workshops och demonstrationer för att hjälpa kunder att förbättra sina färdigheter och lära sig nya tekniker.

Tjänster och Expertis

Utöver ett brett utbud av produkter, erbjuder byggvaruhusen i Uppsala också en rad tjänster som gör byggprocessen enklare och mer effektiv. Många av dessa varuhus har tjänster som utkörning, projektering och installation, vilket kan vara en stor hjälp för både yrkesverksamma och amatörbyggare. Expertis finns också tillgänglig i form av in-house arkitekter och designers som kan bistå i planeringsfasen av ett projekt.

En annan uppskattad tjänst är möjligheten att hyra verktyg och maskiner. Detta är inte bara kostnadseffektivt, utan också ett bra alternativ för de som inte vill investera i dyra utrustningar som de kanske bara behöver använda en gång. Genom att tillhandahålla dessa tjänster hjälper byggvaruhusen i Uppsala till att göra byggprojekt mer tillgängliga för en bredare publik.

Hållbarhet och Miljö

Hållbarhetsfrågor har blivit alltmer centrala för byggbranschen, och byggvaruhusen i Uppsala har inte varit sena med att anpassa sig. Många varuhus har implementerat gröna initiativ, såsom att sälja miljövänliga byggmaterial och återvinningsbara produkter. De strävar även efter att minimera sitt koldioxidavtryck genom att optimera logistik och energianvändning.

För konsumenter som är intresserade av att bygga eller renovera på ett miljövänligt sätt, finns det nu fler alternativ än någonsin. Byggvaruhusen i Uppsala erbjuder produkter som isolering gjord av återvunnet material, låg-VOV-färger och energieffektiva fönster. Personalen är också utbildad att ge råd om hur man kan göra ett byggprojekt mer hållbart.

Onlinehandel och Digitala Tjänster

Med den digitala erans framfart har även byggvaruhusen i Uppsala utvecklat sina onlineplattformar för att möta kundernas efterfrågan. Webbplatserna erbjuder nu inte bara möjligheten att bläddra i produktsortimentet och göra inköp online, utan även tillgång till planeringsverktyg och appar. Dessa digitala tjänster gör det enklare för kunderna att planera och visualisera sina projekt innan de påbörjas.

Onlinebeställningar med hemleverans blir allt vanligare, vilket är en stor bekvämlighet för kunder som inte har möjlighet att besöka varuhuset personligen. Dessutom erbjuder vissa byggvaruhus virtuella konsultationer, vilket sparar tid och gör det möjligt för kunder att få professionell rådgivning utan att lämna hemmet.

Utbildning och Events

För att engagera med lokalsamhället och främja kunskapsutbyte anordnar byggvaruhusen i Uppsala regelbundet utbildningar och events. Dessa kan inkludera allt från byggkurser och DIY-workshops till produktlanseringar och byggmässor. Genom att delta i dessa evenemang kan kunderna lära sig nya färdigheter, hålla sig uppdaterade om de senaste trenderna och produkterna, samt nätverka med andra byggintresserade.

Det är inte ovanligt att dessa varuhus samarbetar med lokala hantverkare och designers för att erbjuda specialiserade kurser, vilket ger en ännu djupare nivå av expertis. Dessa samarbeten bidrar till att stärka gemenskapen och skapa en känsla av samhörighet bland byggentusiaster i Uppsala.

Framtidsutsikter och Expansion

Med en växande befolkning och en stad i utveckling ser framtiden ljus ut för byggvaruhusen i Uppsala. Det finns en konstant efterfrågan på nya bostäder och renoveringsprojekt, vilket i sin tur driver behovet av byggmaterial och tjänster. Byggvaruhusen fortsätter att expandera sitt utbud och anpassa sig efter marknadens förändringar för att möta dessa behov.

Det är också tydligt att byggvaruhusen i Uppsala lägger allt större vikt vid kundupplevelse och service. Med nya innovationer och teknologier som kommer in i branschen, är det troligt att vi kommer att se ännu mer kundanpassade tjänster och interaktiva shoppingupplevelser i framtiden. Genom att fortsätta att fokusera på både kvalitet och hållbarhet, är byggvaruhusen väl positionerade för att vara en viktig del av Uppsalas framtid.

