Okategoriserade

Hyllplan Bauhaus

Köp bra och billiga hyllplan hos BAUHAUS

Hyllplan är en väsentlig komponent i varje hem och kontor. De används för att organisera och visa upp böcker, dekorationer, köksutrustning och mycket mer.

På BAUHAUS hittar du ett brett utbud av hyllplan som kan anpassas till olika behov och utrymmen.

Oavsett om du behöver hyllplan för att skapa en bokhylla, för att maximera förvaringen i ditt garage eller för att sätta en personlig prägel på ditt vardagsrum, har BAUHAUS alternativen för dig.

 • Användningsområden för hyllplan:
  • Organisering av böcker och tidskrifter
  • Display av dekorativa objekt och konst
  • Förvaring av köksutrustning och matvaror
  • Optimering av utrymme i garage och förråd
  • Skapande av en personlig miljö i vardagsrum och sovrum
Produkt Dimensioner Material Pris
Hyllplan Basic 80×30 cm Spånskiva 49 kr
Hyllplan Premium 120×40 cm Massivt trä 149 kr
Hyllplan Glas 90×30 cm Härdat glas 199 kr

Hyllplanens mångsidighet

Hyllplan från BAUHAUS är inte bara funktionella, de bidrar även till rummets estetik. Med en mångfald av färger och material, som spånskivor, MDF eller massivt trä, kan du enkelt matcha hyllplanen med din inredningsstil. De är också enkel att installera och kan kombineras med olika typer av konsoler och stöd för att skapa en unik förvaringslösning.

JavaScript krävs för denna webbplats

För att få en optimal upplevelse när du navigerar på BAUHAUS webbplats, är det viktigt att du har JavaScript aktiverat i din webbläsare. Detta gör det möjligt för dig att se alla funktioner på sidan, inklusive detaljerade bilder och specifikationer av hyllplanen. Om du har problem med att aktivera JavaScript kan du kontakta deras kundtjänst för hjälp.

Kvällsöppen kundtjänst

BAUHAUS förstår vikten av god kundservice. Därför erbjuder de kvällsöppen kundtjänst för att du ska kunna få hjälp även utanför vanliga kontorstider. Oavsett om du har frågor om deras hyllplan, behöver råd om installation eller vill göra en beställning, står deras erfarna personal redo att hjälpa dig när det passar dig bäst.

Smidig leverans

När du beställer dina hyllplan hos BAUHAUS, kan du förvänta dig en smidig leverans. Med ett stort antal nöjda kunder och lyckade leveranser, strävar BAUHAUS efter att din beställning ska nå dig snabbt och problemfritt. De erbjuder olika leveransalternativ för att passa dina behov och se till att dina hyllplan kommer fram säkert.

Gå med i BAUHAUS Premium

För att ta del av exklusiva erbjudanden och förmåner, överväg att gå med i BAUHAUS Premium. Som medlem får du tillgång till specialkampanjer, förlängd returrätt och andra premiumtjänster som gör ditt köp av hyllplan ännu mer fördelaktigt. Medlemskapet ger dig även möjligheten att få poäng på dina köp som kan användas för framtida rabatter.

Ditt varuhus

BAUHAUS har flera fysiska varuhus runt om i landet. För att hitta det varuhus som ligger närmast dig, kan du använda deras smidiga butikslokalisator på webbplatsen. Där kan du även se öppettider och vilka tjänster som erbjuds på plats. Om du föredrar att se och känna på hyllplanen innan du köper dem, är ett besök i varuhuset det perfekta alternativet.
Hos Bauhaus hittar du ett brett utbud av hyllplan för att skräddarsy din förvaring efter behov och stil.

Kundservice

Om du har några frågor eller behöver hjälp med ditt köp av hyllplan, är BAUHAUS kundservice alltid redo att assistera dig. Du kan nå dem via telefon, e-post eller genom att besöka något av deras varuhus. De strävar efter att ge dig snabba och korrekta svar på dina frågor och se till att du är helt nöjd med ditt köp.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Garderob Bauhaus.

Om BAUHAUS

BAUHAUS är en ledande återförsäljare av byggmaterial, verktyg och inredning. Med ett starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet, erbjuder BAUHAUS ett brett sortiment av produkter för både professionella hantverkare och DIY-entusiaster. Genom att ständigt uppdatera sitt utbud med de senaste produkterna och innovationerna, är BAUHAUS en pålitlig partner för alla dina projektbehov.

Produktinformationsblad

Innan du gör ditt köp av hyllplan, kan du ladda ner och läsa produktinformationsblad som finns tillgängliga på BAUHAUS webbplats. Dessa blad ger detaljerad information om produkternas mått, material och skötselråd. Det hjälper dig att göra ett välgrundat beslut och se till att du väljer hyllplan som passar dina specifika behov och förväntningar.
Läs mer om Bauhaus Länna Recensioner här.

Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)