Byggvaruhus

Byggvaruhus i Örebro

Örebro, en stad känd för sin pittoreska slott och livliga handelsaktivitet, är också hem till flera byggvaruhus som förser både professionella hantverkare och DIY-entusiaster med nödvändiga material och verktyg. Dessa byggvaruhus är en vital del av stadens ekonomi och erbjuder allt från grundläggande byggmaterial till mer specialiserade produkter och tjänster. I den här artikeln utforskar vi några av de mest framstående byggvaruhusen i Örebro, deras tjänster, produktutbud, hållbarhetsinitiativ, kundservice och hur de bidrar till den lokala samhällsutvecklingen.

Historik och Utveckling av Byggvaruhus i Örebro

Byggvaruhusens historia i Örebro sträcker sig tillbaka till industrialiseringens dagar då efterfrågan på byggmaterial började skjuta i höjden. Genom åren har dessa affärer utvecklats från små familjeägda butiker till stora kedjor. Vissa av dem har varit i drift i flera årtionden och har blivit en fast del av stadens näringsliv. De har anpassat sig till marknadens förändringar genom att utöka sina sortiment och införa digitala lösningar för kundservice.

De senaste åren har byggvaruhusen i Örebro genomgått en modernisering där de har breddat sina tjänster för att inkludera e-handel och hemleverans. Denna utveckling har gjort det möjligt för kunder att handla produkter från bekvämligheten av sina egna hem. Dessutom har vissa varuhus expanderat sina utbildningsprogram för att inkludera workshops och byggkurser, vilket gör dem till mer än bara försäljningsställen.

Olika Byggvaruhus i Örebro

I Örebro finns ett brett utbud av byggvaruhus som var och en har sitt unika erbjudande. Några av de mest kända kedjorna har etablerat butiker här, inklusive Bauhaus, Byggmax och Hornbach. Dessa stora varuhus lockar kunder med sina omfattande sortiment och konkurrenskraftiga priser.

Förutom de stora kedjorna finns det också lokala aktörer som har en stark närvaro i regionen. Dessa mindre byggvaruhus fokuserar ofta på personlig service och specialiserade produkter. De har en djupare kunskap om lokala byggnormer och förhållanden, vilket kan vara till stor hjälp för kunderna. Oavsett behov finns det ett byggvaruhus i Örebro som kan uppfylla varje kunds önskemål.

Produktutbud och Tjänster

Produktutbudet i Örebros byggvaruhus är imponerande och inkluderar allt från grundläggande byggmaterial som trä och cement till mer specialiserade verktyg och inredning. Kunder kan hitta produkter för projekt i hemmet, trädgården och för professionella byggprojekt. Många av dessa butiker erbjuder också tjänster som nyckelslipning, maskinuthyrning och färgblandning.

Vissa byggvaruhus har även satsat på att erbjuda omfattande tjänster som projektplanering och installation. Detta innebär att kunder inte bara kan köpa sina produkter utan även få hjälp med att genomföra sina projekt från start till slut. Denna typ av helhetslösning har blivit alltmer populär bland kunder som söker enkelhet och bekvämlighet.

Hållbarhetsinitiativ

Hållbarhet är en viktig fråga för byggvaruhusen i Örebro. Många har infört gröna initiativ för att minska deras miljöpåverkan. Detta inkluderar återvinning av material, försäljning av miljövänliga produkter och energieffektiva lösningar för hemmet. Genom dessa åtgärder bidrar byggvaruhusen till en mer hållbar framtid.

Utöver att sälja hållbara produkter arbetar vissa varuhus även med att förbättra sin egen drift genom att installera solpaneler och optimera sin logistik för att minska koldioxidutsläppen. Dessa ansträngningar visar att byggvaruhusen i Örebro inte bara är engagerade i att hjälpa sina kunder utan också i att ta ansvar för miljön.

Kundservice och Kundupplevelse

Kundservice är en avgörande faktor för framgången hos byggvaruhusen i Örebro. Medarbetarnas expertis och viljan att hjälpa till gör att kunderna känner sig välkomna och stödda i sina projekt. Många butiker erbjuder också anpassade tjänster som att hjälpa till med designförslag och materialberäkningar.

