Bolist

Bolist Färgelanda

Bolist Färgelanda – Allt du behöver veta om den populära butiken

Bolist Färgelanda är en av de ledande leverantörerna av byggmaterial i Sverige.Företaget har varit verksamt i mer än 20 år och har en stark närvaro i hela landet. Företaget har varit verksamt i mer än 20 år och har en stark närvaro i hela landet. Bolist Färgelanda är känt för sin högkvalitativa produktportfölj, konkurrenskraftiga priser och utmärkta kundservice.

Om Bolist Färgelanda
Bolist Färgelanda grundades år 2000 och har sedan dess varit en pålitlig partner för både professionella och hemmafixare. Företaget erbjuder ett brett utbud av byggmaterial, verktyg och tillbehör för att möta alla typer av bygg- och renoveringsbehov. Bolist Färgelanda är också känt för sin expertis och rådgivning, vilket gör det till ett populärt val för kunder som söker hjälp och råd.

Produkter och Tjänster
Bolist Färgelanda erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för alla typer av bygg- och renoveringsprojekt. Företaget har ett omfattande sortiment av byggmaterial, inklusive trä, isolering, gips, takmaterial, färg och mycket mer. Bolist Färgelanda erbjuder också verktyg, maskiner och tillbehör för att underlätta byggprocessen. Förutom produktförsäljning erbjuder Bolist Färgelanda också tjänster som skärning av trä och glas, färgblandning och leverans av material till byggplatsen.

  • Bolist Färgelanda är en av de ledande leverantörerna av byggmaterial i Sverige med en stark närvaro i hela landet.
  • Företaget erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser.
  • Bolist Färgelanda är känt för sin expertis och utmärkta kundservice, vilket gör det till ett populärt val för både professionella och hemmafixare.

Om Bolist Färgelanda

Bolist Färgelanda är en väletablerad bygg- och järnhandel som har varit verksam i Färgelanda sedan 1978. Företaget ligger på Krämarvägen 3 och är en stolt del av Bolist-kedjan.

Historik och Bakgrund

Bolist Färgelanda grundades av en grupp entreprenörer som ville ge lokalbefolkningen tillgång till högkvalitativa bygg- och järnprodukter till rimliga priser. Sedan dess har företaget vuxit och utvecklats till en av de mest pålitliga och respekterade bygg- och järnhandlarna i området.

Varumärket och Kedjan

Bolist Färgelanda är en del av Bolist-kedjan, som är en av de ledande byggvarukedjorna i Sverige. Bolist-kedjan har över 100 butiker runt om i landet och erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom bygg, järn och trädgård.

Som en del av Bolist-kedjan kan Bolist Färgelanda erbjuda sina kunder ett stort utbud av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Samtidigt har företaget behållit sin lokala prägel och fortsätter att erbjuda personlig service och expertis till kunderna.

Bolist Färgelanda är stolt över sin roll som en viktig del av samhället i Färgelanda och ser fram emot att fortsätta att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder i många år framöver.

Produkter och Tjänster

Bolist Färgelanda är en bygghandel som erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för kundernas byggbehov. Nedan finns en översikt över de tre huvudkategorierna av produkter som Bolist Färgelanda erbjuder.

Byggvaror och Material

Bolist Färgelanda har ett stort utbud av byggvaror och material för alla typer av byggprojekt. De erbjuder allt från virke och brädor till skruv och spik. Kunderna kan hitta allt som behövs för att bygga ett hus eller en annan struktur. Bolist Färgelanda är också specialiserade på kök, och de erbjuder ett brett utbud av köksprodukter för att hjälpa kunderna att skapa sin drömkök.

Trädgård och Utemiljö

Bolist Färgelanda erbjuder också ett brett utbud av trädgårdsprodukter och utemiljöprodukter. De har allt från växter och jord till trädgårdsredskap och utemöbler. Kunderna kan hitta allt som behövs för att skapa en vacker trädgård eller en bekväm uteplats.

Verktyg och Maskiner

Bolist Färgelanda erbjuder också ett stort utbud av verktyg och maskiner för alla typer av byggprojekt. De har allt från handverktyg till större maskiner som hjälper till att göra jobbet snabbare och enklare. Kunderna kan hitta allt som behövs för att slutföra ett byggprojekt på ett effektivt sätt.

Sammanfattningsvis erbjuder Bolist Färgelanda ett brett utbud av produkter och tjänster för alla typer av byggbehov. Med deras expertis och kunskap kan kunderna hitta allt som behövs för att slutföra ett byggprojekt på ett effektivt och professionellt sätt.

