Bolist

Bolist Trosa

Bolist Trosa – En Översikt av Företaget och Dess Tjänster

Bolist Trosa är en av de mest populära byggvaruhusen i Trosa.Det är en butik som specialiserar sig på allt som rör hem och trädgård, från byggmaterial till inredning och trädgårdsprodukter. Det är en butik som specialiserar sig på allt som rör hem och trädgård, från byggmaterial till inredning och trädgårdsprodukter. Bolist Trosa har ett stort urval av produkter och erbjuder även tjänster som hemleverans och installation.

Om man vill besöka Bolist Trosa kan man hitta butiken på Trosa Industriväg. Det är lätt att hitta dit med bil eller kollektivtrafik. Butiken har generösa öppettider och kunnig personal som är redo att hjälpa till med allt från att välja rätt färg till att hitta rätt verktyg för jobbet.

  • Bolist Trosa är en populär byggvarubutik i Trosa som specialiserar sig på produkter för hem och trädgård.
  • Butiken har ett stort urval av produkter och erbjuder även tjänster som hemleverans och installation.
  • Bolist Trosa har kunnig personal och generösa öppettider för att hjälpa kunderna med allt de behöver för sina projekt.

Om Bolist Trosa

Bolist Trosa är en järn- och bygghandel som har funnits i Trosa sedan 1995. Företaget har ett brett utbud av byggvaror och verktyg, och är en pålitlig partner för både privatpersoner och företag som behöver material till sina projekt.

Historik och Bakgrund

Bolist Trosa grundades av en grupp entreprenörer som ville erbjuda en pålitlig och kundorienterad bygghandel till invånarna i Trosa och dess omgivningar. Sedan dess har företaget vuxit och utvecklats, och har nu en stark närvaro i regionen.

Tjänster och Sortiment

Bolist Trosa erbjuder ett brett utbud av byggvaror och verktyg, inklusive brädor, skruv, färg, verktyg, och mycket mer. Företaget har också en professionell och kunnig personal som kan hjälpa kunderna att hitta de produkter som de behöver för sina projekt.

Bolist Trosa är också känd för sina konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa produkter. Företaget arbetar ständigt med att förbättra sitt sortiment och sina tjänster för att möta kundernas behov och förväntningar.

Sammanfattningsvis är Bolist Trosa en pålitlig och kundorienterad järn- och bygghandel som erbjuder ett brett utbud av byggvaror och verktyg till konkurrenskraftiga priser. Företaget har en stark närvaro i regionen och har en professionell och kunnig personal som kan hjälpa kunderna att hitta de produkter som de behöver för sina projekt.

Besöksinformation

Adress och Kontakt

Bolist Trosa ligger på Verktygsgatan och är lätt att hitta med hjälp av kartor på telefon eller på webben. Adressen är Verktygsgatan 3, 619 33 Trosa. För ytterligare hjälp eller information, kan man ringa på telefonnummer +46 156 100 00.

Öppettider och Tillgänglighet

Bolist Trosa har generösa öppettider för att passa alla scheman. Butiken är öppen från måndag till fredag mellan klockan 10:00 och 20:00, lördagar mellan klockan 10:00 och 18:00 och söndagar mellan klockan 11:00 och 17:00. Butiken är också tillgänglig för personer med funktionsnedsättningar, med hjälp av ramper och hissar.

Dag Öppettider
Måndag 10:00-20:00
Tisdag 10:00-20:00
Onsdag 10:00-20:00
Torsdag 10:00-20:00
Fredag 10:00-20:00
Lördag 10:00-18:00
Söndag 11:00-17:00

Besökare kan också hitta ytterligare information på Bolist Trosas hemsida eller genom att kontakta butiken direkt.

Aktuella Erbjudanden och Nyheter

Bolist Trosa har alltid nya erbjudanden och nyheter som är värda att hålla koll på. Genom att prenumerera på deras nyhetsbrev kan du få information om de senaste erbjudandena och produktnyheter direkt till din inkorg.

Bolist Trosa har ett brett utbud av produkter för hemmet, allt från möbler och belysning till köksredskap och dekoration. Just nu har de flera spännande erbjudanden på utvalda produkter, inklusive upp till 50% rabatt på utvalda möbler och belysning.

Förutom deras online-butik har Bolist Trosa också en fysisk butik där du kan se och känna på produkterna innan du köper dem. Personalen i butiken är kunniga och hjälper gärna till med att hitta rätt produkt för dina behov.

Om du vill hålla dig uppdaterad om Bolist Trosas senaste erbjudanden och nyheter, se till att prenumerera på deras nyhetsbrev och följ dem på sociala medier.

Kundomdömen och Företagsinformation

Kundomdömen

Bolist Trosa har fått positiva kundomdömen från flera kunder på olika plattformar. Enligt recensioner på Google har kunder uppskattat företagets professionella bemötande och höga kvalitet på utfört arbete. På hemsidan Byggföretag.nu har Bolist Trosa ett genomsnittligt betyg på 4,8 av 5 baserat på 12 omdömen. Kunder har där framhävt företagets goda kommunikation och höga kompetens.

Företagsinformation

Bolist Trosa är ett byggföretag med säte i Trosa som grundades 1995. Företaget har sedan dess vuxit och har idag verksamhet både i Stockholm och Norrland. Bolist Trosa har en bred kompetens inom byggbranschen och kan erbjuda allt från nybyggnationer till renoveringar och tillbyggnader. Företaget har enligt SNI-koden 41.20 – Byggande av bostadshus och andra byggnader.

Bolist Trosa AB är ett aktiebolag med organisationsnummer 556746-9407. Bolaget har enligt senaste årsredovisningen från 2023 en omsättning på 24,5 miljoner kronor och ett resultat på 2,3 miljoner kronor. Bolist Trosa har enligt sin hemsida ett stort fokus på kvalitet och har certifierat sig enligt ISO 9001:2015.

Vanliga frågor

Vilka öppettider gäller för Bolist butiker generellt?

Bolist butiker har vanligtvis öppet mellan 9:00 och 18:00 på vardagar och mellan 9:00 och 15:00 på lördagar. Öppettiderna kan dock variera mellan olika butiker, så det är alltid bäst att kontrollera öppettiderna för din lokala Bolist butik.

Hur kan jag ta reda på aktuella erbjudanden hos Bolist?

Bolist erbjuder regelbundet olika kampanjer och erbjudanden. För att ta reda på aktuella erbjudanden kan du besöka Bolist hemsida eller prenumerera på deras nyhetsbrev.

Vilket sortiment av färgprodukter erbjuder Bolist?

Bolist erbjuder ett brett sortiment av färgprodukter, inklusive inomhusfärger, utomhusfärger, sprayfärger, penslar och mycket mer. De erbjuder också olika färgprover och färgkartor för att hjälpa dig att välja rätt färg.

Kan jag beställa varor online från Bolist och hämta i butik?

Ja, Bolist erbjuder möjligheten att beställa varor online och hämta dem i butik. Detta är ett bekvämt alternativ om du vill undvika köer eller om du vill vara säker på att en viss vara finns tillgänglig i butiken.

Erbjuder Bolist någon tjänst för hemleverans av byggmaterial?

Ja, Bolist erbjuder hemleverans av byggmaterial till din dörr. Du kan beställa online eller i butik och välja mellan olika leveransalternativ.

Hur kan jag jämföra priser på Bolist produkter med andra byggmarknader?

För att jämföra priser på Bolist produkter med andra byggmarknader kan du besöka deras hemsida eller besöka butikerna personligen för att se priserna. Det är alltid en bra idé att jämföra priser och kvalitet innan du gör ett köp.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)