För att ytterligare förbättra kundupplevelsen har byggvaruhusen investerat i utbildning av personalen och i att skapa en mer tillmötesgående och inspirerande shoppingmiljö. Genom att erbjuda en kombination av kvalitetsprodukter och utmärkt kundservice strävar dessa företag efter att skapa långsiktiga relationer med sina kunder.

Samhällsengagemang och Utveckling

Byggvaruhusen i Örebro spelar en viktig roll i den lokala samhällsutvecklingen. Genom att erbjuda jobbmöjligheter och sponsra olika samhällsprojekt bidrar de aktivt till stadens välfärd. Många butiker deltar i samarbete med lokala yrkesskolor och universitet för att främja utbildning och yrkesutbildning inom byggbranschen.

Dessutom har vissa byggvaruhus initierat projekt som syftar till att förbättra lokala offentliga utrymmen eller stödja lokala hantverkare. Dessa initiativ stärker banden mellan företagen och invånarna i Örebro, vilket skapar en känsla av gemenskap och samarbete. Genom dessa insatser visar byggvaruhusen att de är mer än bara affärer; de är en integrerad del av stadens hjärta och själ.

K-Bygg i Örebro

Omdömen: 4 (96 omdömen)

Adress: Saluvägen 4, 703 75 Örebro, Sverige

Telefon: 019-620 02 00


Webbplats

Byggvaruhus i Örebro bild på hemsidan.


K-Bygg är en kedja av byggvaruhus i Sverige, och en av deras butiker finns på Saluvägen 4 i Örebro.

Denna butik är en av många i landet som erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och tjänster för både proffs och hemmafixare. Butiken i Örebro är en del av ett större nätverk som inkluderar andra platser såsom Bollnäs, Flen, Frövi, och många fler. Kunden kan hitta K-Bygg butiker spridda över hela Sverige, från större städer till mindre orter. Varje butik strävar efter att erbjuda kvalitetsprodukter och expertis inom byggsektorn. Kunder kan besöka K-Bygg i Örebro för att få tillgång till ett omfattande utbud av byggmaterial och verktyg, samt råd och service för sina byggprojekt.

Kundomdömen för K-Bygg

Kundernas upplevelser varierar när det gäller service och kvalitet. Vissa kunder uppskattade den trevliga personalen och det professionella bemötandet de fick, medan andra var missnöjda med bristen på kundfokus och dålig kommunikation, då de inte blev uppringda när deras order var klar som utlovat. En kund upplevde dålig kvalitet på produkterna och fick ingen hjälp med att byta ut dem, trots att kvalitetskrav hade specificerats vid beställningen. Denna kund var också besviken på den bristande goodwillen och den otrevliga bemötelsen de fick när de försökte adressera problemet. En annan kund nämner att de upplevde priset som högt och har valt att gå till en konkurrent istället, där de fått bättre service. Trots detta finns det kunder som är nöjda och rekommenderar företaget för dess goda service och kompetenta rådgivning.

Beijer Byggmaterial i Örebro

Omdömen: 4 (136 omdömen)

Adress: Boställsvägen 8, 702 27 Örebro, Sverige

Telefon: 075-241 23 93


Webbplats

Byggvaruhus i Örebro bild på hemsidan.


Beijer Byggmaterial är en bygghandel som finns på Boställsvägen 8 i Örebro.

De erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial för både privata och företagskunder. Deras produktutbud inkluderar bindemedel och bruk, gipsskivor, byggskivor, isolering, armering, stål- och plåtprodukter, byggnadsblock, ballast, dränering, markrör och tätskikt. Läs mer om Beijer Byggmaterial i Örebro här.

För takprojekt erbjuder Beijer material för yttertak, takavvattning, taksäkerhet och tillbehör. De har även ett sortiment för innertak. När det gäller träprodukter, kan kunder hitta ytterpaneler, virke, trall, plank, reglar, tryckimpregnerat virke, innerpaneler, listverk, limträ och fanerbalkar.

