Okategoriserade

Bauhaus Sweden

Om BAUHAUS Sweden

BAUHAUS Sweden är en ledande aktör inom detaljhandeln för byggmaterial, verktyg, trädgårdsutrustning och inredning. Med sitt breda sortiment och fokus på kvalitet och prisvärdhet, har BAUHAUS blivit en favorit bland både professionella hantverkare och gör-det-självare.

Företaget har etablerat sig som en stark spelare på den svenska marknaden med en tydlig vision om att erbjuda allt för hus och hem under ett och samma tak.

 • Sortiment
  • Byggmaterial
  • Verktyg
  • Trädgårdsutrustning
  • Inredning
 • Tjänster
  • Rådgivning
  • Installation
  • Leverans
 • Kundgrupper
  • Professionella hantverkare
  • Gör-det-självare
Aspekt Information
Grundat År XXXX
Antal varuhus XX i Sverige
Webbplats www.bauhaus.se
Motto ”När priset måste vara bra”

Kvällsöppen kundtjänst

För att möta kundernas behov erbjuder BAUHAUS en kvällsöppen kundtjänst. Detta innebär att du som kund kan få hjälp och svar på dina frågor även utanför vanliga kontorstider. Kundtjänsten är bemannad med kunniga medarbetare som kan ge råd och vägledning om allt från produktval till projektplanering, vilket gör det enklare för kunderna att genomföra sina projekt när det passar dem bäst.

Smidig leverans

BAUHAUS förstår vikten av flexibilitet och erbjuder därför smidiga leveransalternativ. Oavsett om du handlar i butik eller online kan du välja mellan hemleverans, expressleverans eller att hämta dina varor direkt i varuhuset. Med över 117856+ lyckade leveranser, strävar BAUHAUS efter att göra köpupplevelsen så bekväm och problemfri som möjligt för sina kunder.
Denna artikel är även relevant för ämnet Tapeter Bauhaus.

73890+ nöjda kunder

Kundnöjdhet är en prioritet för BAUHAUS, och det reflekteras i det stora antalet nöjda kunder. Med över 73890+ kunder som har uttryckt sin tillfredsställelse, är det tydligt att BAUHAUS levererar på sina löften om kvalitet, service och prisvärdhet. Detta kundfokus har bidragit till att bygga ett starkt och pålitligt varumärke inom bygg- och hemförbättringssektorn.

Gå med i BAUHAUS Premium

För den som söker ytterligare förmåner är BAUHAUS Premium ett utmärkt alternativ. Detta medlemsprogram ger tillgång till exklusiva erbjudanden, förtur till reor och evenemang, samt extra tjänster som kan förbättra shoppingupplevelsen. Att gå med i BAUHAUS Premium är enkelt och ger värde tillbaka till de mest lojala kunderna.

Ditt varuhus

BAUHAUS har flera fysiska varuhus strategiskt placerade över hela Sverige. Varje varuhus är designat för att ge en inspirerande och effektiv shoppingupplevelse. Med välorganiserade avdelningar och hjälpsam personal är det enkelt att hitta det du behöver. Dessutom kan du alltid räkna med att BAUHAUS har konkurrenskraftiga priser, vilket gör det till ett smart val för alla dina projekt.

Kundservice

BAUHAUS sätter stor vikt vid sin kundservice. Med en målsättning om att alltid vara tillgängliga och hjälpsamma, strävar kundserviceteamet efter att lösa eventuella frågor och problem som kan uppstå. Oavsett om det gäller en produktförfrågan, en retur eller installationsservice, kan kunderna förvänta sig professionell och vänlig service varje gång de kontaktar BAUHAUS.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Bauhaus Sisjön Recensioner.

Om BAUHAUS

BAUHAUS är mer än bara en bygghandel; det är en plats där projekt tar form och drömmar blir verklighet. Sedan starten har BAUHAUS engagerat sig i att tillhandahålla ett omfattande utbud av produkter, från de senaste innovationerna till beprövade favoriter. Med en stark närvaro i Sverige och en ständig strävan efter förbättring, fortsätter BAUHAUS att vara en pålitlig partner för alla typer av bygg- och renoveringsprojekt.

Produktinformationsblad

För att hjälpa kunderna att göra välgrundade beslut tillhandahåller BAUHAUS utförliga produktinformationsblad för en stor del av sitt sortiment. Dessa blad innehåller viktig information om produkternas specifikationer, användning och säkerhetsanvisningar. Genom att tillhandahålla denna information strävar BAUHAUS efter att göra det enklare för kunderna att välja rätt produkter för sina specifika behov och projekt.
Bauhaus Sverige erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och verktyg för hemmafixare och proffs i sina välorganiserade varuhus.

Bauhaus

Omdömen: 4.5 (5326 omdömen)
Adress: Nornegatan 8, 215 86 Malmö, Sweden
Telefon: +46 10 180 18 00
Webbsida: https://www.bauhaus.se/varuhus/malmo

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)