Okategoriserade

Ytterdörr Bauhaus

Vad ska du tänka på när du köper ytterdörr?

När du står inför valet att köpa en ny ytterdörr, är det flera faktorer som är viktiga att ta i beaktning. Säkerhet, isolering och design är några av de centrala aspekterna.

En ytterdörr är inte bara en entré till ditt hem, utan också en del av husets fasad som bidrar till det första intrycket.Det är viktigt att dörren uppfyller gällande säkerhetskrav och har bra energieffektivitet för att minimera värmeförluster.

Hos BAUHAUS hittar du ett brett utbud av ytterdörrar som uppfyller dessa krav.

Ytterdörrar hos BAUHAUS

 • Säkerhet
  • Låssystem som uppfyller branschstandarder
  • Förstärkta gångjärn och konstruktion
  • Materialval som motstår inbrott
 • Isolering
  • Högkvalitativt isoleringsmaterial
  • Tätningar som förhindrar drag
  • Designade för att hålla värmen inomhus
 • Design
  • Stilalternativ som matchar ditt hus och personliga smak
  • Varierande färgval och ytbehandlingar
  • Möjlighet till anpassade mått och funktioner
Egenskap Detaljer
Säkerhetsklass Uppfyller Svenska och Europeiska standarder
Isolering U-värden ned till 0.8 W/m²K
Material Trä, Aluminium, Komposit
Design Modern och traditionell, med möjlighet till specialbeställning
Tillbehör Lås, handtag, fönster, sparkplåtar m.m.

Den andra frågan du ska ställa dig är om ytterdörren ska vara högerhängd eller vänsterhängd?

Hängning av dörren är en detalj som lätt kan förbises, men som har stor betydelse för funktion och bekvämlighet. En högerhängd dörr har gångjärnen på höger sida när du står utifrån och ska öppna dörren, medan en vänsterhängd dörr har dem på vänster sida. Valet av hängning kan påverkas av husets konstruktion eller personliga preferenser.

Vilken färg ska jag ha på ytterdörren?

Färgvalet på din ytterdörr kan göra stor skillnad för husets utseende. Traditionella färger som vit och svart är tidlösa och passar de flesta hus, medan en mer vågad färg kan ge ditt hem en unik karaktär. BAUHAUS erbjuder ytterdörrar i en mångfald av färger och finishar, så att du kan hitta en som harmonierar med din hemmiljö och din personliga stil.

Ytterdörrar

BAUHAUS har ett omfattande sortiment av ytterdörrar för alla typer av bostäder. Oavsett om du söker en klassisk stil eller något mer modernt, finns det alternativ som passar dina behov. Dörrarna kommer i olika material såsom trä, stål och komposit, var och en med sina fördelar när det gäller hållbarhet och underhåll.
Ytterdörrar från Bauhaus erbjuder både säkerhet och stil, perfekt för att ge ditt hem ett lyft.

JavaScript krävs för denna webbplats

För att få en fulländad användarupplevelse när du besöker BAUHAUS webbplats, är det viktigt att ha JavaScript aktiverat. Detta möjliggör en smidig navigering och tillgång till alla funktioner, såsom produktfiltrering och onlinebeställning. Kontrollera din webbläsares inställningar för att försäkra dig om att JavaScript är aktiverat.

Kvällsöppen kundtjänst

BAUHAUS förstår vikten av tillgänglig kundservice. Därför erbjuds kvällsöppen kundtjänst för att du som kund ska kunna få hjälp även utanför vanliga kontorstider. Oavsett om du har frågor om en specifik ytterdörr eller behöver råd om installation, kan du räkna med professionell assistans.
Läs även artikeln Bauhaus Golv.

Smidig leverans

När du beställer din ytterdörr från BAUHAUS kan du förvänta dig en smidig leverans. Med ett system som är utformat för att hantera både små och stora försändelser, ser BAUHAUS till att din dörr kommer fram säkert och i tid. Oavsett om du väljer hemleverans eller avhämtning i varuhus, är processen utformad för att vara så bekväm som möjligt för kunden.

Gå med i BAUHAUS Premium

För den som regelbundet handlar på BAUHAUS kan det vara en god idé att gå med i BAUHAUS Premium. Medlemskapet erbjuder exklusiva förmåner såsom rabatter, specialerbjudanden och inbjudningar till event. Det är ett utmärkt sätt att spara pengar och få mer värde för varje köp, särskilt när det gäller större investeringar som en ny ytterdörr.

Ditt varuhus

BAUHAUS har varuhus spridda över hela landet, vilket gör det enkelt att besöka och få en känsla för de olika ytterdörrarna som erbjuds. Personalen på plats kan ge dig personlig rådgivning och hjälpa dig att hitta en dörr som passar just dina behov och önskemål.

Kundservice

Kundtillfredsställelse är en prioritet hos BAUHAUS, och deras kundservice är alltid redo att hjälpa till. Oavsett om det gäller frågor före köp, under köpprocessen eller efter att en produkt har levererats, kan du lita på att få den hjälp du behöver. Med enkel tillgång via telefon, e-post eller chatt, är hjälpen aldrig långt borta.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Bauhaus Jord.

Om BAUHAUS

BAUHAUS är en ledande aktör inom försäljning av byggmaterial, verktyg och heminredning. Företaget är känt för sitt breda sortiment och sin strävan efter att alltid erbjuda kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Med en stark närvaro både online och i fysiska varuhus, är BAUHAUS en pålitlig partner för alla dina bygg- och renoveringsprojekt.

Produktinformationsblad

Innan du genomför ditt köp, kan du ta del av produktinformationsblad som finns tillgängliga för varje ytterdörr hos BAUHAUS. Dessa blad innehåller detaljerad information om produktspecifikationer, installationsanvisningar och underhållsråd, vilket hjälper dig att göra ett informerat val och se till att du är nöjd med ditt köp över tid.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)