Okategoriserade

Bauhaus Golv

En Värld av Golvhos BAUHAUS

Att välja rätt golv är avgörande för ett hem eller kontors estetik och funktionalitet. BAUHAUS erbjuder en rikedom av valmöjligheter för alla typer av utrymmen.

Från klassiska parkettgolv till moderna vinylgolv, finns det något för varje smak och budget.Med ett stort sortiment av kända varumärken och olika material, kan kunderna enkelt hitta det perfekta golvet för att förvandla sina rum.

 • Typ av Golv
  • Parkettgolv – Tidlös elegans och varma trätoner
  • Laminatgolv – Hållbart och kostnadseffektivt alternativ
  • Vinylgolv – Vattentåligt och lätt att underhålla
 • Varumärken
  • Pergo – Innovativa golv med livstidsgaranti
  • BerryAlloc – Högkvalitativa golv med modern design
  • Kährs – Svensktillverkade parkettgolv med tradition och kvalitet
 • Material
  • Trä – Naturligt och varmt utseende
  • Plast – Hög funktionalitet och mångsidighet
  • Linoleum – Miljövänligt och trendigt
Golvtyp Fördelar Lämpliga Utrymmen
Parkettgolv Naturlig skönhet, Lång hållbarhet Vardagsrum, Sovrum
Laminatgolv Kostnadseffektivt, Lätt att installera Köken, Hallar
Vinylgolv Vattentåligt, Underhållsvänligt Badrum, Tvättstugor

JavaScript krävs för denna webbplats

För att få en optimal upplevelse när du besöker BAUHAUS hemsida för golv, är det viktigt att JavaScript är aktiverat i din webbläsare. Detta gör att du kan njuta av alla funktioner på webbplatsen, inklusive detaljerade produktvisningar och en smidig online-shoppingupplevelse. Att aktivera JavaScript garanterar att du inte missar några viktiga detaljer om de golvprodukter du är intresserad av.

Kvällsöppen kundtjänst

BAUHAUS förstår att frågor om golv kan uppstå när som helst. Därför erbjuder de kvällsöppen kundtjänst för att du ska kunna få hjälp även utanför vanliga kontorstider. Oavsett om du behöver rådgivning om vilket golv som passar bäst för ditt kök, eller om du har frågor om installationen, kan du lita på att få professionell hjälp när du behöver det.

Smidig Leverans

Att köpa golv innebär ofta stora och tunga paket. BAUHAUS har löst detta genom att erbjuda smidiga leveransalternativ. Oavsett om du väljer hemleverans eller att hämta upp dina golvprodukter i närmaste varuhus, strävar BAUHAUS efter att göra processen så bekymmersfri som möjligt. Med snabba och tillförlitliga leveranstjänster kan du starta ditt golvprojekt utan dröjsmål.Bauhaus Golv erbjuder ett brett sortiment av hållbara och stilfulla golvalternativ för att förvandla varje hem.

73890+ nöjda kunder

Med över 73890 nöjda kunder är BAUHAUS en betrodd leverantör av golv. Kundnöjdhet står i centrum för deras verksamhet, och deras breda utbud av golvprodukter reflekterar detta engagemang. BAUHAUS tar stolthet i att erbjuda högkvalitativa golv som inte bara ser bra ut utan också håller över tid. Liknande artikel Bauhaus Linköping Recensioner.

117856+ lyckade leveranser

Med mer än 117856 lyckade leveranser har BAUHAUS cementerat sin position som en pålitlig partner för alla dina golvbehov. Denna imponerande siffra visar företagets kapacitet och engagemang för att leverera produkter i tid och i perfekt skick, direkt till dina dörrar eller till ett varuhus nära dig.

Gå med i BAUHAUS Premium

Att vara en del av BAUHAUS Premium innebär att du får tillgång till exklusiva erbjudanden och förmåner. Medlemskapet ger dig möjligheten att spara pengar på framtida golvinköp, få inbjudningar till special events och mycket mer. Om du är en återkommande kund eller planerar ett större golvprojekt kan detta vara ett utmärkt sätt att maximera värdet av dina inköp.

Ditt Varuhus

Att välja rätt varuhus för ditt golvinköp är viktigt. BAUHAUS har ett nätverk av fysiska butiker där du kan se och känna på produkterna innan du köper dem. Varje BAUHAUS varuhus är utrustat med kunnig personal som kan ge dig råd och svara på dina frågor, så att du kan göra ett välgrundat beslut. Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Vedklyv Bauhaus.

Kundservice som står till din tjänst

BAUHAUS kundservice är dedikerad till att ge dig bästa möjliga stöd. Oavsett om det gäller frågor om ditt köp, hjälp med att navigera på webbplatsen eller rådgivning om golvinstallation, kan du räkna med att få personlig och effektiv service. BAUHAUS strävar efter att din kundupplevelse ska vara lika solid som deras golvprodukter.

Om BAUHAUS

BAUHAUS är mer än bara en butik för golv; det är en plats där kvalitet och service möter ett brett sortiment av produkter för hemförbättring. Från dess start har företaget fokuserat på att tillhandahålla högkvalitativa byggmaterial till konkurrenskraftiga priser. Med en lång historia av nöjda kunder och framgångsrika projekt, fortsätter BAUHAUS att vara en ledare inom sektorn för hemrenovering och byggmaterial.

Information om Produkter

För att hjälpa kunderna i sitt val av golv, tillhandahåller BAUHAUS produktinformationsblad för varje artikel. Dessa blad innehåller viktig information om produkternas egenskaper, installation och skötselråd. Genom att läsa dessa kan kunderna göra välgrundade beslut och välja golv som bäst passar deras behov och livsstil.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)