Okategoriserade

Heltäckningsmatta Bauhaus

Heltäckningsmattor – för rum där du behöver lite lyx

Heltäckningsmattor är det perfekta valet för dig som söker en känsla av komfort och lyx i ditt hem. Hos BAUHAUS finner du ett enormt sortiment av heltäckningsmattor i olika färger och material för att matcha din inredningsstil.

Dessa mattor bidrar inte bara till en varm och inbjudande atmosfär, utan även till en förbättrad ljudmiljö och en mjukare gångyta.

Att välja rätt heltäckningsmatta kan vara en utmaning, men med BAUHAUS breda utbud är det enklare att hitta en matta som inte bara passar din smak, utan också dina praktiska behov. Oavsett om du är ute efter en matta som är tålig mot fläckar eller en som ger den där extra lyxkänslan i sovrummet, har BAUHAUS alternativen för dig.

 • Fördelar med heltäckningsmattor:
  • Skapar en mysig och välkomnande atmosfär
  • Ger bättre akustik och minskar ljudnivåer
  • Mjuk gångyta som är behaglig för fötterna
 • Välja rätt matta:
  • Matcha med din inredningsstil och färgsättning
  • Välj material som passar dina underhållsbehov
  • Överväg slitstyrka för högtrafikerade områden
Produkt Material Färg Pris
Luxury Soft Polyester Grå 199 kr/m²
Comfort High Polyamid Beige 249 kr/m²
Eco Living Återvunnen plast Grön 179 kr/m²

Fördelar med Heltäckningsmattor

Att välja en heltäckningsmatta från BAUHAUS innebär att du får ta del av flera fördelar. De erbjuder en ökad komfort, värmeisolering och kan även bidra till energibesparingar genom att behålla värmen i rummet. Dessutom är de skonsamma för fötterna och kan minska risken för halkolyckor, vilket gör dem till ett utmärkt val för barnfamiljer och äldre.

Smidig leverans

När du handlar på BAUHAUS kan du förvänta dig en smidig och effektiv leverans. Med över 117856+ lyckade leveranser, har BAUHAUS etablerat ett pålitligt system för att säkerställa att dina varor kommer fram snabbt och i perfekt skick. Oavsett om du bor i en lägenhet eller villa, ser BAUHAUS till att din heltäckningsmatta levereras direkt till din dörr.

Kvällsöppen kundtjänst

BAUHAUS förstår vikten av god kundservice. Därför erbjuder de en kvällsöppen kundtjänst där erfarna medarbetare står redo att svara på alla dina frågor och funderingar. Oavsett om det gäller råd om vilken heltäckningsmatta som passar bäst för ditt hem eller hjälp med din beställning, kan du lita på att få den hjälp du behöver när det passar dig.

73890+ nöjda kunder

Med ett starkt fokus på kundnöjdhet har BAUHAUS samlat över 73890+ nöjda kunder. Detta bevisar att deras engagemang för kvalitet, service och prisgaranti är vägen till framgång. Kundrecensioner talar sitt tydliga språk – när du köper din heltäckningsmatta på BAUHAUS kan du förvänta dig högsta möjliga kundtillfredsställelse.
Här finns en artikel på samma tema: Bauhaus Hyllplan.

Gå med i BAUHAUS Premium

För den som önskar extra förmåner och erbjudanden är BAUHAUS Premium ett utmärkt val. Som medlem får du tillgång till exklusiva rabatter, inbjudningar till special events och förtur till reor. Det är det lilla extra som gör att din upplevelse av att köpa heltäckningsmattor blir ännu bättre.

Ditt varuhus

BAUHAUS strävar efter att vara mer än bara ett varuhus – de vill vara ditt personliga varuhus. Med en prisgaranti och ett högkvalitativt sortiment av heltäckningsmattor och andra produkter, står de redo att möta alla dina behov. Oavsett om du besöker dem i butik eller online, är du garanterad en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Kundservice

Om du har några frågor eller behöver hjälp med ditt köp av heltäckningsmattor, är BAUHAUS kundservice bara ett samtal eller klick bort. De är dedikerade till att erbjuda snabb och professionell hjälp, så att du kan känna dig trygg genom hela köpprocessen.
Denna artikel är även relevant för ämnet Bauhaus Öppet Köp.

Om BAUHAUS

BAUHAUS är en ledande aktör inom försäljning av byggvaror, inredning och trädgårdsprodukter. Med en historia av att leverera hög kvalitet och god service, är de ett självklart val för den som vill förbättra sitt hem. Att köpa en heltäckningsmatta från BAUHAUS innebär att du investerar i ett varumärke som står för pålitlighet och kundtillfredsställelse.
Heltäckningsmatta från Bauhaus ger ett mjukt och varmt golv, perfekt för en ombonad känsla i hemmet.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)