Bolist

Bolist Gällivare

Bolist Gällivare – Allt du behöver veta om bostadsmarknaden i Gällivare

Bolist Gällivare är en välkänd byggvaruhuskedja som har en butik i Gällivare.Butiken ligger på Metallvägen 16 och har en stor mängd produkter tillgängliga för kunderna. Butiken ligger på Metallvägen 16 och har en stor mängd produkter tillgängliga för kunderna. Bolist Gällivare är känd för sin höga kundservice och erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter för både privatpersoner och företag.

Om Bolist Gällivare
Bolist Gällivare är en del av en större kedja av byggvaruhus runt om i Sverige. De har ett brett utbud av produkter tillgängliga för kunderna, inklusive allt från verktyg till färg och tapeter. Butiken i Gällivare har en stor mängd produkter på lager och kan även beställa hem produkter som inte finns i butiken. Kundupplevelsen är viktig för Bolist Gällivare och de har ett team av kunniga medarbetare som alltid är redo att hjälpa kunderna med deras projekt.

Service och Erbjudanden
Bolist Gällivare erbjuder en mängd olika tjänster för sina kunder, inklusive skärning av trä och glas. De har också en färgbutik där kunderna kan hitta det perfekta färgvalet för sitt projekt. Butiken har även ett stort utbud av verktyg och maskiner tillgängliga för uthyrning. Bolist Gällivare har regelbundna kampanjer och erbjudanden för sina kunder, vilket gör det möjligt att spara pengar på olika produkter.

Key Takeways

  • Bolist Gällivare är en byggvaruhuskedja med en butik i Gällivare som erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för både privatpersoner och företag.
  • Kundupplevelsen är viktig för Bolist Gällivare och butiken har ett team av kunniga medarbetare som alltid är redo att hjälpa kunderna med deras projekt.
  • Bolist Gällivare har regelbundna kampanjer och erbjudanden för sina kunder, vilket gör det möjligt att spara pengar på olika produkter.

Om Bolist Gällivare

Bolist Gällivare är en byggvarubutik som ligger på adressen 982 38 Gällivare. Butiken är en del av Bolist kedjan som är en av de största byggvarukedjorna i Sverige.

Historia och Bakgrund

Bolist Gällivare öppnade sina dörrar år 1995 och har sedan dess varit en populär destination för de som söker efter byggvaror av hög kvalitet. Butiken har genom åren utvecklats och utökat sitt sortiment för att möta kundernas behov.

Varuhuset och Butiken

Bolist Gällivare har ett stort varuhus där man hittar allt från verktyg och färg till byggmaterial och trädgårdsprodukter. Butiken har ett brett sortiment av produkter från välkända varumärken och erbjuder även tjänster som färgsättning och hemleverans.

Öppettider och Särskilda Dagar

Bolist Gällivare har öppet vardagar mellan kl. 07.00-18.00, lördagar mellan kl. 09.00-15.00 och söndagar stängt. Butiken har också ändrade öppettider på särskilda dagar som annandag påsk, långfredag, juldagen, julafton, midsommarafton, nyårsdagen, nyårsafton, annandag jul och trettondedag jul. Butiken är stängd på nationaldagen och kristi himmelsfärdsdagen.

Bolist Gällivare är en pålitlig och professionell byggvarubutik som är dedikerad till att hjälpa kunderna att hitta de bästa produkterna till de bästa priserna.

Service och Erbjudanden

Kundservice och Kontaktinformation

Bolist Gällivare är stolta över sin kundservice och vill alltid ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. De är tillgängliga på telefon på 010-7474175 och kan hjälpa till med allt från frågor om produkter till beställningar och leveranser. Kundtjänsten är tillgänglig på både mobilformat och vanligt telefonnummer.

Aktuella Kampanjer

Bolist Gällivare erbjuder sina kunder aktuella kampanjer och erbjudanden. Dessa kan inkludera allt från rabatter på specifika produkter till fri frakt på beställningar över ett visst belopp. Kunderna kan hålla sig uppdaterade om de senaste kampanjerna genom att besöka Bolist Gällivares hemsida eller genom att prenumerera på deras nyhetsbrev.

