Okategoriserade

Dekorplast Bauhaus

Vad är Dekorplast?

Dekorplast är en självhäftande folie som används för att förnya och försköna ytor inomhus. Det är en enkel och kostnadseffektiv lösning för att ge möbler, väggar, köksluckor och andra inredningsdetaljer ett nytt utseende.

Hos BAUHAUS hittar du dekorplast i en mängd olika mönster, färger och texturer, som imiterar material som trä, marmor och metall, vilket ger oändliga möjligheter till personlig inredning.

 • Sortiment
  • Mönster: Trä, Marmor, Metall
  • Färger: En mängd olika färgval
  • Texturer: Varierande ytor för autentisk känsla
 • Användningsområden
  • Möbler: Snabb förändring av utseende
  • Väggar: Dekorativa lösningar
  • Köksluckor: Uppdatera köket utan större renovering
  • Inredningsdetaljer: Personliga toucher i hemmet
 • Fördelar
  • Kostnadseffektivt: Billigare än renovering
  • Enkelt att applicera: Självhäftande och anpassningsbart
  • Oändliga möjligheter: Stort urval för kreativitet
Produkt Mönster Färg Textur Användningsområde
Dekorplast Trä Träimitation Bruna nyanser Träkorn Möbler, Väggar
Dekorplast Marmor Marmorimitation Grå/Vit Slät Köksluckor, Bordsskivor
Dekorplast Metall Metallimitation Silver, Guld Metallisk Inredningsdetaljer

Hur använder man dekorplast?

Att applicera dekorplast är enkelt och kräver inga speciella verktyg. Börja med att rengöra ytan som ska täckas och se till att den är torr och slät. Mät och klipp sedan till dekorplasten i önskad storlek. Dra bort skyddspappret och applicera folien försiktigt på ytan, samtidigt som du använder en skrapa för att undvika luftbubblor. För bästa resultat, följ alltid tillverkarens instruktioner som finns tillgängliga på BAUHAUS produktinformationsblad.

Hur tar man bort dekorplast?

När det är dags att byta ut eller ta bort dekorplasten, finns det flera metoder att använda. En av de enklaste är att värma upp folien med en hårtork för att mjuka upp limmet, vilket underlättar avlägsnandet. Använd en plastspatel eller liknande för att försiktigt skala bort folien från ytan. Om något limrester kvarstår kan dessa tas bort med en mild rengöringslösning eller limresterborttagare.

Värme metoden

Användning av värme är ett effektivt sätt att ta bort dekorplast. Genom att försiktigt värma ytan med en hårtork eller värmepistol, kan limmet under folien mjukas upp vilket gör det lättare att dra av. Det är viktigt att inte överhettar ytan, då detta kan skada underlaget eller orsaka brännskador.

Försiktig avdragning

Om du väljer att inte använda värme, börja med att lyfta upp ett hörn av dekorplasten och dra sedan försiktigt och jämnt för att avlägsna folien. Om du märker att plasten brister eller att limmet är särskilt motståndskraftigt, kan du återgå till värme metoden för att underlätta processen.

Dekorplast från BAUHAUS

BAUHAUS webbplats kan du enkelt bläddra igenom ett brett sortiment av dekorplast. Med en användarvänlig hemsida och detaljerade produktbeskrivningar, kan du hitta den perfekta dekorplasten för ditt projekt. Dessutom erbjuder BAUHAUS kvällsöppen kundtjänst och smidig leverans, vilket gör ditt köp ännu enklare.

JavaScript krävs för denna webbplats

För att få den bästa upplevelsen av BAUHAUS webbplats, se till att JavaScript är aktiverat i din webbläsare. Detta kommer att tillåta dig att se alla funktioner på sidan, inklusive fullständig produktinformation och möjligheten att lägga beställningar online.

Kvällsöppen kundtjänst

BAUHAUS förstår vikten av god kundservice, därför har de kvällsöppen kundtjänst för att hjälpa dig med eventuella frågor eller funderingar du kan ha. Oavsett om det handlar om rådgivning kring dekorplast eller hjälp med din beställning, är deras experter tillgängliga för att ge dig den hjälp du behöver.Dekorplast från Bauhaus är en enkel lösning för att snabbt förnya ytor med sitt breda utbud av mönster och färger.

Smidig leverans

Med BAUHAUS kan du förvänta dig en smidig leverans av din dekorplast. De erbjuder olika leveransalternativ för att passa dina behov, inklusive hemleverans och hämtning i varuhus. Tack vare deras effektiva logistik kan du njuta av dina nya inredningsdetaljer snabbt och enkelt.

Gå med i BAUHAUS Premium

Vill du ha tillgång till exklusiva erbjudanden och förmåner? Genom att gå med i BAUHAUS Premium får du tillgång till specialkampanjer, förtur till reor och andra fördelar som premiumkund. Det är enkelt att registrera sig och det ger dig en ännu bättre shoppingupplevelse hos BAUHAUS.

Ditt varuhus

Oavsett var du befinner dig i landet finns det ett BAUHAUS varuhus nära dig. Besök din lokala butik för att se dekorplasten i verkligheten, få inspiration och råd från deras kunniga personal. Du kan även handla online för att få dina produkter levererade direkt till din dörr eller till närmaste varuhus för upphämtning.

Kundservice

Har du frågor om dekorplast eller andra produkter från BAUHAUS? Deras dedikerade kundservice team är redo att hjälpa dig. Kontakta dem via telefon, e-post eller livechatt för snabb och professionell hjälp.

Om BAUHAUS

BAUHAUS är en ledande leverantör av byggmaterial, verktyg och inredning. Med ett brett sortiment och fokus på kvalitet och service, strävar BAUHAUS efter att vara det självklara valet för både hobbysnickare och professionella hantverkare. Upptäck deras utbud och låt dig inspireras för ditt nästa projekt! Läs mer om Bauhaus Bänkskiva här.

Produktinformationsblad

För att försäkra dig om att du gör rätt val, ta del av BAUHAUS produktinformationsblad som finns tillgängliga online. Där hittar du detaljerad information om användning, skötsel och tekniska specifikationer för dekorplasten. Det är en viktig resurs för att säkerställa att du får rätt produkt för dina behov. Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Bänkskiva Bauhaus.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)