Fönster

Solfilm och plastskikt

Det är långt ifrån alltid man behöver göra större och dyrare ingrepp för att kunna nå ett önskat resultat. En billackering kostar en hel del pengar för den som vill byta kulör eller reparera skador i lacken. Ett alternativ till detta kan vara foliering vilket innebär att man slår in hela bilen i vinylfolie. På detta sätt kan man ändra färg på bilen utan att man gör någon sm helst påverkan på lacken som finns från originalbilen. När man folierar en bil kan man även få ett riktigt bra skydd mot repor och stenskott! Förutom denna sorts åtgärder, vilka kommer till betydligt lägre priser än omlackering, kan man använda solfilm för att skydda bilen mot allt för kraftig solvärme. Det är också ett bra sätt för den som önskar tona bilrutorna på ett bra och effektivt sätt.

Besök denna sida för att få hjälp med tonade rutor till din bil. Företaget har ett stort och bra sortiment solfilm och vinylfolie med mera. Allt för att man snabbt och enkelt skall kunna modifiera sitt fordon till ett bra och högst rimligt pris. Värt att tänka på är att man med fördel kan satsa på färdigskuren solfilm när man skall tona sina bilrutor. Det är någonting som ökar chanserna för att slutresultatet skall bli så bra som man önskat.

Stora valmöjligheter med tonade rutor

Även om man kanske i första hand tonar rutorna av estetiska orsaker, finns det en rad argument för att göra så. Det handlar delvis om att man på detta sätt får bättre skydd mot insyn, men det är också någonting som fungera som ett extra skydd för bilen som helhet. Att klä in rutor eller kaross med film av olika typ, kan man minimera risken för skador utifrån. Vidare är det naturligtvis ett bra sätt för den som vill ändra känslan i sin bil. Tonade bilrutor är någonting som många uppskattar! Vissa företag har valt att ha tonade rutor som är tillverkade på detta vis. Generellt finns också en färgton i dessa. I vissa fall åt brunt, svart, grönt eller till och med blått.

I och med att man kan jobba med att tona rutorna hemma, finns alla möjligheter att anpassa det hela på ett sätt som inte alltid är möjligt. Till skillnad från rutor som redan i original tonats i tillverkningen, går det utmärkt att lägga på solfilm i efterhand. Viktigt är att man gör det hela ordentligt. En luftbubbla syns alltid även för den som inte har större intresse av fordon och tonade rutor. Var därför noga i arbetet och satsa på bra film att använda för att tona rutorna till din bil.

Gudmund Ek
Senaste inläggen av Gudmund Ek (se alla)