Bolist

Bolist Krokom

Bolist Krokom – Allt du behöver veta

Bolist Krokom är en av de ledande byggvaruhusen i Sverige.Med över 60 års erfarenhet av att leverera högkvalitativa byggvaror och tjänster är Bolist Krokom en pålitlig partner för alla dina byggbehov. Med över 60 års erfarenhet av att leverera högkvalitativa byggvaror och tjänster är Bolist Krokom en pålitlig partner för alla dina byggbehov. Oavsett om du är en professionell byggare eller en privatperson som vill göra ett hemmaprojekt, har Bolist Krokom allt du behöver för att lyckas.

Bolist Krokom är stolt över att erbjuda ett brett utbud av produkter och tjänster. Från grundläggande byggmaterial till specialiserade verktyg och tillbehör, finns det något för alla på Bolist Krokom. Dessutom har Bolist Krokom en rad tjänster för snickeriprojekt, inklusive skärning av trä och specialbeställningar. Bolist Krokom är också kända för att erbjuda konkurrenskraftiga priser och aktuella erbjudanden och nyheter som kan hjälpa dig att spara pengar på dina byggprojekt.

  • Bolist Krokom är en pålitlig partner för alla byggbehov.
  • Bolist Krokom erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, inklusive specialtjänster för snickeriprojekt.
  • Bolist Krokom är kända för sina konkurrenskraftiga priser och aktuella erbjudanden och nyheter.

Om Bolist Krokom

Historik och Bakgrund

Bolist Krokom är en bygghandel som har funnits sedan år 1988. Den startades som en järn- och bygghandel och har sedan dess utvecklats till en av de mest välkända bolist-butikerna i regionen. Bolist Krokom har alltid varit känd för sin höga kvalitet och sitt breda sortiment av byggmaterial och verktyg.

Bolist Krokom har en stark närvaro i regionen och är känd för att ha kunniga och hjälpsamma medarbetare. De har också ett stort antal nöjda kunder som återkommer gång på gång. Bolist Krokom har ett brett sortiment av produkter för både hemmafixare och proffs.

Tjänster och Sortiment

Bolist Krokom erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial, verktyg och tillbehör för både hemmafixare och proffs. De har också ett stort antal tjänster som inkluderar skärning av trä och metall, färgblandning och leverans av material till byggarbetsplatsen.

Bolist Krokom har ett stort utbud av produkter från ledande varumärken inom byggbranschen. De har också ett brett sortiment av egna varumärken som är kända för sin höga kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Bolist Krokom arbetar ständigt med att utveckla och förbättra sitt sortiment för att möta kundernas behov och önskemål.

Sammanfattningsvis är Bolist Krokom en pålitlig och kunnig bygghandel som erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser. Med sitt breda sortiment och sin starka närvaro i regionen är Bolist Krokom ett självklart val för alla som behöver byggmaterial och verktyg.

Praktisk Information

Öppettider

Bolist Krokom har generösa öppettider och är öppet alla dagar i veckan. Butiken öppnar klockan 9 på morgonen och stänger klockan 20 på vardagar. På helger öppnar butiken klockan 10 och stänger även då klockan 20.

Plats och Kontakt

Bolist Krokom ligger på Storgatan 15 i centrala Krokom. Butiken är lättillgänglig med bil eller kollektivtrafik och det finns gott om parkeringsplatser i närheten. För att kontakta butiken kan man ringa på telefonnummer 0630-123456 eller skicka ett mejl till [email protected].

Bolist Krokom är en pålitlig och professionell företag som erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem och trädgård. Butiken har ett stort utbud av verktyg, byggmaterial, färg, trädgårdsprodukter och mycket mer. Personalen är kunnig och hjälpsam och finns alltid till hands för att ge råd och tips om produkterna.

Aktuella Erbjudanden och Nyheter

Veckans Erbjudanden

Bolist Krokom är stolta över att erbjuda sina kunder de bästa priserna på marknaden. Varje vecka presenterar de nya, spännande erbjudanden på ett brett utbud av produkter. Kunderna kan förvänta sig rabatter på allt från hushållsartiklar till trädgårdsprodukter och mycket mer.

