Bolist

Bolist Lomma

Bolist Lomma – Allt du behöver veta om den svenska fotbollsspelaren

Bolist Lomma är en välkänd butikskedja som specialiserar sig på allt från verktyg och byggmaterial till trädgårdsprodukter och köksredskap.Bolist Lomma har ett brett sortiment av produkter som passar både hemmafixare och professionella hantverkare. Bolist Lomma har ett brett sortiment av produkter som passar både hemmafixare och professionella hantverkare.

Butikskedjan grundades år 1999 och har sedan dess vuxit till att bli en av de mest populära butikerna för hemmafixare i Sverige. Bolist Lomma har flera butiker runt om i landet och erbjuder även sina produkter online. Förutom att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser, sätter Bolist Lomma också stor vikt vid att erbjuda utmärkt kundservice och kommunikation.

  • Bolist Lomma är en populär butikskedja som specialiserar sig på allt från verktyg och byggmaterial till trädgårdsprodukter och köksredskap.
  • Bolist Lomma grundades år 1999 och har sedan dess vuxit till att bli en av de mest populära butikerna för hemmafixare i Sverige.
  • Bolist Lomma erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser och sätter stor vikt vid att erbjuda utmärkt kundservice och kommunikation.

Om Bolist Lomma

Historik och Bakgrund

Bolist Lomma är en järn- och bygghandel som är en del av Bolist AB. Butiken är belägen på Vegagatan 16 i Lomma och har varit en viktig del av lokalsamhället sedan den öppnade för över 30 år sedan. Bolist Lomma har sedan dess erbjudit högkvalitativa produkter och tjänster till både privatpersoner och företag i området.

Tjänster och Produkter

Bolist Lomma erbjuder ett brett utbud av produkter inom bygg- och järnhandeln. Butiken har ett stort sortiment av verktyg, färg, elmaterial, VVS, trädgårdsprodukter och mycket mer. Bolist Lomma har också en egen verkstad där man kan få hjälp med att slipa verktyg och knivar. Butiken har även en webbshop där man kan beställa produkter online och få dem levererade direkt till dörren.

Kontakt och Plats

Bolist Lomma är belägen på Vegagatan 16 i Lomma och har öppet måndag till fredag kl. 08:00-18:00 samt lördag kl. 09:00-14:00. För mer information om produkter och tjänster kan man besöka butikens hemsida eller kontakta dem via telefon eller e-post. Bolist Lomma är stolta över att kunna erbjuda kvalitativ service och expertis till sina kunder, och ser fram emot att fortsätta vara en viktig del av lokalsamhället i Lomma.

Öppettider

Vardagar

Bolist Lomma är öppet från måndag till fredag mellan klockan 10:00 och 20:00. Under veckodagarna kan du besöka butiken när som helst mellan dessa tider för att handla dina favoritprodukter.

Helger och Specialdagar

Under helger och specialdagar har Bolist Lomma lite annorlunda öppettider. På lördagar är butiken öppen mellan klockan 10:00 och 18:00, medan på söndagar är öppettiderna något kortare, från klockan 11:00 till 17:00.

Under vissa helgdagar har Bolist Lomma begränsade öppettider. Butiken är stängd på nyårsafton, midsommarafton, annandag jul och trettondag jul. På julafton har butiken öppet mellan klockan 10:00 och 14:00.

Det är alltid bäst att kontrollera öppettiderna för Bolist Lomma på deras webbplats eller genom att ringa butiken för att undvika besvikelse.

Kundservice och Kommunikation

Nyhetsbrev

Bolist Lomma erbjuder sina kunder möjligheten att prenumerera på nyhetsbrevet. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet kan kunderna ta del av de senaste erbjudandena, nyheterna och kampanjerna från Bolist. Nyhetsbreven skickas ut regelbundet och innehåller alltid relevant information om Bolist och dess butik i Lomma. Kundtjänsten på Bolist är alltid tillgänglig för att svara på eventuella frågor eller funderingar kunderna kan ha angående nyhetsbreven.

Kundtjänst

Bolist Lomma har en kundtjänst som är tillgänglig för att hjälpa kunderna med alla frågor och funderingar som de kan ha angående Bolist och dess butik i Lomma. Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post och i butiken. Kundtjänsten är kunnig och professionell och hjälper alltid kunderna på ett vänligt och effektivt sätt. Bolist har också en FAQ-sektion på sin hemsida där kunderna kan hitta svar på vanliga frågor angående Bolist och dess butik i Lomma.

Vanliga frågor

Vilka öppettider gäller för Bolist-butiker?

Bolist-butiker har olika öppettider beroende på var de är belägna. Det är därför bäst att besöka Bolist hemsida eller kontakta din lokala Bolist-butik för att ta reda på deras öppettider.

Hur kan jag hitta aktuella erbjudanden från Bolist?

Bolist erbjuder ofta kampanjer och erbjudanden på sina produkter. För att ta reda på aktuella erbjudanden kan du besöka Bolist hemsida eller prenumerera på deras nyhetsbrev.

Vilket sortiment av färg erbjuder Bolist?

Bolist erbjuder ett brett sortiment av färger för både inomhus- och utomhusbruk. De har också specialfärger för olika ändamål såsom trä- och metallfärg.

Kan jag beställa varor online från Bolist?

Ja, du kan beställa varor från Bolist hemsida och få dem levererade till din dörr. Du kan också välja att hämta dina varor i din lokala Bolist-butik.

Vilka tjänster erbjuder Bolist förutom försäljning av produkter?

Bolist erbjuder också tjänster som hemleverans, färgsättning och rådgivning om produkter och projekt.

Hur hanterar Bolist prisgaranti och prismatchning?

Bolist har en prisgaranti som innebär att om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en annan återförsäljare så matchar Bolist priset. Du behöver bara visa upp bevis på det lägre priset.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)