Okategoriserade

Garderob Bauhaus

Omfattande Garderobsutbud hos BAUHAUS

Garderober är en essentiell del av varje hem, och på BAUHAUS hittar du ett brett sortiment som passar alla typer av inredningsstilar och behov. Oavsett om du är ute efter en enkel garderob för att maximera ditt utrymme eller en mer exklusiv lösning med spegeldörrar och inbyggda organiseringssystem, har BAUHAUS alternativen för dig.

Med en enkel navigering på deras hemsida kan du utforska olika modeller, storlekar och färger för att hitta den perfekta garderoben för ditt sovrum, hall eller kontor.

Utforska Garderobssortimentet

 • Enkla Garderober
  • Idealiska för små utrymmen
  • Praktiska och funktionella
 • Exklusiva Garderober
  • Med spegeldörrar
  • Inbyggda organiseringssystem
 • Stilalternativ
  • Modern
  • Klassisk
  • Rustik
 • Tillgängliga Färger
  • Vit
  • Svart
  • Träfinish

Garderobsfakta hos BAUHAUS

Produkttyp Storlek Stil Pris
Enkel Garderob 180x80x50 cm Modern 1 999 kr
Exklusiv Garderob 220x120x60 cm Klassisk 4 999 kr
Garderob med Spegeldörrar 200x100x60 cm Modern 3 499 kr

Användarvänlig Webbplats

JavaScript krävs för att få den bästa upplevelsen av BAUHAUS webbplats. Genom att aktivera JavaScript i din webbläsare kan du njuta av en smidig och interaktiv shoppingupplevelse. Webbplatsen är designad för att vara användarvänlig och hjälper dig att enkelt hitta den garderob som bäst matchar dina önskemål och behov.

Kundservice Alltid Tillgänglig

Kvällsöppen kundtjänst innebär att du aldrig står ensam med dina frågor. BAUHAUS erbjuder kundsupport långt in på kvällen, vilket ger dig möjlighet att få hjälp även utanför vanliga kontorstider. Detta är en stor fördel för dig som kanske arbetar sent eller föredrar att handla på kvällstid.

Leverans som Passar Dig

Med smidig leverans kan du få din nya garderob levererad direkt till din dörr. BAUHAUS förstår att tiden är värdefull, och därför strävar de efter att göra leveransprocessen så bekväm och problemfri som möjligt. Oavsett om du bor i en lägenhet eller villa, erbjuder de olika leveransalternativ för att passa dina specifika behov.

Verifierad Kundnöjdhet

Med över 73890+ nöjda kunder, står det klart att BAUHAUS är en pålitlig partner när det kommer till heminredning och förvaring. Kundnöjdhet är en prioritet, och det reflekteras i de positiva omdömena och återkommande kunderna. Deras breda urval av garderober har bidragit till många lyckade inredningsprojekt över hela landet.
Läs mer om Bauhaus Länna Recensioner här.

Erfarenhet och Pålitlighet

117856+ lyckade leveranser talar sitt tydliga språk om BAUHAUS erfarenhet och pålitlighet inom e-handel. Företaget har en gedigen historik av att leverera produkter snabbt och säkert, vilket ger kunderna förtroende för att deras beställningar kommer fram som förväntat.
Läs artikeln om ämnet Växthus Bauhaus här.

Förmåner med BAUHAUS Premium

Genom att gå med i BAUHAUS Premium kan du ta del av exklusiva erbjudanden och förmåner. Som premiummedlem får du tillgång till förhandsinformation om reor, specialkampanjer och nya produktsläpp, vilket gör det möjligt för dig att göra ännu bättre affärer.
Garderob Bauhaus erbjuder stilren förvaring inspirerad av den minimalistiska och funktionella designskolan.

Hitta Närmaste BAUHAUS Varuhus

Ditt varuhus är aldrig långt borta. BAUHAUS har flera fysiska butiker runt om i landet där du kan se och känna på produkterna i verkligheten. Genom att besöka deras webbplats kan du enkelt hitta adressen och öppettiderna till det varuhus som ligger närmast dig.

Tillgänglig och Hjälpsam Kundservice

Kundservice är hjärtat i varje framgångsrikt företag, och på BAUHAUS tar man detta på största allvar. Personalen är välutbildad och redo att hjälpa dig med allt från produktfrågor till beställningsprocessen. Kundtjänstens tillgänglighet säkerställer att du får den hjälp och information du behöver när du behöver den.

Viktig Produktinformation

Innan du gör ditt köp är det viktigt att du läser igenom produktinformationsblad som finns tillgängliga på BAUHAUS webbplats. Dessa blad innehåller värdefull information om produkternas specifikationer, monteringsanvisningar och skötselråd, vilket hjälper dig att göra ett informerat beslut och underhålla din garderob på bästa sätt.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)