Bolist

Bolist Lerum

Bolist Lerum – Allt du behöver veta

Bolist Lerum är en välkänd butikskedja som specialiserar sig på heminredning och byggvaror.Med över 100 butiker runt om i Sverige är Bolist Lerum en av de största aktörerna på marknaden. Med över 100 butiker runt om i Sverige är Bolist Lerum en av de största aktörerna på marknaden. Företaget grundades 1963 av bröderna Lerum och har sedan dess varit en pålitlig leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster till både privatpersoner och företag.

Bolist Lerum erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för heminredning och byggprojekt. Deras sortiment inkluderar allt från färg och tapeter till verktyg och byggmaterial. Utöver detta erbjuder de även tjänster som hemleverans och installation. Bolist Lerum strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser, samtidigt som de sätter kundnöjdhet i fokus.

Besökare och kunder är alltid välkomna till Bolist Lerums butiker runt om i Sverige. Där kan de hitta inspiration och rådgivning från kunnig personal. Bolist Lerum strävar efter att erbjuda en personlig och engagerad kundservice. För de som inte har möjlighet att besöka en fysisk butik, erbjuder Bolist Lerum även en omfattande onlinebutik med snabb och smidig leverans.

  • Bolist Lerum är en välkänd butikskedja som erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster för heminredning och byggprojekt.
  • Med över 100 butiker runt om i Sverige är Bolist Lerum en av de största aktörerna på marknaden.
  • Bolist Lerum strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser, samtidigt som de sätter kundnöjdhet i fokus.

Om Bolist Lerum

Bolist Lerum är en välkänd butik som har varit en av de ledande leverantörerna av järn, färg, trädgårdsprodukter, verktyg, hushållsartiklar och maskiner i många år. Företaget har en lång historia och har alltid strävat efter att erbjuda högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice.

Historik och Bakgrund

Bolist Lerum grundades för över 50 år sedan och har sedan dess varit en viktig del av samhället. Företaget har alltid haft ett starkt engagemang för att erbjuda högkvalitativa produkter till kunderna och har byggt upp ett gott rykte för sin pålitlighet och kompetens.

Under åren har Bolist Lerum utvidgat sitt sortiment och erbjuder nu ett brett utbud av produkter för både hem och trädgård. Företaget har också alltid varit engagerat i samhället och har stöttat många lokala initiativ och organisationer.

Lerums Järnhandel

Lerums Järnhandel är en del av Bolist Lerum och är specialiserad på järn- och verktygsprodukter. Butiken har ett brett utbud av produkter för både professionella och hemmafixare. Personalen är mycket kunnig och kan erbjuda råd och vägledning för alla projekt, stora eller små.

Lerums Järnhandel har alltid varit en viktig del av Bolist Lerum och har bidragit till företagets framgång genom att erbjuda högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice. Butiken är en av de mest pålitliga och respekterade inom branschen och har ett starkt rykte för sin kompetens och pålitlighet.

Produkter och Tjänster

Bolist Lerum är en butik som erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för både bygg- och renoveringsprojekt, hem och hushåll samt trädgård och utemiljö.

Bygg och Renovering

Bolist Lerum har ett omfattande sortiment av bygg- och renoveringsprodukter, inklusive allt från verktyg och maskiner till färg och tapet. Butiken erbjuder även tjänster som rådgivning och hjälp med att hitta rätt produkter för att uppnå det önskade resultatet.

Hem och Hushåll

Bolist Lerum har ett stort utbud av produkter för hem och hushåll, inklusive allt från städartiklar och köksredskap till vitvaror och VVS-produkter. Butiken erbjuder även tjänster som installation och reparation av VVS-produkter.

Trädgård och Utemiljö

Bolist Lerum har ett brett sortiment av produkter för trädgård och utemiljö, inklusive allt från grillar och trädgårdsredskap till växtskydd och gödsel. Butiken erbjuder även tjänster som rådgivning och hjälp med att välja rätt produkter för att skapa den perfekta trädgården eller utemiljön.

Oavsett vad kunden behöver hjälp med, kan Bolist Lerum erbjuda produkter och tjänster av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Butiken är stolt över att kunna erbjuda kunderna den kunskap och expertis som krävs för att uppnå det bästa resultatet i deras projekt.

Besök och Kontakt

Öppettider och Adress

Bolist Lerum är en bygg- och järnhandelsaffär som ligger på Aspenäsvägen 2 i Lerum. Affären är öppen vardagar mellan kl. 9:00 och 18:00, på lördagar mellan kl. 9:00 och 15:00, och på söndagar mellan kl. 10:00 och 14:00.

