Bolist

Bolist Örnsköldsvik

Bolist Örnsköldsvik – Allt du behöver veta

Bolist Örnsköldsvik är en välkänd butikskedja som säljer byggmaterial, verktyg och andra produkter för hem och trädgård.Med över 50 års erfarenhet av branschen har Bolist Örnsköldsvik blivit ett pålitligt namn för kunder i hela Sverige. Med över 50 års erfarenhet av branschen har Bolist Örnsköldsvik blivit ett pålitligt namn för kunder i hela Sverige. Butikerna har ett brett sortiment av produkter som passar både professionella hantverkare och hemmafixare.

Bolist Örnsköldsvik erbjuder också ett antal tjänster, inklusive färgsättning, måttanpassning av gardiner och skärning av glas. Butikerna har också kunniga medarbetare som kan hjälpa kunderna att hitta rätt produkter för deras projekt. Oavsett om du letar efter verktyg, byggmaterial eller trädgårdsprodukter, kan Bolist Örnsköldsvik hjälpa dig att hitta vad du behöver.

  • Bolist Örnsköldsvik är en pålitlig butikskedja som säljer byggmaterial, verktyg och andra produkter för hem och trädgård.
  • Butikerna erbjuder ett brett sortiment av produkter som passar både professionella hantverkare och hemmafixare, samt ett antal tjänster inklusive färgsättning och måttanpassning av gardiner.
  • Kunder kan få hjälp av kunniga medarbetare att hitta rätt produkter för deras projekt.

Om Bolist Örnsköldsvik

Historik och Bakgrund

Bolist Örnsköldsvik är en kedja av järn- och bygghandlar som har funnits sedan 1934. Bolist Örnsköldsvik har sitt säte på Viktoriaesplanaden 6, men har även en butik på Karosserivägen 21. Bolist Örnsköldsvik grundades av Roger Öberg och har sedan dess blivit en av de mest pålitliga och kända bygg- och järnhandlarna i Örnsköldsvik.

Bolist Kedja

Bolist Örnsköldsvik är en del av Bolist kedjan, som är en av de största järn- och bygghandelskedjorna i Sverige. Bolist-kedjan grundades 1963 och har idag över 100 butiker runt om i landet. Bolist-kedjan är känd för att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser och för att ha en hög servicenivå gentemot sina kunder.

Bolist Örnsköldsvik är stolta över att vara en del av Bolist-kedjan och strävar alltid efter att erbjuda sina kunder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Bolist Örnsköldsvik har ett brett sortiment av produkter, inklusive verktyg, byggmaterial, färg, trädgårdsprodukter och mycket mer. Bolist Örnsköldsvik har också en hög servicenivå gentemot sina kunder och är alltid redo att hjälpa till med alla frågor eller problem som kan uppstå.

Sammanfattningsvis är Bolist Örnsköldsvik en pålitlig och känd järn- och bygghandel som är en del av Bolist-kedjan. Bolist Örnsköldsvik är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser och har en hög servicenivå gentemot sina kunder.

Produkter och Tjänster

Bolist Örnsköldsvik är en pålitlig leverantör av olika produkter och tjänster för både hem och företag. De har ett brett sortiment av byggmaterial, trädgårdsutrustning och köksrenovering för att möta alla dina behov.

Byggmaterial

Bolist Örnsköldsvik erbjuder högkvalitativa byggmaterial som brädor, virke och skruv för alla dina byggprojekt. De har ett stort utbud av olika träslag och material, från furu till ek, för att passa dina specifika behov. Bolist Örnsköldsvik har också ett stort utbud av verktyg för att underlätta ditt byggprojekt.

Trädgårdsutrustning

Bolist Örnsköldsvik har ett brett sortiment av trädgårdsutrustning som skottkärror, växthus och högtryckstvättar. De har allt du behöver för att hålla din trädgård i toppskick året runt. Bolist Örnsköldsvik erbjuder också produkter för trädgårdsdekoration, såsom stenar och trädgårdsbelysning.

Köksrenovering

Bolist Örnsköldsvik har ett stort utbud av produkter för köksrenovering, inklusive köksluckor, köksbänkar och köksmaskiner. De har ett brett sortiment av olika stilar och färger, så att du kan hitta det perfekta köket för ditt hem. Bolist Örnsköldsvik erbjuder också tjänster för köksrenovering, inklusive installation och montering av köksprodukter.

Oavsett om du är en professionell byggare eller en hobbysnickare, eller om du bara vill hålla din trädgård i toppskick eller renovera ditt kök, så har Bolist Örnsköldsvik allt du behöver för att göra ditt projekt till verklighet.

Butiksinformation

Öppettider och Adress

Bolist Örnsköldsvik är en butik som specialiserar sig på el- och elektronikprodukter. Butiken ligger på Karosserivägen och har en bekväm position som gör det lätt att hitta. Butiken är öppen från måndag till fredag mellan klockan 10:00 och 18:00, och på lördagar mellan klockan 10:00 och 15:00. På söndagar är butiken stängd.

