Okategoriserade

Badkar Bauhaus

Välj rätt badkar för ditt badrum

Att välja rätt badkar kan göra stor skillnad i ditt badrum. På BAUHAUS.

se finns ett brett sortiment av badkar i olika storlekar, stilar och funktioner.Oavsett om du söker ett klassiskt badkar, ett hörnbadkar eller ett massagebadkar, kan du hitta det hos BAUHAUS.

Det är viktigt att tänka på både komfort och utrymme när du väljer badkar, samt vilken stil som passar in i ditt badrumsdesign.

 • Klassiska badkar
  • Traditionell design
  • Passar i de flesta badrum
  • Variation i längd och bredd
 • Hörnbadkar
  • Utmärkt för att spara utrymme
  • Modern känsla
  • Idealisk för små badrum
 • Massagebadkar
  • Ger en spa-upplevelse hemma
  • Utrustade med jetstrålar
  • Diverse inställningar för massage
Typ av Badkar Dimensioner (cm) Material Funktioner
Klassiskt badkar 150 x 70 Akryl Standard
Hörnbadkar 140 x 140 Gjutmarmor Platsbesparande
Massagebadkar 180 x 80 Akryl Jetstrålar, justerbara inställningar

JavaScript krävs för denna webbplats

För att få den bästa upplevelsen när du handlar badkar online på BAUHAUS.se, är det viktigt att din webbläsare har JavaScript aktiverat. Detta eftersom webbplatsen använder JavaScript för att visa produkter, hantera varukorgen och genomföra köpprocessen. Om du har problem med att visa sidan korrekt, kontrollera din webbläsares inställningar eller kontakta kundtjänst för hjälp.

Kvällsöppen kundtjänst för din bekvämlighet

BAUHAUS förstår att frågor och behov kan uppstå när som helst på dygnet. Därför erbjuder de en kvällsöppen kundtjänst, så att du kan få hjälp även utanför vanliga kontorstider. Oavsett om det gäller frågor om produkter, leverans eller installation, står kundtjänsten redo att assistera dig. Detta gör shoppingupplevelsen på BAUHAUS.se ännu mer kundvänlig och tillgänglig.

Smidig leverans av ditt nya badkar

När du beställer ditt badkar från BAUHAUS kan du räkna med en smidig leverans. Med över 117856+ lyckade leveranser vet du att du kan lita på att din beställning hanteras professionellt och effektivt. BAUHAUS erbjuder olika leveransalternativ för att passa just dina behov, så att ditt nya badkar anländer säkert och i tid till ditt hem.
Liknande artikel Staket Bauhaus.

73890+ nöjda kunder kan inte ha fel

BAUHAUS stoltserar med en stor och växande skara av nöjda kunder. Med över 73890+ nöjda kunder som har gjort sina inköp av badkar och andra produkter, visar det på företagets engagemang för kvalitet och kundservice. Deras kundrecensioner och betyg är ett bevis på att de levererar produkter och tjänster som människor litar på och uppskattar.

Gå med i BAUHAUS Premium för exklusiva förmåner

För dig som handlar ofta på BAUHAUS kan det vara värt att gå med i BAUHAUS Premium. Som medlem får du tillgång till exklusiva erbjudanden, förtur på reor och kampanjer samt andra förmåner som gör din shoppingupplevelse ännu bättre. Att bli medlem är enkelt och ger dig fördelar direkt.
Badkar Bauhaus erbjuder ett stilrent utbud av badkar som kombinerar modern design med funktionell komfort för alla badrum.

Hitta ditt närmaste BAUHAUS varuhus

Om du föredrar att se och känna på badkaren innan du köper, eller om du helt enkelt vill ha rådgivning ansikte mot ansikte, besök ditt närmaste BAUHAUS varuhus. Med flera varuhus utspridda över landet är det enkelt att hitta en butik nära dig. Personalen i varuhuset är kunnig och hjälper dig gärna att hitta det perfekta badkaret för ditt hem.

Utmärkt kundservice hos BAUHAUS

BAUHAUS lägger stor vikt vid sin kundservice. De strävar efter att ge snabba och korrekta svar på alla tänkbara frågor. Oavsett om det handlar om produktinformation, leveransstatus eller efterköpsupport, är deras kundservice redo att ge dig den hjälp du behöver. Du kan kontakta dem via telefon, e-post eller chatt, beroende på vad som passar dig bäst.
Läs även artikeln Akustikpanel Bauhaus.

Allt om BAUHAUS och deras engagemang

BAUHAUS är mer än bara en butik för badkar och badrumsinredning. De är en del av en större vision om att erbjuda högkvalitativa produkter för hem och trädgård till konkurrenskraftiga priser. Med sitt engagemang för hållbarhet och kundnöjdhet, fortsätter de att växa och utvecklas för att möta kundernas behov och önskemål.

Produktinformationsblad för informerade beslut

Innan du gör ditt köp, ta en titt på produktinformationsbladen som BAUHAUS tillhandahåller online. Dessa blad ger dig detaljerad information om mått, material, installation och skötselråd. Att vara väl informerad om produkten du är intresserad av kan hjälpa dig att fatta ett beslut som du blir nöjd med i långa loppet.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)