För golvprojekt erbjuder de massiva trägolv, parkettgolv, fanérgolv, kompositgolv, laminatgolv, vinylgolv, mattor, golvmellanlägg, golvlister och undergolvssystem. Deras färgavdelning inkluderar inomhusfärg, utomhusfärg, oljor, träskydd, golvfärg, ytbehandling, väv, tapet, kitt, spackel, måleriverktyg, maskerings- och täckmaterial, tejp, fogband och färgtillbehör.

De har även kemisk tekniska varor och ett utbud av kakel och klinker som inkluderar kakel, klinker, mosaik, sten, keramik och glasblock. Beijer Byggmaterial verkar vara en komplett leverantör för byggprojekt och renoveringar, där kunder kan hitta det mesta de behöver för att genomföra sina projekt.

Kundomdömen för Beijer Byggmaterial

Kunderna är överlag mycket nöjda med den kunniga och hjälpsamma personalen på Beijer Bygg. De uppskattar det trevliga bemötandet och den snabba servicen, även om priserna ibland kan vara höga. Trots detta anser kunderna att det är värt att handla där på grund av den höga servicenivån. Dessutom upplevde en kund att priset på en vara var konkurrenskraftigt jämfört med andra butiker. Kunderna värdesätter även den extra hjälpen de får, särskilt när de har med sig småbarn. Sammantaget är intrycket av personalen mycket positivt.

Byggmax Örebro

Omdömen: 3.7 (589 omdömen)

Adress: Heliumgatan 2, 703 74 Örebro, Sverige

Telefon: 077-189 00 89


Webbplats

Byggvaruhus i Örebro bild på hemsidan.


Byggmax Örebro ligger på Heliumgatan 2, 703 74 Örebro.

Det är en butik som erbjuder byggmaterial och tillbehör för både privatpersoner och företag. På deras hemsida kan du logga in eller skapa ett användarkonto genom att ange din e-post och ett lösenord. Om du har glömt ditt lösenord finns det en funktion för att återställa det.

För att skapa ett nytt konto behöver du fylla i ditt förnamn, efternamn, e-post och lösenord. Du kan också välja att prenumerera på deras nyhetsbrev och måste acceptera deras villkor för att skapa kontot. Om du redan har ett konto kan du enkelt logga in.

Butiken har även en företagssektion där företagskunder kan se priser exklusive moms. På hemsidan kan du söka efter produkter, varumärken, guider och olika sidor. Om din sökning inte ger något resultat kan du få förslaget att prova igen med en annan stavning eller ett annat ord.

Du kan välja butik genom att ange ditt postnummer för att få information om leverans och lagerstatus, eller du kan söka efter butiker i en specifik stad. Det finns en funktion för att söka efter postnummer för att hitta den närmaste Byggmax-butiken och se relevant information.

Kundomdömen för Byggmax Örebro

Kunderna har blandade åsikter om butiken. En kund upplevde att den mörkhåriga killen i personalen var oförskämd, medan andra kunder fann resten av personalen trevlig, även om de yngre anställda ibland var okunniga. Butiken uppskattas för sitt stora utbud och den hjälpsamma personalen. En kund noterade att det kan vara förvirrande att hitta i butiken första gången, men att det blir enklare med tiden. Det fanns dock svårigheter med att skanna kvittot vid utpassering. En annan kund klagade på urdåligt bemötande och avsaknad av hjälp, medan en annan kund tyckte att priserna var skapliga men personalen inte särskilt serviceinriktad, och blev besvärad vid frågor om varor.

AB Karl Hedin Bygghandel i Örebro

Omdömen: 4.4 (205 omdömen)

Adress: Verkstadsgatan 12, 702 27 Örebro, Sverige

Telefon: 019-20 99 00


Webbplats

Byggvaruhus i Örebro bild på hemsidan.


AB Karl Hedin Bygghandel är en del av en större koncern som verkar inom flera olika områden såsom sågverk, förädling, emballage och råvaruhantering inom skogsindustrin.