Kundservice och Kontaktinformation

Öppettider och Adress

Bolist Färgelanda är en av de ledande färghandlarna i Sverige. De har ett brett utbud av färger och tillbehör för både hemmafixare och yrkesmålare. Butiken ligger på [Adress], och har öppet måndag till fredag från [Öppettider]. På lördagar har butiken öppet från [Öppettider].

Kundsupport och Rådgivning

Bolist Färgelanda erbjuder också kundsupport och rådgivning till sina kunder. Kundsupporten är öppen måndag till fredag från [Öppettider] och lördagar från [Öppettider]. Kundsupporten kan nås via telefon på [Telefonnummer].

För de som behöver rådgivning eller hjälp med färgsättning och liknande, erbjuder Bolist Färgelanda även personlig rådgivning. Detta kan ske antingen i butiken eller via telefon. Kundtjänsten är mycket kunnig och hjälper gärna till med att hitta rätt produkt för varje kunds behov.

Kunder kan också kontakta Bolist Färgelanda via deras hemsida eller sociala medier. På hemsidan finns en karta som visar butikens läge och kontaktuppgifter. Kunder kan också skicka e-post till [E-postadress] för att få hjälp eller svara på frågor.

Sammanfattningsvis, Bolist Färgelanda är en pålitlig färghandlare med en stark kundservice. Kundsupporten är mycket kunnig och hjälper gärna till med att hitta rätt produkt för varje kunds behov. Butiken är lätt att hitta och har generösa öppettider för att passa alla kunders behov.

Företagsinformation

Bolist Färgelanda är ett väletablerat företag som specialiserar sig på försäljning av färg och tapeter. Företaget grundades 1946 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna i branschen. Bolist Färgelanda är en del av Bolist-kedjan, som har över 150 butiker runt om i landet.

Ekonomisk Information

Bolist Färgelanda AB har en omsättning på cirka 10 miljoner kronor och en vinst på cirka 1 miljon kronor per år. Företaget har en stabil ekonomisk grund och har haft en positiv utveckling under de senaste åren. Bolist Färgelanda är registrerat under SNI-koden 4752 – Detaljhandel med färg och tapeter i specialiserade butiker.

Omdömen och Kundupplevelser

Bolist Färgelanda har fått positiva omdömen från sina kunder. Många uppskattar den personliga servicen och det stora utbudet av produkter. Företaget har också ett nyhetsbrev som skickas ut regelbundet till sina kunder med information om nya produkter och erbjudanden.

Sammanfattningsvis är Bolist Färgelanda en pålitlig och erfaren leverantör av färg och tapeter. Företaget har en stabil ekonomisk grund och har fått positiva omdömen från sina kunder. Med ett stort utbud av produkter och personlig service är Bolist Färgelanda ett utmärkt val för den som söker kvalitetsprodukter och god service.

Vanliga frågor

Vilket sortiment erbjuder BOLIST Färgelanda?

BOLIST Färgelanda erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem och trädgård. De har allt från färg och tapeter till verktyg och byggmaterial. Dessutom har de ett stort utbud av trädgårdsprodukter, såsom växter, jord och gödsel.

Vilka är de senaste erbjudandena hos BOLIST Färgelanda?

BOLIST Färgelanda har alltid nya och spännande erbjudanden på produkter i butiken. För att ta del av de senaste erbjudandena kan man besöka deras hemsida eller gå till butiken och titta på deras reklamblad.

Finns det planteringsjord tillgänglig hos BOLIST Färgelanda?

Ja, BOLIST Färgelanda har ett stort utbud av olika sorters jord och gödsel för trädgården. De har allt från planteringsjord till specialjord för olika typer av växter.

Hur kan jag hitta närmaste BOLIST-butik till Färgelanda?

Det enklaste sättet att hitta närmaste BOLIST-butik är att besöka deras hemsida och använda deras sökfunktion. Man kan också ringa till deras kundtjänst för hjälp att hitta närmaste butik.

Vilka öppettider gäller för BOLIST Färgelanda?

BOLIST Färgelanda har generösa öppettider för att passa deras kunders behov. Butiken är öppen måndag till fredag från kl. 9.00 till 18.00 och lördagar från kl. 9.00 till 14.00.

Hur många BOLIST-butiker finns det totalt i Sverige?

BOLIST har över 100 butiker runt om i Sverige. Detta gör dem till en av de största bygg- och trädgårdsvaruhuskedjorna i landet.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)