Adressen till butiken är Karosserivägen 3, 891 33 Örnsköldsvik. Det finns gott om parkeringsplatser i närheten av butiken, så det är enkelt att parkera och besöka butiken.

Butikens Erbjudanden

Bolist Örnsköldsvik erbjuder ett brett utbud av el- och elektronikprodukter till konkurrenskraftiga priser. Butiken har ett stort sortiment av produkter från välkända varumärken som Philips, Samsung, Sony, LG och många fler.

Butiken har också regelbundna kampanjer och specialerbjudanden som gör det möjligt för kunderna att spara pengar på sina inköp. Kunderna kan prenumerera på butikens nyhetsbrev för att få information om de senaste erbjudandena och kampanjerna.

Bolist Örnsköldsvik har ett professionellt och kunnigt team av säljare som är redo att hjälpa kunderna att hitta de bästa produkterna som passar deras behov och budget. Butiken har också en utmärkt kundservice som är tillgänglig för att svara på alla frågor och hjälpa till med eventuella problem som kan uppstå.

Online Närvaro och Resurser

Bolist Örnsköldsvik har en stark online närvaro med en lättanvänd och informativ hemsida på bolist.se. Där kan kunderna hitta all information de behöver om butiken, inklusive öppettider, kontaktuppgifter och en översikt över butikens sortiment.

För att hålla kunderna uppdaterade om nyheter och erbjudanden skickar Bolist Örnsköldsvik regelbundet ut nyhetsbrev via e-post. Kunderna kan prenumerera på nyhetsbrevet genom att ange sin e-postadress på hemsidan.

Bolist Örnsköldsvik har också kataloger tillgängliga på hemsidan som kunderna kan ladda ner och bläddra i för att få en överblick över butikens sortiment.

För att hjälpa kunderna att hitta butiken finns en karta på hemsidan som visar butikens läge och ger vägbeskrivning.

Bolist Örnsköldsvik samarbetar med andra butiker i branschen såsom Systembolaget, järnhandlare och andra affärer. Detta gör att kunderna kan hitta allt de behöver på ett och samma ställe.

Även om Bolist Örnsköldsvik endast har en butik i Örnsköldsvik, så är det möjligt att köpa produkter från butiken online. Detta gör att kunderna från hela Sverige kan ta del av Bolist Örnsköldsviks sortiment.

Sammanfattningsvis erbjuder Bolist Örnsköldsvik en lättillgänglig och informativ online närvaro som hjälper kunderna att hitta allt de behöver.

Vanliga frågor

Vilka aktuella erbjudanden har Bolist den här veckan?

Bolist Örnsköldsvik har ett brett utbud av produkter och erbjudanden som uppdateras varje vecka. För att ta del av de aktuella erbjudandena kan man besöka deras hemsida eller butik. Där kan man också hitta information om kommande kampanjer och reor.

Hur jämför Bolists priser med andra byggvaruhus i Örnsköldsvik?

Bolist strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser på sina produkter. För att jämföra priser kan man besöka andra byggvaruhus i Örnsköldsvik eller söka efter prisjämförelser på nätet. Det är viktigt att komma ihåg att priserna kan variera beroende på produkt och tidpunkt.

Var kan jag hitta Bolist-butiker nära Örnsköldsvik?

Bolist har flera butiker runtom i Sverige, inklusive en butik i Örnsköldsvik. För att hitta närmaste butik kan man besöka Bolists hemsida eller använda deras butikslocator. Där kan man också hitta information om butikens öppettider och kontaktuppgifter.

Vilka öppettider gäller för Bolist i Örnsköldsvik?

Bolist Örnsköldsvik har generösa öppettider för att passa kundernas behov. Butiken är öppen måndag till fredag från kl. 07:00 till 19:00, lördagar från kl. 09:00 till 16:00 och söndagar från kl. 10:00 till 16:00. Under helgdagar kan öppettiderna variera.

Vad har Beijer och Järnia för relation till Bolist?

Beijer och Järnia är två andra byggvaruhus som också finns i Örnsköldsvik. Bolist är en fristående butikskedja och har ingen direkt relation till Beijer eller Järnia. Alla tre butikerna erbjuder olika produkter och tjänster, så det kan vara värt att besöka alla tre för att hitta det man söker.

Finns det några tjänster som Bolist erbjuder specifikt för byggprojekt?

Bolist erbjuder en rad olika tjänster för byggprojekt, inklusive rådgivning, konsultation och leverans av material. De har också en avdelning för specialbeställningar där man kan beställa produkter som kanske inte finns i butiken. För mer information om deras tjänster kan man besöka deras hemsida eller butik.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)