Företaget har flera bygghandelsbutiker runt om i Sverige, inklusive en butik belägen på Verkstadsgatan 12 i Örebro.

Bygghandeln i Örebro erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för både professionella och hemmafixare. De har regelbundna kampanjer och ger inspiration för olika byggprojekt. AB Karl Hedin Bygghandel i Örebro har även en rad egna produkter och ger tips och råd för hur man kan bygga och renovera sitt hem. Exempel på artiklar och byggtips som de erbjuder inkluderar hur man byter fönster, tak, fasadpanel eller golv, bygger en altan eller uteplats, eller ger sitt hem ett ansiktslyft med en ny dörr.

De har även teman som fokuserar på effektivitet, hållbarhet och byggteknik. För den som söker ytterligare information och inspiration finns byggbeskrivningar, byggmagasinet, filmer och radioprogram tillgängliga.

Butiken i Örebro har specifika öppettider, men dessa är inte angivna i den information som tillhandahållits. För att komma i kontakt med butiken eller få reda på de aktuella öppettiderna kan man ringa till butiken direkt.

AB Karl Hedin Bygghandel är en del av en större koncern som har sitt huvudkontor i Sverige och erbjuder även möjligheten att handla via en webshop.

Kundomdömen för AB Karl Hedin Bygghandel

Kunderna upplever överlag att servicen är mycket bra och personalen är trevlig och hjälpsam. Det finns dock en blandning av åsikter om butiken. Å ena sidan finns det positiva kommentarer om den trevliga personalen och det breda sortimentet, samt uppskattning för den hjälpsamma inställningen även när det saknas personal på avdelningen. Å andra sidan finns det kritik mot bristen på information och prissättning för köksutställningen, samt en uppfattning om att produkterna är dyra och att servicen inte alltid lever upp till förväntningarna. En kund känner till och med att butiken har en statlig känsla trots att den inte är det. Sammanfattningsvis verkar kunderna uppskatta personalens bemötande men önskar bättre information och prissättning.

Skånska Byggvaror Örebro

Omdömen: 4 (22 omdömen)

Adress: Monologgatan 2, 703 70 Örebro, Sverige

Telefon: 010-265 11 06


Webbplats

Byggvaruhus i Örebro bild på hemsidan.


Skånska Byggvaror är ett företag som grundades 1965 och har sedan dess erbjudit produkter för hem och trädgård, med en inriktning på egen tillverkning.

De har flera visningsbutiker runt om i Sverige, inklusive en på Monologgatan 2 i Örebro.

Företaget erbjuder alltid fri frakt och har ett brett sortiment som inkluderar allt från uterum och växthus till fasadpartier och olika tillbehör. De har en interaktiv visningsbutik i Helsingborg samt andra butiker i Stockholm, Barkarby, Tullinge och Örebro.

I kategorin uterum kan kunder designa sina egna uterumspaket, välja mellan uterumspaket i aluminium, verandor, uterumspartier (inklusive fyndvaror), grunder till uterum, uterumstak och kanalplasttak, stommar, uppvärmningslösningar för uterum, golv till uterum, limträ, utomhusbelysning och andra tillbehör. Skånska Byggvaror erbjuder även information om P-märkning och stöd för att förstå vad det innebär.

För den som är intresserad av utemiljöer finns produkter som pergola och växthus, inklusive väggväxthus, växthus på mur, orangerier och växthus i trä.

Skånska Byggvaror stödjer sina kunder med inspiration och tips för uterumsprojekt, inklusive videoinstruktioner från deras uterumsexpert och en programserie kallad ”Drömmen om uterummet”. De har också samarbetat med kändisar som Wahlgren & Schollin som har valt uterum från Skånska Byggvaror.

Vid frågor eller behov av hjälp kan kunderna kontakta Skånska Byggvaror direkt, och de erbjuder även vanliga frågor och svar på sin hemsida för att underlätta för kunderna.