Bolist Gällivare är en välrenommerad handlar och järn- och bygghandel som erbjuder högkvalitativa produkter och en utmärkt kundservice. Med deras tillgängliga och kunniga personal kan kunderna alltid känna sig trygga i sina köp.

Kundupplevelse

Bolist Gällivare är en butik som erbjuder ett brett utbud av produkter för hem och trädgård. Kundupplevelsen är viktig för butiken, och de strävar efter att erbjuda en hög nivå av service och kvalitet till alla sina kunder.

Omdömen och Feedback

Bolist Gällivare är stolt över sin höga kundnöjdhet och tar emot feedback från sina kunder på ett positivt sätt. Butiken har en sida på sin hemsida där kunder kan lämna omdömen och betyg på deras produkter och tjänster. De tar också emot feedback via e-post och sociala medier.

Butiken har också ett nyhetsbrev som skickas ut regelbundet till sina kunder. Nyhetsbrevet innehåller information om nya produkter, erbjudanden och evenemang som sker i butiken. Kundtjänsten är tillgänglig för att svara på frågor och ge råd om produkter.

Hitta till Butiken

Bolist Gällivare ligger på en lättillgänglig plats i Gällivare och är enkelt att hitta. Butiken har också en karta och vägbeskrivning på sin hemsida för att hjälpa kunderna att hitta till butiken. Butiken är öppen sju dagar i veckan och har generösa öppettider för att passa kundernas behov.

Sammanfattningsvis, Bolist Gällivare är en butik som strävar efter att erbjuda en hög nivå av kundservice och kvalitet till alla sina kunder. De tar emot feedback på ett positivt sätt och har en mängd olika sätt att kommunicera med kunderna. Butiken är också lättillgänglig och har generösa öppettider för att passa kundernas behov.

Vanliga Frågor

Vilket sortiment erbjuder Bolist i Gällivare?

Bolist i Gällivare erbjuder ett brett sortiment av produkter för bygg och hem. Deras sortiment inkluderar allt från verktyg, färg, elartiklar, VVS, byggmaterial och mycket mer.

Hur jämför sig Bolists priser med andra byggmarknader i Gällivare?

Bolist strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser på sina produkter. De jämför regelbundet sina priser med andra byggmarknader i Gällivare för att säkerställa att deras kunder får de bästa priserna.

Vilka aktuella erbjudanden finns hos Bolist för kunder i Gällivare?

Bolist i Gällivare har regelbundet olika erbjudanden och kampanjer för sina kunder. Dessa kan inkludera rabatter på specifika produkter, köp en få en gratis-erbjudanden och mycket mer. Kunderna kan hålla sig uppdaterade om aktuella erbjudanden genom att besöka butiken eller genom att följa Bolist på sociala medier.

Finns det en XL-BYGG i Gällivare och hur relaterar den till Bolist?

Ja, det finns en XL-BYGG i Gällivare. XL-BYGG och Bolist är två separata företag, men de samarbetar för att kunna erbjuda ett ännu bredare sortiment av produkter till kunderna i Gällivare.

Kan jag hitta samma produkter hos Elon och Coop som hos Bolist i Gällivare?

Elon och Coop erbjuder vissa produkter som kan hittas hos Bolist i Gällivare, men deras sortiment är inte lika omfattande som Bolists. Det är därför möjligt att vissa produkter endast finns tillgängliga hos Bolist.

Hur skiljer sig Bolists butik i Gällivare från deras butik i Norrtälje?

Bolist i Gällivare och Bolist i Norrtälje har liknande sortiment, men storleken på butikerna och deras lager kan skilja sig åt. Bolist i Gällivare är anpassad för att möta behoven hos kunderna i området, medan Bolist i Norrtälje är anpassad för att möta behoven hos kunderna i deras område.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)