Okategoriserade

Akustikpanel Bauhaus

Vad är Akustikpaneler?

Akustikpaneler är specialdesignade ytor som monteras på väggar eller i tak för att förbättra rummets ljudmiljö. Dessa paneler hjälper till att absorbera och dämpa oönskat ekon och buller, vilket skapar en mer behaglig och akustiskt balanserad miljö.

BAUHAUS erbjuder ett brett utbud av akustikpaneler i olika material och design, så att du kan välja den som bäst matchar din inredningsstil och funktionella behov.

Fördelar med Akustikpaneler

 • Estetisk appeal:
  • Modern design som kompletterar inredningen
  • Finns i olika färger och texturer
 • Funktionella fördelar:
  • Förbättrad akustik genom ljudabsorption
  • Minskar efterklang och bullernivåer
 • Enkel installation:
  • Paneler designade för snabb och enkel montering
  • Instruktioner och tillbehör ofta inkluderade

Sortiment av Akustikpaneler på BAUHAUS

Produkt Material Dimensioner Färgalternativ Användningsområde
Akustikpanel Ribb Trä 2400 x 600 mm Ek, Svart, Vit Vägg, Tak
Akustikpanel Tyg Polyesterfiber 1200 x 600 mm Röd, Blå, Grå Kontor, Studio
Akustikpanel Skum Akustikskum 500 x 500 mm Svart, Vit Musikrum, Hemmabio

JavaScript krävs för denna webbplats

För att få den bästa upplevelsen av BAUHAUS webbplats, är det viktigt att ha JavaScript aktiverat. Detta tillåter dig att se alla produktbilder, läsa kundrecensioner och använda webbplatsens fulla funktionalitet, inklusive att lägga till produkter i din varukorg och genomföra ett köp. Kontrollera din webbläsares inställningar för att säkerställa att JavaScript är aktiverat.

Kvällsöppen kundtjänst

BAUHAUS förstår att frågor och behov kan uppstå utanför normala kontorstider. Därför erbjuder de kvällsöppen kundtjänst för att du ska kunna få hjälp när det passar dig bäst. Oavsett om du har frågor om akustikpaneler, installation eller leverans, kan du lita på att få support även på kvällstid.

Smidig leverans

När du köper akustikpaneler från BAUHAUS kan du förvänta dig en smidig leverans. Med ett system som är optimerat för att hantera allt från beställning till leverans, strävar BAUHAUS efter att se till att dina produkter anländer snabbt och i perfekt skick. Du kan välja mellan hemleverans eller att hämta upp dina varor i närmaste varuhus.
Akustikpaneler från Bauhaus förbättrar rummets ljudmiljö med stilren design.

73890+ nöjda kunder

BAUHAUS stoltserar med över 73890 nöjda kunder som har hittat lösningar för sina byggprojekt och inredningsbehov. Kundernas positiva omdömen och återkommande affärer är ett starkt bevis på företagets engagemang för kvalitet och kundnöjdhet, särskilt när det gäller deras sortiment av akustikpaneler.

117856+ lyckade leveranser

Med över 117856 lyckade leveranser, har BAUHAUS etablerat sig som en pålitlig leverantör inom bygg- och inredningssektorn. Deras effektiva distributionsnätverk säkerställer att varje beställning hanteras med största omsorg och professionalism, vilket garanterar att dina akustikpaneler når dig i tid och utan komplikationer.

Gå med i BAUHAUS Premium

För att ta del av exklusiva erbjudanden och tjänster kan du gå med i BAUHAUS Premium. Medlemskapet ger dig tillgång till specialrabatter, förtur till kampanjer och andra förmåner som gör ditt köp av akustikpaneler ännu mer fördelaktigt. Det är enkelt att registrera sig och börja njuta av de många fördelarna som medföljer.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Bauhaus Prisgaranti.

Ditt varuhus

Hitta ditt närmaste BAUHAUS varuhus för att se och känna på akustikpanelerna i person. Varje varuhus har kunnig personal som kan hjälpa dig att välja rätt produkt för ditt specifika projekt. De kan också ge råd om installation och underhåll för att säkerställa att dina akustikpaneler ser bra ut och fungerar optimalt över tid.

Kundservice

BAUHAUS lägger stor vikt vid kundservice. De strävar efter att ge snabb och korrekt hjälp oavsett fråga. Oavsett om du behöver hjälp med att navigera på webbplatsen, har frågor om specifika akustikpaneler eller vill veta mer om leveransalternativ, är deras kundservice redo att assistera dig.

Om BAUHAUS

BAUHAUS är en ledande aktör inom byggmarknadssektorn och erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för både proffs och hemmafixare. Med fokus på kvalitet, innovation och kundtillfredsställelse, fortsätter BAUHAUS att vara det självklara valet för de som söker högkvalitativa akustikpaneler och andra byggmaterial.

Produktinformationsblad

För att säkerställa att du gör ett informerat köp, tillhandahåller BAUHAUS produktinformationsblad för alla sina akustikpaneler. Dessa blad innehåller detaljerad information om produkternas egenskaper, installationsanvisningar och underhållsråd. Att ta del av denna information före köp kan hjälpa dig att välja den panel som bäst uppfyller dina akustiska och estetiska krav.
Liknande artikel Staket Bauhaus.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)