Kundomdömen för Skånska Byggvaror Örebro

Kunderna är mycket nöjda med möjligheten att fysiskt kunna se och känna på växthusen hos Skånska Byggvaror, speciellt när de planerar att investera stora summor pengar. Trots att många kunder handlar online och detta leder till att fysiska visningsställen riskerar att försvinna, uppskattar kunderna den hjälp och service de får både på plats och via telefon. Personalen i Örebro har gett exceptionell service och varit till stor hjälp vid valet av produkter som växthus, pergola och spa, samt vid köp av kanalplasttak. Personalens kunskap och trevliga bemötande, tillsammans med bra tips, har varit värdefullt och kunderna uppmanas att beställa på plats för att stödja säljarna. Även om det finns kommentarer om otydliga beskrivningar och vissa väntetider i kundservice, har kundtjänsten fått beröm för att snabbt kunna lösa eventuella problem. Totalt sett ger kunderna Skånska Byggvaror höga betyg för deras produkter och kundservice.

Bauhaus i Örebro

Omdömen: 4.7 (4381 omdömen)

Adress: Säljarevägen 7, 702 36 Örebro, Sverige

Telefon: 010-180 18 00


Webbplats

Byggvaruhus i Örebro bild på hemsidan.


BAUHAUS i Örebro, som ligger på adressen Säljarevägen 7, 702 36 Örebro, är en butik som erbjuder ett brett sortiment av produkter för bygg, hem och trädgård.

Butiken har öppettider som anpassar sig till både vardagliga och helgbehov: måndag till fredag är de öppna från 07:00 till 20:00, lördagar och söndagar har de öppet mellan 09:00 och 18:00. De har även avvikande öppettider under vissa helgdagar, till exempel är de stängda på julafton och juldagen, men har öppet från 09:00 till 18:00 på annandag jul och från 09:00 till 15:00 på nyårsafton.

För de som behöver hjälp med kundservice finns det ett telefonnummer att ringa: 010 180 18 00. Kunden kan också dra nytta av olika avdelningar som erbjuds av BAUHAUS, såsom Montageservice, Fyndhörna och en sektion för olika varumärken. Dessutom finns det tjänster för företagskunder, inklusive personalkonto och kontoinställningar.

BAUHAUS i Örebro gör det möjligt för kunder att spåra sina leveranser, hantera returer och skapa listor med favoritprodukter. Kundvagnen och leveransalternativen är anpassningsbara, och man kan välja leverans till en specifik adress. För att hitta till varuhuset i Örebro kan kunderna använda adressen Säljarevägen 7, 702 36 Örebro som referenspunkt.

Kundomdömen för Bauhaus

Kunderna upplever att butiken har ett stort utbud, men att servicen är bristfällig, särskilt under sommaren då det verkar vara personalbrist. En kund hade problem med en Ryobi el gräsklippare som inte laddade och blev besviken över att butiken inte kunde erbjuda omedelbar hjälp utan istället skickade produkterna till Ryobi för undersökning, vilket ledde till långa väntetider och ytterligare besvär. Trots att butiken hade nya batterier och laddare i lager, var de ovilliga att öppna nya produkter för att lösa problemet direkt. Detta ledde till att kunden fick vänta i flera veckor och även fick felaktiga ersättningsprodukter innan situationen slutligen löstes till kundens tillfredsställelse.

Andra kunder rapporterar om liknande erfarenheter av dålig service, såsom att behöva vänta länge utan att få hjälp och att personalen inte verkar intresserad av att assistera. Trots detta finns det positiva kommentarer om en säljare vid namn Mats, som beröms för sin hjälpsamhet och professionalism. Sammantaget verkar kundupplevelserna vara blandade, med kritik mot servicen och vissa anställda, men också uppskattning för hjälpsamma individer som Mats.

BF:s Bygghandel

Omdömen: 4.5 (92 omdömen)

Adress: Pistolvägen 1, 702 21 Örebro, Sverige

Telefon: 019-35 15 50


Webbplats


BF:s Bygghandel är en del av Nordströms Trä, som är en bygghandelskedja med flera anläggningar runt om i Sverige.