Beijer Byggmaterial

Omdömen: 4 (351 omdömen)

Adress: Stångjärnsgatan 17, 19, 753 23 Uppsala, Sverige

Telefon: 075-241 31 76


Webbplats

Byggvaruhus i Uppsala bild på hemsidan.


Beijer Byggmaterial på adressen Stångjärnsgatan 17, 19, 753 23 Uppsala, Sverige är en byggvaruhus som erbjuder ett brett sortiment av produkter för både privatpersoner och företag.

Sortimentet inkluderar byggmaterial som bindemedel och bruk, gipsskivor, byggskivor, isolering, armering, stål- och plåtprodukter, byggnadsblock och ballast, dränering och markrör samt tätskikt.

För takprojekt erbjuder de yttertaksmaterial, takavvattningssystem, taksäkerhetsprodukter och olika tillbehör för yttertak samt material för innertak. När det kommer till träprodukter har de ytterpaneler, virke, trall, plank och reglar, tryckimpregnerat virke, innerpaneler, listverk, limträ och fanerbalkar samt andra träprodukter.

För golvprojekt finns ett utbud av massiva trägolv, parkettgolv, fanérgolv, kompositgolv, laminatgolv, vinylgolv och mattor. De erbjuder även golvmellanlägg, golvlister och undergolvsystem samt andra golvtillbehör.

Beijer Byggmaterial har också ett sortiment av färgprodukter, inklusive inomhusfärg, utomhusfärg, oljor och träskydd, golvfärg och ytbehandling, väv och tapet, kitt och spackel samt måleriverktyg, maskerings- och täckmaterial, tejp, fogband och färgtillbehör.

För de som söker kakel och klinker finns det kakel, klinker, mosaik samt övriga produkter i sten och keramik, inklusive glasblock och övriga kakel- och klinkerprodukter.

Kunder kan lägga till produkter i sin kundvagn och gå till kassan för att genomföra sina inköp. Beijer Byggmaterial erbjuder även möjligheten att välja mellan privat- och företagsköp samt att välja vilket byggvaruhus man vill handla från.

Kundomdömen för Beijer Byggmaterial

Kunderna har haft blandade upplevelser hos Beijer. En kund var missnöjd med att personalen inte kunde erbjuda några spillbitar till ett projekt, medan en annan kund uppskattade den rena och städade butiken samt den serviceinriktade och trevliga personalen. En tredje kund var nöjd med hjälpen de fick vid en specialbeställning, även om det medförde extra fraktkostnader. En annan kund uttryckte en neutral åsikt, besviken över bristen på personal och att butiken inte imponerade. Slutligen, en kund berömde butikens kvalitet, fulla sortiment och kunniga personal. Sammantaget verkar kundnöjdheten variera, med både positiva och mindre positiva erfarenheter.

BAUHAUS Uppsala

Omdömen: 4.5 (3236 omdömen)

Adress: Verkstadsgatan 16, 753 23 Uppsala, Sverige

Telefon: 010-180 18 00


Webbplats

Byggvaruhus i Uppsala bild på hemsidan.


BAUHAUS Uppsala är beläget på Verkstadsgatan 16, 753 23 Uppsala, Sverige.

Det är en butik som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom olika avdelningar, inklusive montageservice och fyndhörna, samt ett urval av varumärken.

Öppettider för BAUHAUS Uppsala är:
– Måndag till fredag: 06:30-20:00
– Lördag: 09:00-18:00
– Söndag: 09:00-18:00

Avvikande öppettider:
– Söndag 24 december, Julafton: Stängd
– Måndag 25 december, Juldagen: Stängd
– Tisdag 26 december, Annandag jul: 09:00-18:00
– Söndag 31 december, Nyårsafton: 09:00-15:00

Om du behöver komma i kontakt med kundtjänsten kan du ringa 010 180 18 00. För att besöka BAUHAUS Uppsala, kan du hitta dem på adressen ovan under de angivna öppettiderna.

Kundomdömen för BAUHAUS Uppsala

Kunderna är mycket nöjda med servicen de fått på byggvaruhuset i Uppsala. Angelica, en anställd, hyllas särskilt för sitt engagemang och hjälpsamma bemötande när hon rekommenderade ett stabilare teleskåpskaft än det kunden först tänkt köpa. Kunderna uppskattar den personliga servicen och att personalen, som Peter och Rebecka, är villiga att öppna förpackningar, svara på frågor, och ge användbara tips och råd. Rebecka fick även beröm för att hjälpa en kund med att räkna ut rätt mängd trall och välja rätt verktyg för jobbet. Generellt framstår personalen som trevlig och kunnig, vilket bidrar till en positiv shoppingupplevelse.

