Bygg

Miljövänlig energi är minst lika effektivt

Det blir allt lättare att välja mer miljövänliga alternativ i vår vardag, så även gällande energi som miljövänlig gasol. BioGasol är tillverkad av 100 % hållbar biomassa och denna gasol verkar lika effektivt som vanlig gasol.

Du kanske tror att gröna energikällor som sol och vind är mindre effektiva än traditionella energikällor som kol och olja, men så är inte alltid fallet. Faktum är att många gröna energikällor är lika effektiva som, eller till och med effektivare än, traditionella alternativ.

Även om du redan har en gasolbehållare, så kan du enkelt byta till BioGasol utan att behöva byta behållare. Du lämnar bara in den du har, precis som vanligt, men fyller istället på med miljövänlig gasol. BioGasol är ett nytt sätt att använda gasol som är lika effektivt och bidrar till att minska koldioxidutsläppen.

Gör stor skillnad för vår miljö

Genom att använda BioGasol gör du stor skillnad på miljön. Det är miljövänlig gasol som är tillverkad av avfall från livsmedel och vegetabiliska oljor. Det innebär att den inte släpper ut några skadliga utsläpp i luften, vilket traditionell gasol gör. BioGasol är inte bara bättre för miljön utan också lika effektiv som vanlig gasol. Du kan använda den i ditt hem eller på kontoret utan att behöva göra några ändringar i dina normala rutiner.

BioGasol från Primagaz är tillgängligt för alla som vill göra skillnad. Allt du behöver göra är att fylla din befintliga gasolflaska med miljövänlig gasol och fortsätta att använda den som vanligt. Några av de vanligaste användningsområden av gasol för svenskarna är för uppvärmning av exempelvis stuga eller förtält, till gasolgrillen och till och med även för att bli kvitt ogräs i trädgården. Alla dessa användningsområden är lika enkla med BioGasol.

Stort utbud av gasbehållare

Det finns ett stort utbud av gasbehållare hos Primagaz, som kan väljas efter användningsområde, hur ofta du använder dig av gasolen eller hur stor plats du har för behållaren. Om du är osäker, så kan du enkelt söka behållare efter användningsområde, till exempel camping, grill och terassvärmare.

Du behöver inte oroa dig för att ändra dina vanor eller rutiner när du byter till BioGasol. Den är lika lätt att använda som vanlig gasol och bidrar till att minska koldioxidutsläppen. Circle K är återförsäljare åt Primagaz och du kan använda dig av deras sökfunktion för att snabbt hitta den återförsäljare som ligger närmast dig. Din lokala återförsäljare kan både hjälpa dig att hitta rätt gasbehållare och svara på eventuella frågor som du kan ha.

Juliana Norberg