Okategoriserade

Bauhaus Jord

Välj Rätt Jord för Dina Projekt

Att välja rätt jord är avgörande för att dina växter och blommor ska kunna trivas och växa. BAUHAUS erbjuder ett omfattande sortiment av jordtyper anpassade för olika ändamål.

Oavsett om du behöver jord för ditt trädgårdsland, din gräsmatta, rabatter eller krukor, hittar du det hos BAUHAUS.

Varje jordtyp är noggrant utvald för att ge bästa möjliga förutsättningar för växtligheten i din trädgård.

Jordtyper Anpassade för Olika Ändamål

 • Trädgårdsland
  • Näringsrik jord som främjar tillväxt av grönsaker och frukter
  • God dräneringsförmåga för att undvika vattenansamlingar
 • Gräsmatta
  • Jord med balanserad sammansättning för en tät och grön gräsmatta
  • Innehåller ofta gräsfrö för enklare etablering
 • Rabatter
  • Jord som stödjer blomning och hälsosam tillväxt av blommor och prydnadsväxter
  • Berikad med kompost för extra näring och struktur
 • Krukor
  • Lätt och luftig jord för att stödja rötternas utveckling i begränsade utrymmen
  • Speciellt framtagen för inomhus- och balkongväxter

Tabell över Jordtyper från BAUHAUS

Jordtyp Användningsområde Egenskaper
Trädgårdsjord Trädgårdsland Näringsrik, god dränering
Gräsmattejord Gräsmatta Gräsfröblandning, balanserad sammansättning
Blomjord Rabatter Stödjer blomning, berikad med kompost
Krukväxtjord Krukor Lätt och luftig, för inomhus- och balkongväxter

Förbättra Din Trädgårds Jordmån

En god jordmån är grunden för en frodig trädgård. Med BAUHAUS jordprodukter kan du förbättra jordens struktur och näringsinnehåll. Det finns bland annat planteringsjord, rhododendronjord, och kompostjord som är anpassade för specifika växttyper och förhållanden. Genom att välja rätt jord kan du säkerställa att dina växter får de bästa förutsättningarna att växa och utvecklas.

Ekologiska och Miljövänliga Alternativ

BAUHAUS är medvetna om miljöns betydelse och erbjuder därför ekologiska jordalternativ. Dessa produkter är framställda med hänsyn till miljön och hjälper dig att skapa en mer hållbar trädgård. Ekologisk jord stödjer en sund mikroflora i jorden och bidrar till en naturlig tillväxt av dina växter.

Praktiska Tips för Jordhantering

För att få ut det mesta av din jord, erbjuder BAUHAUS även praktiska tips och råd för jordhantering. Det kan handla om hur du förbättrar dräneringen i jorden, hur du ska gödsla för bästa resultat, och hur du skyddar jorden under vintern. Dessa tips kan vara guld värda oavsett om du är nybörjare eller en erfaren trädgårdsmästare. Liknande artikel Bauhaus Linköping Recensioner.

Enkelt och Bekvämt med Onlineköp

Med BAUHAUS är det enkelt att köpa jord online. Du kan i lugn och ro välja bland olika jordtyper på deras webbplats och sedan få det levererat direkt till din dörr. Detta sparar både tid och kraft, och du kan snabbt komma igång med dina trädgårdsprojekt. BAUHAUS strävar efter att göra din shoppingupplevelse så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Kundtjänst som Står Till Tjänst

Om du har frågor eller behöver rådgivning när det gäller ditt val av jord, står BAUHAUS kundtjänst redo att hjälpa till. Med kvällsöppen kundtjänst kan du få hjälp även utanför vanliga kontorstider, vilket gör det möjligt för dig att få svar på dina frågor när det passar dig bäst. Läs även artikeln Bauhaus Golv.

BAUHAUS Premium – Fler Fördelar för Dig

Genom att gå med i BAUHAUS Premium får du tillgång till exklusiva erbjudanden och förmåner. Det är ett sätt för BAUHAUS att belöna sina lojala kunder. Som Premium-medlem kan du till exempel få rabatter på utvalda produkter, inbjudningar till specialevenemang och förhandsinformation om nya produkter.

Varför Välja BAUHAUS för Ditt Jordköp?

Med över 73890+ nöjda kunder och 117856+ lyckade leveranser, har BAUHAUS etablerat sig som en pålitlig leverantör av jord och trädgårdsprodukter. Deras breda sortiment, kvalitetsprodukter och utmärkta kundservice gör dem till ett självklart val för alla dina trädgårdsbehov. Oavsett om det gäller en liten kruka på balkongen eller en stor trädgårdsanläggning, har BAUHAUS det du behöver för att lyckas.

Hitta Ditt Närmaste BAUHAUS Varuhus

Om du föredrar att handla i person eller vill se och känna på jordprodukterna innan köp, kan du enkelt hitta ditt närmaste BAUHAUS varuhus på deras webbplats. Varje varuhus har kunnig personal som kan ge dig personlig rådgivning och hjälpa dig att hitta rätt produkter för just dina behov.Bauhaus Jord erbjuder högkvalitativ jord för alla typer av trädgårdsprojekt, från plantering till landskapsdesign.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)