Byggmax

Omdömen: 3.8 (476 omdömen)

Adress: Hållnäsgatan 6A, 752 28 Uppsala, Sverige

Telefon: 077-189 00 89


Webbplats

Byggvaruhus i Uppsala bild på hemsidan.


Byggmax är en byggvaruhuskedja som erbjuder produkter och material för byggprojekt till både privatpersoner och företag.

På adressen Hållnäsgatan 6A, 752 28 Uppsala, Sverige, finns en av Byggmax butiker där kunder kan hitta ett brett sortiment av byggvaror.

För att handla hos Byggmax kan kunder skapa ett konto genom att ange personlig information såsom förnamn, efternamn, e-post och lösenord. Det finns även möjlighet att prenumerera på nyhetsbrevet och acceptera villkoren för att skapa kontot. Kunder som redan har ett konto kan logga in med sin e-post och lösenord. Om lösenordet glömts bort finns en funktion för att återställa det.

Byggmax webbplats erbjuder en funktion där kunder kan söka efter produkter, varumärken, guider eller använda sökfunktionen för att hitta det de behöver. Det är också möjligt att ange postnummer för att få information om leverans och lagerstatus, eller söka efter butik i en specifik stad.

För företagskunder finns det alternativ att ändra prisvisningen för att se priser exklusive moms.

Observera att den överförda datan innehåller logga in och skapa konto instruktioner, sökfunktionalitet och butiksval, men ingen specifik information om Byggmax butiken på Hållnäsgatan 6A, 752 28 Uppsala finns med i den givna texten.

Kundomdömen för Byggmax

Kunderna upplever att det trevliga stället dras med problem såsom långa väntetider på personalen för att mäta virke och brist på personal för att hantera frågor och betalningar. De känner att det ofta verkar vara endast en anställd i tjänst. Skyltningen är dålig, något personalen är medveten om men inte har tid att åtgärda. Trots dessa brister får stället ett medelmåttigt betyg tack vare rimliga priser. Byggmax, som inte är en liten kedja, förvånar kunderna med sin brist på organisering. Priserna är jämförbara med andra kedjor, och även om kvaliteten på virket varierar, uppskattas möjligheten att låna släp och den enkla tillgången till virket. Några kunder rapporterar även att de fått professionell hjälp av personalen och är nöjda med priserna på kantsten och stenmjöl.

K-Rauta

Omdömen: 4 (778 omdömen)

Adress: Edsbrogatan 5, 752 28 Uppsala, Sverige

Telefon: 018-481 69 00


Webbplats


K-Rauta i Uppsala är beläget på Edsbrogatan 5, 752 28 Uppsala, Sverige.

Det är en byggmarknad som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom kategorier som badrum och bastu, byggmaterial, golv och vägg, trädgård och fritid, el och belysning, verktyg och maskiner, inredning samt värme, kyla och VVS. Kunder kan både handla i den fysiska butiken och göra beställningar från K-Rautas webbutik. För de som har gjort en onlinebeställning finns det en särskild plats i butiken där man kan hämta upp sin beställning.

Om man behöver kontakta K-Rauta i Uppsala kan man ringa till telefonnummer 018 481 6900. Butiken erbjuder också olika tjänster, inspiration och olika varumärken, samt har regelbundna erbjudanden för sina kunder. För professionella kunder finns det även K-Rauta Proffs som är en tjänst anpassad för yrkesfolk inom bygg- och renoveringsbranschen.

K-Rauta Uppsala uppmuntrar sina kunder att välja varuhuset som favorit för att få tillgång till specifika erbjudanden och information. Kunden har även möjlighet att spara sin varukorg online för att fortsätta handla vid ett senare tillfälle, men de varnas om att produkterna i den sparade varukorgen kommer att försvinna om de väljer att öppna den.

