Bolist

Bolist Skellefteå

Bolist Skellefteå – Allt du behöver veta om den nya bostadsrättsföreningen

Bolist Skellefteå är en järn- och bygghandel som ligger i Skellefteå, Sverige.Bolist Skellefteå erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för både hemmafixare och yrkesproffs. Bolist Skellefteå erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för både hemmafixare och yrkesproffs. Med sin gedigna kunskap och erfarenhet inom branschen har Bolist Skellefteå etablerat sig som en pålitlig och kunnig aktör på marknaden.

Bolist Skellefteå har ett omfattande sortiment av produkter som täcker allt från verktyg och maskiner till färg och tapet. Dessutom erbjuder de även tjänster som hemleverans och specialbeställningar. Bolist Skellefteå strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga kundservicen och att hjälpa dem att hitta de produkter och lösningar som passar deras behov.

Med sina generösa öppettider och enkel kontaktinformation är Bolist Skellefteå enkel att nå och besöka för alla som behöver hjälp med sina byggprojekt. Dessutom erbjuder de regelbundet erbjudanden och nyheter för att ge sina kunder ännu bättre värde för pengarna. Med sin gedigna kunskap och erfarenhet är Bolist Skellefteå den perfekta platsen för alla som vill ha hjälp med sina byggprojekt.

  • Bolist Skellefteå är en pålitlig och kunnig järn- och bygghandel i Skellefteå, Sverige.
  • Bolist Skellefteå erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för både hemmafixare och yrkesproffs.
  • Bolist Skellefteå strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga kundservicen och att hjälpa dem att hitta de produkter och lösningar som passar deras behov.

Om Bolist Skellefteå

Historik och Bakgrund

Bolist Skellefteå är en bygghandel som är en del av Bolist AB, en av Sveriges ledande bygghandelskedjor. Bolist Skellefteå ligger på Gymnasievägen 10, 931 57 Skellefteå, och är en av de många butikerna som Bolist AB driver runtom i landet.

Bolist AB grundades 1963 och har sedan dess expanderat till att ha över 100 butiker runtom i Sverige. Bolist Skellefteå öppnade sina dörrar för första gången för över 30 år sedan och har sedan dess varit en viktig spelare på den lokala byggmarknaden.

Affärsområden

Bolist Skellefteå erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial, verktyg och järnvaror för både proffs och privatpersoner. Butiken har ett stort lager och kan erbjuda snabb leverans av de flesta produkter.

Bolist Skellefteå har ett stort fokus på kundservice och strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Butiken har kunnig personal som kan hjälpa till med allt från att välja rätt produkt till att lösa mer komplexa byggproblem.

Utöver försäljning av byggmaterial erbjuder Bolist Skellefteå även olika tjänster såsom färgsättning av husfasader och rådgivning kring energieffektivisering.

Sammanfattningsvis är Bolist Skellefteå en pålitlig och kunnig bygghandel som erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och tjänster till sina kunder.

Produkter och Tjänster

Bolist Skellefteå är en butik som erbjuder en mängd olika produkter och tjänster för både hemmafixare och professionella. Nedan följer en beskrivning av några av de huvudsakliga kategorierna.

Byggmaterial

Bolist Skellefteå erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial för alla dina projekt. Oavsett om du behöver brädor, skruv eller annat material, har de allt du behöver för att slutföra ditt byggprojekt. Butiken har också en avdelning för elverktyg och maskiner, där du kan hitta allt från borrhammare till högtryckstvättar.

Trädgårdsprodukter

Bolist Skellefteå har ett stort utbud av trädgårdsprodukter för att hjälpa dig att skapa din drömträdgård. De har allt från växthus till skottkärror, så att du kan odla grönsaker eller plantera blommor på ett enkelt och effektivt sätt. Butiken erbjuder också ett brett sortiment av växtfoder och gödsel för att hjälpa dina växter att växa starka och friska.

Verktyg och Maskiner

Bolist Skellefteå har ett stort utbud av verktyg och maskiner för att hjälpa dig med dina projekt. Oavsett om du behöver en borrhammare eller en högtryckstvätt, har butiken allt du behöver för att slutföra ditt arbete. De erbjuder också ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar för att hjälpa dig att hålla dina verktyg och maskiner i toppskick.

Sammanfattningsvis erbjuder Bolist Skellefteå ett brett sortiment av produkter och tjänster för hemmafixare och professionella. Med deras omfattande utbud av byggmaterial, trädgårdsprodukter och verktyg och maskiner, kan du vara säker på att hitta allt du behöver för att slutföra dina projekt på ett effektivt och professionellt sätt.