BF:s Bygghandel är belägen på Pistolvägen 1 i Örebro och är en av de platser där kunderna kan vända sig för att få tag på byggmaterial och träprodukter. Som en del av Nordströms Trä erbjuder BF:s Bygghandel produkter och tjänster som håller en hög kvalitet och som är miljövänliga, vilket är i linje med företagets övergripande målsättningar och certifieringar.

Företaget har en tydlig profil när det gäller miljö och kvalitet, och de har implementerat en uppförandekod samt en inköpspolicy för att säkerställa att deras verksamhet sker på ett ansvarsfullt sätt. Kunder som är intresserade av att handla hos BF:s Bygghandel kan ansöka om konto för att underlätta sina inköp.

Nordströms Trä, som BF:s Bygghandel är en del av, hanterar också personuppgifter med omsorg och följer gällande dataskyddslagstiftning. De har även en visselblåsartjänst och detaljerad information om bolaget, inklusive kameraövervakning på sina anläggningar.

För de som är intresserade av att arbeta inom företaget finns det information om lediga tjänster, och Nordströms Trä strävar även efter att vara transparenta med sin klimatpåverkan genom att publicera klimatdeklarationer.

Sammanfattningsvis är BF:s Bygghandel en del av en större kedja som erbjuder byggmaterial och träprodukter med fokus på kvalitet och miljö, och som har flera policyer och system på plats för att säkerställa en ansvarsfull verksamhet.

Kundomdömen för BF:s Bygghandel

Kunderna är överlag mycket nöjda med den trevliga och professionella personalen samt den utmärkta servicen och rådgivningen de får vid besök. Många uppskattar hjälpen med kapning och lastning av virke, och trots att priserna kan vara något högre än hos stora kedjor som Bauhaus, anser kunderna att den högre kvaliteten på servicen väger upp för kostnaden. En kritik som framkommer är dock butikens öppettider, som inte anses vara anpassade för privatpersoner, speciellt eftersom butiken är stängd på helger. Detta leder till att vissa kunder väljer att gå till konkurrenter istället. Dessutom nämner en kund att som privatperson betalar de mer än hantverkare, vilket leder till att de drar av en stjärna i betyget. Sammanfattningsvis är kunderna belåtna med den personliga servicen och expertisen de får, även om öppettiderna och prissättningen för privatkunder kan förbättras.

Byggmax Marieberg

Omdömen: 4 (13 omdömen)

Adress: Firmavägen 1A, 702 36 Örebro, Sverige


Webbplats

Byggvaruhus i Örebro bild på hemsidan.


Byggmax Marieberg är en byggvaruhuskedja som finns på adressen Firmavägen 1A, 702 36 Örebro.

För att få bästa upplevelse när man besöker Byggmax Mariebergs webbplats rekommenderas det att aktivera JavaScript i webbläsaren. Butiken erbjuder olika prissättningar för privatpersoner och företag, med alternativet att visa priser inklusive eller exklusive moms.

Kunder kan logga in på webbplatsen för att genomföra köp eller söka efter produkter. För att hitta information om leverans och lagerstatus kan man ange sitt postnummer på webbplatsen. Det finns även möjlighet att söka efter en butik i en specifik stad eller att välja en butik från en lista över tillgängliga Byggmax-butiker i olika städer.

Information om andra Byggmax-butiker i olika städer som Alingsås, Arlandastad, Arvika, Askersund, Avesta, Boden, Bollnäs, Borgholm, Borlänge och Borås, med deras adresser, finns också tillgänglig. Det är viktigt att notera att denna information kan vara en del av en längre lista över Byggmax-butiker runt om i Sverige.

Kundomdömen för Byggmax Marieberg

Kunderna är nöjda med ordningen och redan i butiken samt det bra utbudet av produkter. De uppskattar att butiken har de specifika skruvar som behövs för golvsocklar. Personalen får beröm för att vara trevlig och serviceinriktad, vilket bidrar till positiva kundupplevelser. Överlag verkar kunderna tycka att butiken har en lagom mängd prylar och de är mycket nöjda med sitt besök.