Kundomdömen för K-Rauta

Kunderna upplever en trevlig atmosfär hos K-Rauta och jämför butiken med Bauhaus, men finner den lugnare och med bättre priser på vissa varor. Personalen beskrivs som hjälpsam och kunnig, även om det ibland finns utrymme för förbättringar i bemötandet. Vissa kunder noterar att prissättningen kan vara högre jämfört med konkurrenter, speciellt för mindre inköp, men vid större volymer kan bättre priser erbjudas. Kundservicen får högt betyg och personalen tar sig tid att ge personlig service, vilket uppskattas. Speciellt beröms en anställd vid namn Magnus för sitt engagemang. Trots högre priser i vissa fall, väljer kunder att återvända på grund av den hjälpsamma personalen och det breda utbudet som uppfyller deras behov. Överlag får K-Rauta goda omdömen och flera kunder uttrycker att de känner sig välkomna i butiken.

Bygghemma Uppsala

Omdömen: 4 (48 omdömen)

Adress: Bolandsgatan 20, 753 23 Uppsala, Sverige

Telefon: 018-410 40 40


Webbplats

Byggvaruhus i Uppsala bild på hemsidan.


Bygghemma är en butik belägen på Bolandsgatan 20, 753 23 Uppsala, Sverige, som erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem och byggprojekt.

De har telefontider från klockan 08 till 19, och du kan kontakta dem på telefonnummer 010-140 01 00 för produktrådgivning alla dagar under dessa tider. De kan hjälpa dig med produktfrågor och nya beställningar.

Kundservice är tillgänglig på vardagar mellan 09 och 17, och de kan bistå med leveransfrågor och hantera reklamationer på samma telefonnummer.

Bygghemma har även visningsbutiker som du kan besöka för att se produkterna i verkligheten. På deras hemsida, som kräver att javascript är aktiverat, kan du navigera genom olika kategorier av produkter som de erbjuder. Dessa kategorier inkluderar bland annat:

– Hus & bygg
– Värme & ventilation
– Dörrar & portar
– Elmaterial & energi
– VVS
– Fönster
– Byggmaterial
– Tak
– Garage & verkstad
– Arbetskläder & skydd
– Kök & bad
– Badrum
– Kök & tvättstuga
– Golv & vägg
– Inredning & belysning

Bygghemma ser ut att vara en omfattande butik för den som söker material och utrustning för byggprojekt och hemförbättringar.

Kundomdömen för Bygghemma Uppsala

Kundomdömena är blandade. Vissa kunder upplever personalen som passiv och för strikt med att följa regler, vilket påverkar servicen negativt. En annan kund beskriver bemötandet som professionellt, vänligt och intresserat, även om personalen arbetar ensam i en stor lokal. Det finns en negativ åsikt som föreslår att butiken borde stänga. Emellertid finns det en mycket positiv recension om Bygghemma i Uppsala, där säljaren Israa Forani får beröm för sitt tålamod och utmärkta kundbemötande trots komplicerade offerter. Slutligen beskrivs stället som trevligt trots bristen på vinkylar, men kunden gjorde ändå ett köp.

Optimera Uppsala

Omdömen: 4.4 (23 omdömen)

Adress: Gnistagatan 12, 754 54 Uppsala, Sverige

Telefon: 018-612 38 00


Webbplats

Byggvaruhus i Uppsala bild på hemsidan.


Optimera Uppsala är en bygghandel belägen på Gnistagatan 12, 754 54 Uppsala i Sverige.

De erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och material för både proffs och hemmafixare. I deras produktutbud ingår bland annat:

– Byggmaterial
– Träprodukter
– Inredning & Färg
– Interiör & Snickeri
– Fästdon
– Beslag
– Säkerhet
– Trädgård
– Byggnadselement
– Hushållsvaror
– Hobby, Sport & Fritid
– Handverktyg
– Maskiner
– Verktyg för hydraulik och pneumatik
– Elvaror
– Värme & sanitet
– Ventilation
– Förnödenheter
– Produkter för drag, lyft och stängsel
– Klimatprodukter
– Tillbehör för maskinverktyg
– Övriga produkter

De har även en omfattande avdelning för bindemedel och bruk, inklusive cement, bruksbindemedel, torrbruk för murning och putsning, eldfast och syrafast bruk, samt avjämningsmassa. För konstruktioner erbjuder de byggnadsblock och ballast, som lättbetong, lättklinkerblock, lättklinker i lös form, betong- och tegelrör, samt sand.

När det kommer till skivmaterial har de ett brett utbud av board, plywood, formplywood, lamellskivor, spånskivor, OSB-skivor, samt olika typer av gipsskivor anpassade för olika användningsområden såsom väggar, golv, tak, utvändigt bruk och våtrum.