Öppettider och Kontakt

Vardagar

Bolist Skellefteå har öppet från måndag till fredag mellan klockan 10:00 och 18:00. Under dessa tider kan du besöka butiken och få hjälp av deras kunniga personal. Du kan också ringa till dem på telefonnummer 0910-123456 om du har några frågor eller vill boka en tid för att besöka butiken.

Helger

På lördagar har Bolist Skellefteå öppet mellan klockan 10:00 och 15:00. Under söndagar är butiken stängd och du kan istället besöka dem på måndagar mellan klockan 10:00 och 18:00.

Förutom att besöka butiken eller ringa dem på telefonnummer 0910-123456, kan du också kontakta Bolist Skellefteå via deras hemsida. Där kan du hitta mer information om deras produkter och tjänster, samt skicka en förfrågan eller meddelande till deras kundtjänst.

Om du planerar att besöka Bolist Skellefteå under julhelgen, är det bra att veta att butiken är stängd på julafton och annandag jul. Se till att besöka dem under deras öppettider innan eller efter dessa dagar för att få den hjälp du behöver.

Sammanfattningsvis har Bolist Skellefteå generösa öppettider under vardagar och lördagar, och du kan enkelt kontakta dem via telefon, hemsida eller genom att besöka butiken personligen.

Erbjudanden och Nyheter

Aktuella Kampanjer

Bolist Skellefteå har ständigt aktuella kampanjer för sina kunder. Just nu kan du hitta fantastiska erbjudanden på allt från inredning till trädgårdsprodukter. Kampanjerna uppdateras regelbundet, så se till att hålla koll på Bolist Skellefteås hemsida eller besök butiken för att ta del av de senaste erbjudandena.

Nyhetsbrev och Kataloger

För att hålla sig uppdaterad om Bolist Skellefteås senaste erbjudanden och nyheter kan du anmäla dig till deras nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut regelbundet och innehåller information om aktuella kampanjer, nya produkter och tips och råd för hem och trädgård. Du kan också ta del av Bolist Skellefteås kataloger, som innehåller ett brett utbud av produkter och inspirerande idéer för hem och trädgård.

Både nyhetsbrev och kataloger finns tillgängliga på Bolist Skellefteås hemsida eller i butiken. Anmäl dig till nyhetsbrevet och ta del av de senaste erbjudandena och inspirationen för att förnya ditt hem eller trädgård.

Vanliga frågor

Vilket sortiment erbjuder Bolist i Skellefteå?

Bolist i Skellefteå erbjuder ett brett sortiment av byggvaror, verktyg, färg, trädgårdsprodukter, och mycket mer. De har allt som behövs för att genomföra både små och stora projekt, oavsett om det handlar om renovering eller nybyggnation.

Vilka aktuella erbjudanden finns hos Bolist i Skellefteå?

Bolist i Skellefteå har regelbundet aktuella erbjudanden på olika produkter. Dessa kan variera från vecka till vecka, men kan inkludera allt från rabatter på färg och verktyg till specialpriser på trädgårdsprodukter. För att ta del av de senaste erbjudandena kan man besöka butiken eller ta en titt på deras hemsida.

Hur många Bolist-butiker finns det i Skellefteåområdet?

Det finns en Bolist-butik i centrala Skellefteå, på adressen Kanalgatan 75. Det är den enda Bolist-butiken i Skellefteåområdet.

Hur jämför sig Bolists priser med andra byggmarknader i Skellefteå?

Bolist i Skellefteå strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser på sina produkter. De jämför regelbundet sina priser med andra byggmarknader i Skellefteå för att säkerställa att deras priser är rimliga. Det är alltid en bra idé att jämföra priser mellan olika butiker för att hitta de bästa erbjudandena.

Har Bolist samma sortiment som Järnia?

Bolist och Järnia är två separata kedjor av byggvaruhus. Även om de båda erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och verktyg, kan sortimentet skilja sig åt mellan butikerna. Det är alltid bäst att kolla med varje butik för att se vilka produkter de erbjuder.

Vad är öppettiderna för Bolist i Skellefteå?

Bolist i Skellefteå har öppet måndag till fredag från 07:00 till 18:00, lördagar från 09:00 till 15:00, och söndagar stängt. Det är alltid en bra idé att dubbelkolla öppettiderna innan man besöker butiken, eftersom de kan ändras vid helgdagar eller andra speciella tillfällen.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)