K-Rauta

Omdömen: 3.9 (747 omdömen)

Adress: Kundvägen 5, 702 36 Örebro, Sverige

Telefon: 019-20 79 00


Webbplats

K-Rauta är en byggvaruhuskedja som erbjuder en rad olika produkter och tjänster för både hemmafixare och professionella hantverkare.

På adressen Kundvägen 5, 702 36 Örebro, Sverige, finns ett av K-Rautas varuhus där kunder kan hitta allt från badrum- och bastutillbehör till byggmaterial, golv och väggprodukter, trädgårdsartiklar, el- och belysningsprodukter, verktyg och maskiner, inredningsartiklar samt produkter för värme, kyla och VVS.

K-Rauta i Örebro erbjuder också möjligheten att hämta upp onlinebeställningar direkt i butiken. Om du har gjort en beställning från K-Rautas webbutik kan du komma till butiken och hämta din beställning. För kontakt och mer information kan kunder ringa till telefonnummer 019-207900. För de som är intresserade av erbjudanden, tjänster och inspiration kan K-Rauta Örebro vara en plats att besöka för att få hjälp med sitt projekt eller för att hitta de rätta materialen och verktygen för jobbet.

Kundomdömen för K-Rauta

Kunderna är överlag mycket nöjda med utbudet och personalen på drive-in avdelningen, där de fick utmärkt hjälp med att lasta tunga varor. Personalen beskrivs som oerhört trevlig, hjälpsam och gullig, vilket bidrog till en mycket positiv upplevelse. Det uppskattas också att det finns gratis parkering. En kund jämför positivt med Byggmax och upplever att de fick bättre service här. Personalen får beröm för att vara smarta, trevliga och ärliga, och för att de erbjuder full service. Dock finns en negativ kommentar om svårigheter att hitta personal att fråga och att vissa varor endast fanns tillgängliga på beställning.

XL-BYGG Herok Byggmaterial AB

Omdömen: 4.2 (40 omdömen)

Adress: Tackjärnsgatan 4, 703 83 Örebro, Sverige

Telefon: 019-16 75 35


Webbplats

XL-BYGG Herok Byggmaterial AB är en bygghandel som riktar sig till proffsmarknaden och erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och tjänster.

De är belägna på adressen Tackjärnsgatan 4, 703 83 Örebro, Sverige. För att kontakta dem kan du ringa telefonnummer 019-16 75 35 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected].

De har öppettider på vardagar från 06:30 till 16:00, men är stängda på lördagar och söndagar. Öppettiderna under helgdagar kan variera och det är rekommenderat att kontrollera dessa vid behov.

På XL-BYGG Herok kan kunderna även hitta inspiration och råd för olika byggprojekt genom XL-Guiden, där tips och trix för hemmets alla projekt har samlats. De erbjuder även tjänster som är anpassade för olika stadier i byggprojektet, från planering till färdigställande.

En av säljarna som arbetar på XL-BYGG Herok är Johan Carlsson. Om du är intresserad av att få hjälp med ditt byggprojekt eller vill veta mer om deras erbjudanden, kan du kontakta dem via de angivna kontaktuppgifterna.

Kundomdömen för XL-BYGG Herok Byggmaterial AB

Kunderna är överlag mycket nöjda med servicen och personalen beskrivs som trevlig och hjälpsam. De uppskattar även att butiken erbjuder bärhjälp och har ett bra utbud av byggmaterial till konkurrenskraftiga priser. En kund uttrycker dock att de inte hittade exakt vad de behövde, vilket förhindrade en fulländad upplevelse. Trots detta verkar butiken vara villig att gå det extra steget för att tillgodose kundens behov, exempelvis genom att beställa in hela hus om så krävs. Sammanfattningsvis är kundomdömena positiva med beröm för både service och produktutbud.

Ett byggvaruhus är en utmärkt plats för både proffs och hobbybyggare att hitta allt från byggmaterial till verktyg. För de som bor i Gävle, erbjuder lokala Byggvaruhus i Gävle ett brett sortiment. I Uppsala finns liknande alternativ, vilka kan utforskas närmare i artikeln om Byggvaruhus i Uppsala.