Dessutom tillhandahåller Optimera Uppsala olika typer av isoleringsmaterial som mineralull, cellplast, extruderad cellplast, träull och kantelement, samt andra isoleringsmaterial.

Kunder kan göra sina inköp direkt i butiken eller via deras hemsida, där de kan lägga produkter i varukorgen och gå till kassan. Totalpriset inkluderar moms och kunden kan se sin varukorg innan de slutför sitt köp.

Kundomdömen för Optimera Uppsala

Kunderna är mycket nöjda med företaget och beskriver det som det bästa inom bilbranschen. De uppskattar företagets flexibilitet och förmåga att anpassa sig när kunder gör misstag med tidsbokningar. Bilarna som levereras får högt beröm för sin prestanda, och många känner att de fått en bil som känns helt ny. Service och urval av produkter anses vara av hög kvalitet, och personalen får beröm för sin trevliga och hjälpsamma attityd. En kund menar att företaget är en viktig resurs för professionella användare. Företaget får enastående recensioner, med en kund som vill ge det 1000 stjärnor.

Team ByggInrede I Uppsala AB

Omdömen: 5 (10 omdömen)

Adress: Stångjärnsgatan 8, 753 23 Uppsala, Sverige

Telefon: 018-13 90 30


Webbplats


Team ByggInrede I Uppsala AB är en byggrossist som har specialiserat sig på specialsnickerier och köksinredning.

Företaget har varit verksamt sedan 1952 och har under årens lopp förvandlat många spännande idéer till färdiga byggprojekt för både hus och hem. Team ByggInrede riktar sig till både privatpersoner och företag, oavsett om det handlar om en helhetslösning för en unik köksmiljö eller specialsnickerier för dörrar och fönster.

Företaget är stolt över att vara leverantörer av kök och har ett erfaret team som kan erbjuda lösningar för hemmets alla utrymmen. De har en företagsfilosofi som fokuserar på kundens behov och önskemål.

Team ByggInrede I Uppsala AB är beläget på adressen Stångjärnsgatan 8, 753 23 Uppsala, Sverige. De kan kontaktas via telefonnummer 018-139030. På deras hemsida, som verkar innehålla bilder och inspiration för olika byggprojekt, kan man även hitta information om deras tjänster och produkter inom områden som kök, badrum, dörrar och fönster, förvaring och golv.

Kundomdömen för Team ByggInrede I Uppsala AB

Kunderna är mycket nöjda och uppskattar den utmärkta servicen, det trevliga bemötandet från personalen, det bra sortimentet och kvaliteten på varorna. De uttrycker sin uppskattning med positiva omdömen och symboler som tummar upp och hjärtan. En specifik person, Juha, nämns också positivt i omdömena.

Byggmax Fyrislund

Omdömen: 4 (252 omdömen)

Adress: Arkgatan 10, 754 50 Uppsala, Sverige

Telefon: 077-189 00 89


Webbplats

Byggvaruhus i Uppsala bild på hemsidan.


Byggmax Fyrislund är belägen på Arkgatan 10 i Uppsala, Sverige.

Det är en butik som riktar sig både till privatpersoner och företag, och erbjuder möjligheten att se priser både inklusive och exklusive moms. Butiken verkar ha en hemsida där användare kan logga in eller skapa ett nytt konto genom att ange personlig information som förnamn, efternamn och e-postadress. Det finns även en möjlighet att prenumerera på ett nyhetsbrev och acceptera villkor för att skapa kontot.

Webbplatsen erbjuder en sökfunktion där kunder kan söka efter produkter, varumärken och guider, men det verkar som att vissa sökningar inte ger resultat och kunderna uppmanas att prova igen med annan stavning eller ett annat ord.

Kunderna kan välja butik genom att ange sitt postnummer för att få information om leverans och lagerstatus, eller de kan söka efter en butik i en lista eller genom att ange en stad.

Det finns ingen ytterligare information om Byggmax Fyrislund i den tillhandahållna texten, såsom öppettider, specifika tjänster eller produktutbud. För mer detaljerad information bör man besöka Byggmax Fyrislunds officiella hemsida eller kontakta butiken direkt.