Service och Rådgivning

Bolist Lerum erbjuder monteringstjänster och rådgivning inom bygg- och järnhandel. Personalen på Bolist Lerum är kunnig och hjälpsam och kan ge råd om allt från vilken typ av spik som ska användas till positionering av byggmaterial.

Besökare kan också ta del av Bolist Lerums webbläsarbaserade tjänster, där man kan söka efter produkter, lägga beställningar och få information om öppettider och adress.

Sammanfattningsvis är Bolist Lerum en pålitlig bygg- och järnhandelsaffär som erbjuder högkvalitativa produkter och kunnig rådgivning till sina kunder.

Butikslokaler och Expansion

Närmaste Butik

Bolist Lerum är stolt över att erbjuda sina kunder ett brett utbud av produkter, inklusive gasol, i sina butiker runt om i landet. För kunder som är i behov av att köpa gasol eller andra produkter, är det viktigt att veta var närmaste butik finns. Bolist Lerum har butiker i flera städer, inklusive Stockholm, Göteborg och Malmö. Kunder kan enkelt hitta närmaste butik genom att besöka Bolist Lerums hemsida eller genom att kontakta deras kundtjänst.

Utvidgning av Verksamheten

Bolist Lerum är en ledande affärskedja som erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder. Företaget har en stark närvaro i hela landet och fortsätter att expandera sin verksamhet. Bolist Lerum har nyligen öppnat flera nya butiker runt om i landet och planerar att fortsätta att expandera sin närvaro.

Bolist Lerum har också ett samarbete med Systembolaget för att erbjuda sina kunder ett brett utbud av alkoholhaltiga drycker. Detta samarbete har varit mycket framgångsrikt och Bolist Lerum fortsätter att arbeta nära med Systembolaget för att säkerställa att deras kunder har tillgång till de bästa produkterna.

Bolist Lerum är också engagerade i att erbjuda högkvalitativa butikslokaler för sina kunder. Företaget har investerat i moderna butikslokaler som är välbelägna och lättillgängliga för kunderna. Bolist Lerum strävar efter att erbjuda en trevlig och bekväm shoppingupplevelse för sina kunder och deras butikslokaler är en viktig del av detta.

Sammanfattningsvis är Bolist Lerum en pålitlig affärskedja som erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder. Företaget fortsätter att expandera sin verksamhet och investera i moderna butikslokaler för att säkerställa en trevlig shoppingupplevelse för sina kunder.

Vanliga frågor

Vilka öppettider gäller för Bolist butiker?

Bolist butikernas öppettider kan variera beroende på plats och säsong. För att hitta öppettiderna för din närmaste Bolist butik, kan du besöka deras hemsida eller kontakta butiken direkt.

Hur kan jag beställa varor online från Bolist?

Du kan beställa varor online från Bolist genom deras hemsida. För att göra en beställning behöver du skapa ett konto och välja de produkter du vill köpa. Du kan sedan välja att få varorna levererade till din adress eller hämta dem i din närmaste Bolist butik.

Vilka tjänster erbjuder Bolist för hemleverans?

Bolist erbjuder hemleverans av de flesta produkter som finns tillgängliga på deras hemsida. Du kan välja mellan olika leveransalternativ, inklusive expressleverans och standardleverans. Leveranskostnaden kan variera beroende på var du bor och vilken typ av produkt du beställer.

Har Bolist ett kundlojalitetsprogram och vilka förmåner ingår?

Ja, Bolist har ett kundlojalitetsprogram som heter Bolist Klubb. Som medlem i klubben får du tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter, samt möjlighet att samla poäng på dina köp som du sedan kan använda för att få ytterligare rabatter. För att bli medlem i Bolist Klubb behöver du registrera dig på deras hemsida eller i din närmaste Bolist butik.

Hur kan jag hitta den närmaste Bolist butiken?

För att hitta den närmaste Bolist butiken kan du använda deras butikssökfunktion på deras hemsida. Du kan söka efter butiker baserat på din plats eller genom att ange en specifik adress. Du kan också kontakta Bolist kundtjänst för att få hjälp med att hitta din närmaste butik.

Vilken typ av planteringsjord rekommenderar Bolist för trädgårdsbruk?

Bolist rekommenderar olika typer av planteringsjord beroende på vilken typ av växt du vill odla och vilken typ av jord som finns i din trädgård. De erbjuder ett brett utbud av olika typer av jord, inklusive torv, kompost, och specialjord för olika typer av växter. För att få mer specifik rådgivning om vilken typ av jord som är bäst för dina behov, kan du kontakta din närmaste Bolist butik.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)