FAQ om Byggvaruhus i Örebro

 • Vilka byggvaruhus finns det i Örebro?
  I Örebro finns flera byggvaruhus, inklusive stora kedjor som Bauhaus, K-Rauta och Byggmax, samt lokala aktörer som XL-BYGG och Beijer Byggmaterial.
 • Är byggvaruhusen i Örebro öppna på helger?
  Ja, de flesta byggvaruhus i Örebro har öppet på helger, men öppettiderna kan variera. Kontrollera det specifika byggvaruhusets webbplats eller ring för att få exakta öppettider.
 • Kan jag få hjälp med hemleverans av byggmaterial i Örebro?
  Många byggvaruhus erbjuder hemleverans av byggmaterial. Det är bäst att kontakta det enskilda byggvaruhuset för att diskutera leveransalternativ och kostnader.
 • Finns det tjänster för utlåning av verktyg och maskiner i Örebros byggvaruhus?
  Vissa byggvaruhus erbjuder verktygs- och maskinuthyrning. Kontakta byggvaruhuset direkt för att se vilka tjänster som erbjuds och till vilka villkor.
 • Kan jag få rådgivning om byggprojekt i byggvaruhusen i Örebro?
  Ja, de flesta byggvaruhus erbjuder rådgivning och kan hjälpa till med frågor om byggprojekt. Det är dock rekommenderat att boka tid för rådgivning i förväg.
 • Har byggvaruhusen i Örebro någon e-handel?
  Många byggvaruhus har e-handel där du kan beställa produkter online och antingen välja hemleverans eller hämta i butik.
 • Kan jag returnera köpta varor till byggvaruhuset om jag inte är nöjd?
  De flesta byggvaruhus har en returpolicy. Det är viktigt att spara kvittot och att varorna är i oanvänt skick. Kontrollera byggvaruhusets specifika villkor för returer.
 • Finns det ekologiska eller miljövänliga byggmaterial i Örebros byggvaruhus?
  Flera byggvaruhus i Örebro erbjuder ett sortiment av miljövänliga byggmaterial. Fråga personalen i butiken för mer information om deras miljöalternativ.

Fakta om Byggvaruhus i Örebro

 1. Byggmax Örebro: En del av Byggmax-kedjan, känd för sitt breda sortiment av byggmaterial och tillbehör till konkurrenskraftiga priser. Adressen är Bettorpsgatan 10.
 2. Bauhaus Örebro: Ett stort byggvaruhus med ett omfattande utbud av byggprodukter, verktyg, trädgårdsartiklar och inredning. Ligger på Boglundsgatan 2.
 3. Beijer Byggmaterial Örebro: Erbjuder ett brett sortiment av byggvaror för både proffs och hemmafixare. Du hittar dem på Elementvägen 5.
 4. Hornbach Örebro: En del av den tyska byggvaruhuskedjan med ett stort utbud av byggmaterial, trädgårdsprodukter och inredning. Finns på Kundvägen 5.
 5. K-Rauta Örebro: En byggvarukedja som erbjuder produkter för bygg, renovering och trädgårdsarbete. Adressen är Mosåsvägen 20.
 6. XL-BYGG Örebro: En del av XL-BYGG-kedjan som riktar sig till både proffs och DIY-entusiaster. Här finns ett brett sortiment av byggvaror. Butiken ligger på Transportvägen 2.
 7. Jula Örebro: Ett varuhus som erbjuder ett brett sortiment av verktyg, byggmaterial och andra produkter för hemmet, trädgården och fritiden. Du hittar Jula på Boglundsgatan 1.
 8. Clas Ohlson Örebro: Även om det inte är ett renodlat byggvaruhus, erbjuder Clas Ohlson ett sortiment av verktyg och material för mindre byggprojekt och hemförbättringar. Finns i Marieberg Galleria och på Drottninggatan 27 i centrum.
Teodor Axelsson
Senaste inläggen av Teodor Axelsson (se alla)