Bolist

Bolist Kalix

Bolist Kalix – Allt du behöver veta

Bolist Kalix är ett välkänt varumärke inom bygg- och heminredningsindustrin.Bolaget grundades 1970 och har sedan dess blivit en av de ledande aktörerna på marknaden. Bolaget grundades 1970 och har sedan dess blivit en av de ledande aktörerna på marknaden. Bolist Kalix erbjuder ett brett sortiment av produkter inom allt från verktyg och maskiner till färg och tapet.

Bolist Kalix har ett stort fokus på kundservice och strävar alltid efter att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen. Bolaget erbjuder även olika tjänster, såsom hemleverans och installation av produkter. Kundservice är alltid tillgänglig för att hjälpa till med frågor och funderingar, vilket gör att kunderna känner sig väl omhändertagna.

  • Bolist Kalix är en ledande aktör inom bygg- och heminredningsindustrin.
  • Bolist Kalix erbjuder ett brett sortiment av produkter och olika tjänster.
  • Kundservice är viktig för Bolist Kalix och de strävar alltid efter att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen.

Om Bolist Kalix

Bolist Kalix är ett varuhus som säljer allt från byggmaterial och verktyg till trädgårdsprodukter och hushållsartiklar. Varuhuset ligger på Parallellgatan i Kalix och är en del av Coop Norrbotten.

Historia och Bakgrund

Bolist Kalix öppnade sina dörrar för första gången 1998 och har sedan dess varit en populär destination för lokalbefolkningen och besökare. Bolist är en kedja av fristående butiker som specialiserar sig på byggvaror och heminredning.

Varuhuset och Plats

Bolist Kalix är beläget på Parallellgatan i Kalix och erbjuder ett brett utbud av produkter för hemmet och trädgården. Varuhuset har ett stort sortiment av byggvaror, verktyg, målarfärg, tapeter, golv, kakel och klinker. Dessutom finns det ett brett utbud av trädgårdsprodukter, grillar, utemöbler och hushållsartiklar.

Öppettider och Helgdagar

Bolist Kalix har generösa öppettider och är öppet sju dagar i veckan. På lördagar och söndagar har varuhuset öppet mellan 10:00 och 16:00. Under helgdagar som Annandag påsk, Kristi himmelfärdsdag, nationaldagen, midsommarafton, julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen kan öppettiderna variera. Det är därför viktigt att kolla på Bolist Kalix hemsida eller ringa butiken för att få aktuella öppettider.

Produkter och Sortiment

Byggmaterial och Tillbehör

Bolist Kalix har ett brett utbud av byggmaterial och tillbehör för både privatpersoner och företag. Sortimentet inkluderar allt från grundläggande material som trä, betong och stål till specialprodukter som takplåt, isolering och golvbeläggningar.

För att underlätta för kunderna erbjuder Bolist Kalix även skräddarsydda lösningar och specialbeställningar. De har även ett stort utbud av verktyg och tillbehör för att underlätta byggprocessen.

Maskiner och Verktyg

Bolist Kalix har ett stort utbud av maskiner och verktyg för både professionella och hobbyanvändare. Sortimentet inkluderar allt från handverktyg som hammare och skruvdragare till avancerade maskiner som borrmaskiner och kap- och gersågar.

Bolist Kalix erbjuder även uthyrning av maskiner och verktyg för korta eller längre perioder. De har även ett stort utbud av tillbehör som bor, sågblad och skruvar för att underlätta arbetet.

Sammanfattningsvis har Bolist Kalix ett brett och kvalitativt sortiment av byggmaterial, tillbehör, maskiner och verktyg. De erbjuder även skräddarsydda lösningar och uthyrning av maskiner för att underlätta för kunderna.

Tjänster och Kundservice

Bolist Kalix är stolta över att erbjuda en mängd olika tjänster för sina kunder. Deras mål är att hjälpa sina kunder att förverkliga sina drömmar när det gäller att bygga eller renovera sitt hem.

Projektrådgivning

Bolist Kalix erbjuder projektrådgivning för sina kunder. Deras kunniga personal kan hjälpa till med allt från att välja rätt material till att hitta en pålitlig entreprenör. De kan ge goda råd om byggprocessen och hjälpa till att undvika vanliga fallgropar.

Service och Omdömen

Bolist Kalix strävar efter att erbjuda utmärkt service till sina kunder. De är alltid tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa till med eventuella problem. Dessutom är de stolta över sina positiva omdömen från tidigare kunder. Bolist Kalix tar feedback på allvar och arbetar ständigt för att förbättra sin service.

Bolist Kalix är engagerade i att ge sina kunder de bästa möjligheterna att förverkliga sina byggprojekt. Med deras kunskap och erfarenhet kan de hjälpa sina kunder att göra informerade beslut och undvika onödiga misstag.

Vanliga frågor

Vilka produkter finns tillgängliga hos BOLIST butiker?

BOLIST erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem och byggprojekt. Deras butiker har allt från verktyg, färg, byggmaterial, VVS-produkter och trädgårdsprodukter till hushållsartiklar och elektronik.

Hur skiljer sig BOLISTs sortiment från Byggmax och XL-BYGG?

BOLIST har ett bredare sortiment än Byggmax och XL-BYGG och erbjuder fler tjänster. BOLIST har också ett större fokus på trädgårdsprodukter och har ett eget trädgårdscenter.

Kan man hitta kampanjer och erbjudanden hos BOLIST?

Ja, BOLIST har regelbundna kampanjer och erbjudanden på sina produkter. Dessa kan hittas i deras reklamblad eller på deras hemsida.

Vilka tjänster erbjuder BOLIST för hem- och byggprojekt?

BOLIST erbjuder en rad olika tjänster för hem- och byggprojekt. Dessa inkluderar hemleverans, skärning av byggmaterial och färg, samt möjligheten att hyra verktyg.

Är Granngården och BOLIST likvärdiga alternativ för trädgårdsprodukter?

BOLIST har ett större fokus på trädgårdsprodukter än Granngården och erbjuder ett bredare sortiment. Båda butikerna erbjuder dock högkvalitativa trädgårdsprodukter.

Vilka öppettider gäller för BOLIST i Kalix?

BOLIST i Kalix har öppet måndag till fredag från 9:00 till 18:00, lördag från 9:00 till 15:00 och söndag stängt. Öppettiderna kan dock variera under helgdagar och högtider.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)