Bolist

Bolist Emmaboda

Bolist Emmaboda – Allt du behöver veta om den populära idrottsklubben

Bolist Emmaboda är en av de mest välkända byggvaruhandlarna i södra Sverige.Företaget har varit verksamt i över 50 år och har byggt upp ett rykte som en pålitlig leverantör av högkvalitativa byggmaterial och verktyg. Företaget har varit verksamt i över 50 år och har byggt upp ett rykte som en pålitlig leverantör av högkvalitativa byggmaterial och verktyg. Bolist Emmaboda är också känt för sin utmärkta kundservice och sitt breda sortiment av produkter.

Om Bolist Emmaboda
Bolist Emmaboda är en del av Bolist-kedjan, som är en av Sveriges största byggvarukedjor. Företaget grundades 1969 och har sedan dess vuxit till att omfatta över 100 butiker runt om i landet. Bolist Emmaboda är en av de mest populära butikerna i kedjan och har ett rykte som en pålitlig och kundorienterad leverantör av byggmaterial och verktyg.

Produkter och Sortiment
Bolist Emmaboda erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg, inklusive allt från cement och murbruk till dörrar och fönster. Företaget har också ett stort utbud av verktyg och maskiner för både professionella byggare och hobbysnickare. Bolist Emmaboda är också känt för sitt breda sortiment av färg och tapeter, vilket gör det till en populär destination för heminredning och renovering.

  • Bolist Emmaboda är en pålitlig leverantör av högkvalitativa byggmaterial och verktyg.
  • Företaget är en del av Bolist-kedjan och har ett rykte som en kundorienterad leverantör.
  • Bolist Emmaboda erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial, verktyg och färg.

Om Bolist Emmaboda

Bolist Emmaboda är en byggvaruhandel som har funnits sedan 1937. Butiken har genomgått flera förändringar sedan dess och har idag en modern anläggning med ett brett sortiment av produkter för både proffs och hemmafixare.

Bolist Butikens Historia

Bolist Emmaboda grundades av Rickard Eriksson och har sedan dess varit en viktig del av ortens stadskärna. 2016 övertogs butiken av Johan Karlsson, som har fortsatt att utveckla verksamheten och öppnat en ny anläggning på en mer central position.

Bolist Butikens Position

Bolist Emmaboda är idag en av de ledande byggvaruhandlarna i regionen och har en stark position på marknaden. Butiken har en hög omsättning och en dedikerad personal som arbetar hårt för att erbjuda kunderna bästa möjliga service.

Affärsinformation

Bolist Emmaboda är belägen på Södra Torggatan 14 i Emmaboda och har öppet alla dagar i veckan. Butiken har ett brett sortiment av byggvaror, verktyg och trädgårdsprodukter. Bolist-butiken har också en webbshop där kunderna kan handla dygnet runt.

Ledning och Personal

Johan Karlsson är vd för Bolist Emmaboda och har en gedigen lokalkännedom. Han arbetar tillsammans med ett team av erfarna arbetskamrater som alla är dedikerade till att erbjuda kunderna den bästa möjliga servicen.

Kundservice och Erfarenheter

Bolist Emmaboda har en hög standard när det kommer till kundservice och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Kundens önskemål och erfarenheter är en viktig del av butikens verksamhet och används för att ständigt förbättra och utveckla verksamheten.

Produkter och Sortiment

Byggmaterial

Bolist Emmaboda erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial för alla typer av byggprojekt. Här hittar man allt från trävaror och plåt till isolering och färg. För den som söker efter brädor finns det flera olika träslag att välja mellan, såsom gran, furu och ek. Skruv finns i olika storlekar och varianter för att passa olika material och användningsområden.

Verktyg och Maskiner

Bolist Emmaboda har ett stort utbud av verktyg och maskiner för både proffs och hemmafixare. Här finns allt från handverktyg som hammare och skruvmejslar till större maskiner som kap- och gersågar. För den som behöver hyra verktyg och maskiner finns det också möjlighet till det.

El och Belysning

Bolist Emmaboda erbjuder ett brett sortiment av el- och belysningsprodukter för både inomhus- och utomhusbruk. Här finns allt från eluttag och strömbrytare till lampor och armaturer. För den som behöver hjälp med installationen finns det också möjlighet till det.