Kundomdömen för Byggmax Fyrislund

Kundernas upplevelser av Byggmax i Fyrislund varierar. En kund hade svårigheter att hitta entrén och fick leta efter personal för att få hjälp med att köpa fasadfärg. En annan kund upplevde att man måste göra allt själv, inklusive självscanning, och kritiserade bristen på kundservice. En besökare beskrev stället som trevligt men påpekade lång väntetid på personalen för att mäta virke. En annan kund var nöjd med hjälpen att få färgen i önskad nyans men tyckte att det borde finnas fler anställda under rusningstider. Ytterligare en kund hade problem med att hitta varor och personal, och påpekade att lagerstatus ofta var felaktig. Slutligen nämnde en kund att de fick bra service som ett undantag och prisade butikens bästa priser i staden.

Hallsjö Brädgård

Omdömen: 4.4 (101 omdömen)

Adress: Åkaregatan 14, 754 54 Uppsala, Sverige

Telefon: 018-66 60 00


Webbplats

Byggvaruhus i Uppsala bild på hemsidan.


Hallsjö Brädgård är en anläggning belägen i Uppsala med adressen Åkaregatan 14, 754 54.

Det är en av flera anläggningar som tillhör företagsgruppen som inkluderar Willmans i Västerås, LL Trä i Sigtuna, Djursholms Trä, Nordströms Trä i Liljeh, Södermalms Trä i Årsta, Fosforos i Norsborg, Södertälje Trä, Rehns i Nyköping, Ekströms Trä i Norrköping, Linköpings Träförädling, BF:s Bygghandel i Örebro och Eskilstuna Brädgård Träförädling.

Denna grupp av företag är engagerad i träförädling och erbjuder olika produkter och tjänster relaterade till trä och byggmaterial. De lägger stor vikt vid kvalitet och miljö, och som en del av sin verksamhet erbjuder de möjlighet att ansöka om konto hos dem, har försäljningsvillkor och hanterar personuppgifter enligt gällande lagar och regler.

Företaget Nordströms, som Hallsjö Brädgård är en del av, betonar även sitt engagemang i miljö- och kvalitetsarbetet genom certifieringar, uppförandekod, inköpspolicy och möjligheten till visselblåsning. Bolagsdetaljer och information om kameraövervakning kan också vara en del av deras interna policyer och säkerhetsrutiner. Dessutom kan det finnas lediga tjänster inom företaget och de kan ha klimatdeklarationer som visar deras arbete med att minska miljöpåverkan.

Sammanfattat är Hallsjö Brädgård en del av en större organisation som erbjuder byggmaterial och tjänster, med ett starkt fokus på hållbarhet och kvalitet i sin verksamhet.

Kundomdömen för Hallsjö Brädgård

Kunderna uppskattar den professionella butiken i Uppsala, särskilt för form och armeringsbranschen, och lyfter fram den kunniga personalen, särskilt ”norrmannen”. Det finns dock kritik mot butikens planering, särskilt vad gäller brädgården, och den upplevda bristen på service. Dessutom nämns det att det är svårt att få hjälp med att lossa lastbilen, och att butiken inte erbjuder möjligheten att handla som privatkund.

C24 Bygg – Uppsala

Omdömen: 4.8 (5 omdömen)

Adress: Pustgatan 6, 754 54 Uppsala, Sverige

Telefon: 010-222 90 30


Webbplats

Byggvaruhus i Uppsala bild på hemsidan.


C24 Bygg är en byggvaruhandel belägen på Pustgatan 6 i Uppsala.

De erbjuder ett brett sortiment av byggprodukter och tjänster till både konsumenter och professionella användare. För att underlätta för kunderna har C24 Bygg en webbshop där kundvagnen och andra funktioner är specifika för varje filial. Det innebär att kunder kan spara sina filialspecifika inställningar och enkelt återvända till dem vid senare tillfällen.

Kunder kan logga in på webbplatsen för att få tillgång till personaliserade tjänster och information. Webbplatsen erbjuder även tips och råd för olika byggprojekt samt kontaktinformation för att enkelt kunna nå C24 Bygg vid frågor eller för att få rådgivning.

Filialen i Bergshamra är en av de platser där C24 Bygg är verksamt. Det är viktigt att notera att om man byter filial på webbplatsen kan det påverka innehållet i kundvagnen och andra webbshopfunktioner.