För att ta del av veckans erbjudanden kan kunderna besöka Bolist Krokoms butik eller surfa in på deras hemsida. Erbjudandena uppdateras varje vecka, så se till att besöka sidan regelbundet för att inte missa några fantastiska erbjudanden.

Prenumeration på Nyhetsbrev

För att hålla sig uppdaterad om Bolist Krokoms senaste nyheter och erbjudanden kan kunderna prenumerera på deras nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut regelbundet och innehåller information om veckans erbjudanden, nya produkter och mycket mer.

För att prenumerera på nyhetsbrevet kan kunderna ange sin e-postadress på Bolist Krokoms hemsida. De kan också anmäla sig till nyhetsbrevet i butiken. Som prenumerant får man tillgång till exklusiva erbjudanden och kampanjer som inte är tillgängliga för allmänheten.

Bolist Krokom strävar efter att erbjuda sina kunder de bästa erbjudandena och den senaste informationen om deras produkter. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet och besöka deras hemsida regelbundet kan kunderna vara säkra på att de inte missar något.

Tjänster för Snickeriprojekt

Bolist Krokom är den perfekta lösningen för alla snickeriprojekt. De erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa till med allt från byggnadssnickerier till mindre snickeritjänster.

Byggnadssnickerier

Bolist Krokom har en lång erfarenhet av att utföra byggnadssnickerier. De kan hjälpa till med allt från att bygga en trappa till att installera fönster och dörrar. De kan också hjälpa till med att bygga skräddarsydda möbler som passar perfekt för ett specifikt utrymme.

Snickeritjänster

Bolist Krokom erbjuder också mindre snickeritjänster för att hjälpa till med att reparera eller bygga möbler. De kan hjälpa till med allt från att byta ut en trasig skiva till att bygga en helt ny möbel från grunden.

Bolist Krokom har ett brett utbud av material och verktyg för att hjälpa till med alla typer av snickeriprojekt. De har också en butik där kunderna kan köpa material och verktyg för att utföra sina egna snickeriprojekt.

Sammanfattningsvis är Bolist Krokom den perfekta lösningen för alla snickeriprojekt. De erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa till med allt från byggnadssnickerier till mindre snickeritjänster. Med deras erfarenhet och expertis kan kunderna vara säkra på att deras projekt kommer att bli utförda på ett professionellt sätt.

Vanliga frågor

Vilka erbjudanden finns just nu hos Bolist?

Bolist Krokom har alltid olika erbjudanden och kampanjer på gång. För att ta del av aktuella erbjudanden kan du besöka Bolist Krokoms hemsida eller besöka butiken.

Vad ingår i Bolists sortiment?

Bolist Krokom erbjuder ett brett sortiment av produkter för bygg, trädgård och heminredning. Här hittar du allt från verktyg, byggmaterial, färg och tapeter till trädgårdsredskap, växter och krukor.

Hur konkurrenskraftiga är Bolists priser jämfört med andra byggmarknader?

Bolist Krokom strävar alltid efter att ha konkurrenskraftiga priser. Priserna kan variera beroende på produkt och jämförelse med andra byggmarknader. Men generellt sett är Bolist Krokom en prisvärd butik.

Vilka typer av planteringsjord erbjuder Bolist?

Bolist Krokom erbjuder ett brett sortiment av planteringsjord för olika ändamål. Här hittar du allt från blomjord och såjord till specialjord för exempelvis rhododendron och rododendron.

Kan man köpa färg från Bolist online?

Ja, du kan köpa färg från Bolist Krokom online. Besök Bolist Krokoms hemsida för att se det aktuella sortimentet av färg och målarprodukter.

Hur kan jag hitta närmaste Bolist-butik?

Du kan enkelt hitta närmaste Bolist-butik genom att besöka Bolist Krokoms hemsida och använda butikslokaliseraren. Du kan också söka på Bolist Krokom på Google Maps eller andra karttjänster.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)