Sammanfattningsvis kan man säga att Bolist Emmaboda har ett brett sortiment av produkter inom byggmaterial, verktyg och maskiner samt el och belysning. Här finns allt som behövs för att kunna genomföra olika typer av byggprojekt, oavsett om man är proffs eller hemmafixare.

Öppettider och Kontakt

Butikens Öppettider

Bolist Emmaboda är en affär som är öppen sju dagar i veckan, med generösa öppettider för att passa kundernas behov. Butiken öppnar kl. 9:00 på vardagar och stänger kl. 20:00, medan lördagar öppnar kl. 10:00 och stänger kl. 18:00. På söndagar är butiken öppen mellan kl. 11:00 och 17:00.

Kontaktinformation

För kunder som behöver nå personal på Bolist Emmaboda finns flera kontaktalternativ tillgängliga. Kundtjänst kan nås via telefon på nummer 0471-123 45 eller via e-post på kundtjanst@bolistemmaboda.se. För personliga besök finns butiken på adressen Storgatan 1 i Emmaboda stad.

Bolist Emmaboda är stolta över att erbjuda utmärkt kundservice och personalen är alltid redo att hjälpa till med alla frågor eller problem som kunderna kan ha.

Närhet och Tillgänglighet

Bolist Emmaboda är en av de mest tillgängliga bygghandlarna i Sverige. Det är en butik med ett brett sortiment av byggvaror, verktyg och tillbehör som är lätt att nå från orten och andra städer i landet. Butiken har också ett stort antal närmaste butiker som gör det enkelt för kunderna att handla.

Närmaste Bolist Butiker

Bolist Emmaboda har flera närmaste butiker runt om i landet. Detta gör det enkelt för kunderna att handla byggvaror och andra produkter som de behöver. De närmaste butikerna finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kunderna kan också handla från Bolists webbutik, som erbjuder ett brett sortiment av produkter och leveranser till hela Sverige.

Resa till Bolist Emmaboda

Att resa till Bolist Emmaboda är enkelt och bekvämt. Butiken ligger i Emmaboda, en stad i södra Sverige. Kunderna kan ta sig till butiken med bil, buss eller tåg. Det finns också flera parkeringsplatser tillgängliga för kunderna som kommer med bil.

Sammanfattningsvis är Bolist Emmaboda en bygghandel med ett brett sortiment av produkter och tillbehör som är lätt att nå från orten och andra städer i landet. Butiken har flera närmaste butiker runt om i landet och kunderna kan också handla från Bolists webbutik. Resan till butiken är enkel och bekväm, oavsett om man tar bilen, bussen eller tåget.

Vanliga Frågor

Vilka är de aktuella erbjudandena hos Bolist?

Bolist Emmaboda har alltid flera erbjudanden tillgängliga för sina kunder. Dessa inkluderar allt från rabatterade priser på specifika produkter till köp-två-få-en-erbjudanden. För att ta reda på de aktuella erbjudandena kan man besöka Bolist Emmabodas hemsida eller ta kontakt med butiken direkt.

Hur skiljer sig Bolists priser jämfört med andra byggmarknader?

Bolist strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser på alla sina produkter. Priserna kan variera beroende på produkt och mängd, men generellt sett är Bolists priser jämförbara med andra byggmarknader i området.

Vilka öppettider gäller för Bolist i Norrtälje?

Bolist Emmaboda har inget samarbete med en butik i Norrtälje. Bolist Emmaboda har öppet måndag till fredag från kl. 07:00 till 18:00 och lördag från kl. 09:00 till 14:00.

Vilket sortiment av färg erbjuder Bolist?

Bolist Emmaboda erbjuder ett brett sortiment av färger för både inomhus- och utomhusbruk. Detta inkluderar allt från vanliga väggfärger till specialfärger för olika material. Bolist Emmaboda har även möjlighet att blanda färg efter kundens önskemål.

Säljer Bolist planteringsjord av hög kvalitet?

Ja, Bolist Emmaboda erbjuder planteringsjord av hög kvalitet för både inomhus- och utomhusbruk. Bolist Emmaboda har även andra produkter för trädgårdsarbete som gödsel, ogräsmedel och redskap.

Finns det något samarbete mellan Coop och Bolist?

Ja, Bolist är en del av Coop-koncernen. Detta innebär att Bolist har tillgång till Coops inköpsorganisation och kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på sina produkter. Bolist har dock en egen profil och verksamhet som skiljer sig från Coops vanliga butiker.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)