C24 Bygg tillhandahåller även öppettider på sin webbplats, så att kunderna kan planera sina besök. Dessutom erbjuder de en rad olika tjänster som kan underlätta för kunder som är i byggprocessen.

Observera att texten ovan är en omarbetning av de instruktioner och information som finns på C24 Byggs webbplats, och den exakta funktionaliteten och utformningen av webbplatsen kan variera.

Kundomdömen för C24 Bygg – Uppsala

För att kunna skapa en sammanfattande text behöver jag faktiska kundomdömen att arbeta med. Skicka gärna de omdömen du vill ha sammanfattade så ska jag hjälpa dig.

FAQ om Byggvaruhus i Uppsala

 • Vilka byggvaruhus finns i Uppsala?
  I Uppsala finns flera byggvaruhus, bland annat Bauhaus, Beijer Byggmaterial, Byggmax och Hornbach.
 • Är det möjligt att beställa varor online från byggvaruhusen i Uppsala?
  Ja, de flesta byggvaruhus erbjuder möjligheten att beställa varor online med antingen hemleverans eller hämtning i butik.
 • Har byggvaruhusen i Uppsala tjänster för hemleverans?
  Ja, de flesta erbjuder hemleverans. Det är bäst att kontrollera med det specifika varuhuset för detaljer om deras leveranstjänster.
 • Kan jag få hjälp med att planera mitt byggprojekt hos byggvaruhusen i Uppsala?
  Många byggvaruhus erbjuder planeringstjänster och rådgivning för ditt byggprojekt. Kontakta dem för mer information.
 • Finns det ekologiska eller hållbara byggmaterial att köpa i Uppsala?
  Ja, flera byggvaruhus har ett sortiment av ekologiska och hållbara byggmaterial.
 • Har byggvaruhusen i Uppsala öppet på helger?
  De flesta byggvaruhus har öppet på helger, men öppettiderna kan variera. Kontrollera det specifika varuhusets webbplats för aktuella öppettider.
 • Kan jag returnera köpta varor till byggvaruhusen i Uppsala?
  Ja, de flesta byggvaruhus tillåter returer inom en viss tidsram. Kontrollera deras returpolicy för specifika villkor.
 • Finns det utställningsytor eller showrooms att besöka i byggvaruhusen?
  Ja, många byggvaruhus har utställningsytor eller showrooms där du kan se och känna på produkterna innan köp.
 • Erjuder byggvaruhusen i Uppsala utkörning av stora och tunga varor?
  Ja, de erbjuder ofta utkörningstjänster för stora och tunga varor. Kontakta varuhuset för mer information och kostnader.
 • Kan jag hyra verktyg och maskiner hos byggvaruhusen i Uppsala?
  Vissa byggvaruhus erbjuder uthyrning av verktyg och maskiner. Det är bäst att direkt kontakta varuhuset för att se vad som finns tillgängligt.

Fakta om Byggvaruhus i Uppsala

 1. Byggmax Uppsala: En del av Byggmax-kedjan, känd för sitt lågpriskoncept och självbetjäning. Ligger på Bolandsgatan 15 och erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och tillbehör.
 2. Bauhaus Uppsala: Ett stort byggvaruhus beläget på Rapsgatan 3. Har ett omfattande utbud av byggprodukter, verktyg, trädgårdsartiklar och inredning.
 3. Beijer Byggmaterial: En etablerad leverantör av byggvaror med en filial på Kungsgatan 87. Fokuserar på professionella hantverkare men är även öppet för allmänheten.
 4. Hornbach Uppsala: En del av den tyska kedjan Hornbach, känd för sitt stora sortiment. Finns på Fyrislundsgatan 68 och erbjuder allt från byggmaterial till trädgårdsprodukter.
 5. K-Rauta Uppsala: Beläget på Boländerna, Verkstadsgatan 6, erbjuder det här varuhuset ett brett sortiment av byggprodukter och tjänster både för hemmafixare och yrkesproffs.
 6. XL-BYGG Fresks Uppsala: Lokaliserad på Fyrislundsgatan 3, är denna butik en del av XL-BYGG-kedjan och riktar sig till både proffs och DIY-entusiaster med ett brett utbud av byggmaterial.
 7. Jula Uppsala: Ett lågprisvaruhus med ett sortiment som inkluderar verktyg, byggprodukter och trädgårdsartiklar. Butiken finns på Bolandsgatan 1.
Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)