Okategoriserade

Bauhaus Öppet Köp

Bauhaus Öppet Köp och Ångerrätt

När du handlar hos Bauhaus, har du som konsument rätt till ångerrätt. Detta innebär att du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan.

Ångerrätten är en del av konsumentköplagen och ger dig som kund en trygghet vid distans- och hemförsäljning.

Det är viktigt att varan returneras i oändrat skick, vilket betyder att den inte får vara använd och ska vara i originalförpackningen.

 • Villkor för ångerrätt
  • Varan ska inte vara använd.
  • Varan ska returneras i originalförpackningen.
  • Ångerrätten gäller inom 14 dagar från mottagandet av varan.
 • Process för att utnyttja ångerrätten
  • Kontakta Bauhaus kundservice.
  • Följ de instruktioner som ges av kundservice.
  • Skicka tillbaka varan enligt angivna riktlinjer.
Rättighet Beskrivning Tidsram
Ångerrätt Möjligheten att returnera en produkt och få pengarna tillbaka. 14 dagar från mottagandet
Öppet köp Returnera en oanvänd produkt i originalförpackning. Varierar (se Bauhaus policy)

Vad innebär Returer?

Returer innebär att du som kund skickar tillbaka varan du köpt till Bauhaus. Vid retur ska du använda dig av returblanketten som medföljer din beställning. Bauhaus strävar efter att göra returprocessen så smidig som möjligt, och du kan alltid kontakta kundtjänst för hjälp med dina returer.

Vid Åberopande av Ångerrätt

Om du vill åberopa din ångerrätt, behöver du meddela Bauhaus inom 14 dagars perioden. Detta kan göras via e-post, telefon eller genom att fylla i en standardformulär för ångerrätt som finns tillgänglig på Bauhaus hemsida. När Bauhaus mottagit ditt meddelande, kommer du att få instruktioner om hur du går vidare med returen.

Vid Åberopande av Öppet Köp i 60 Dagar

Utöver den lagstadgade ångerrätten erbjuder Bauhaus ett generöst öppet köp i 60 dagar. Detta ger dig som kund ytterligare tid att besluta om du vill behålla din produkt. För att åberopa öppet köp ska produkten vara i oförändrat skick och i sin originalförpackning. Det är viktigt att du kan uppvisa giltigt köpkvitto eller orderbekräftelse vid en retur.
Läs även artikeln Akustikpanel Bauhaus.

Returer i Varuhus

För dig som föredrar att inte skicka tillbaka varan via post, erbjuder Bauhaus möjligheten att returnera varan direkt i något av deras varuhus. Detta kan vara ett bekvämt alternativ om du bor i närheten av ett Bauhaus-varuhus eller om du har möjlighet att besöka ett på annat sätt.

Ångerrätt för Företag

Om du handlar hos Bauhaus som ett företag gäller andra regler. Ångerrätten som gäller för privatpersoner omfattar inte företagsköp. Det är därför viktigt att du som företagskund noga överväger ditt köpbeslut och vid behov kontaktar Bauhaus kundtjänst för mer information innan köpet genomförs.
Bauhaus erbjuder 60 dagars öppet köp, så du kan handla tryggt och byta eller returnera om du ångrar dig.

TVIST

Skulle det uppstå en tvist mellan dig som kund och Bauhaus som inte kan lösas i samförstånd, har du som konsument möjlighet att ta ärendet vidare till Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Bauhaus följer ARN:s rekommendationer, vilket ger en extra trygghet för dig som konsument.
Bauhaus erbjuder 60 dagars öppet köp, så du kan handla tryggt och byta eller returnera om du ångrar dig.

JavaScript krävs för denna Webbplats

Observera att för att kunna använda Bauhaus webbplats fullt ut, krävs det att JavaScript är aktiverat i din webbläsare. Detta är viktigt för att kunna genomföra köp, hantera returer och använda webbplatsens alla funktioner på ett korrekt sätt.

Kvällsöppen Kundtjänst

Bauhaus strävar efter att erbjuda excellent kundservice. Därför har de kvällsöppen kundtjänst för att du som kund ska kunna få hjälp även utanför ordinarie arbetstider. Du kan kontakta kundtjänst via telefon, e-post eller via chatt på hemsidan.

Smidig Leverans

När du handlar hos Bauhaus kan du räkna med en smidig leverans. Med ett brett utbud av leveransalternativ kan du välja det som passar dig bäst, oavsett om det är hemleverans, expressleverans eller hämtning i varuhus. Bauhaus arbetar för att dina varor ska levereras på ett snabbt och effektivt sätt.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Badkar Bauhaus.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)