Fastigheter

Svea Takvård AB är din partner inom takvård

Svea Takvård AB har länge varit en ledande aktör inom takvård, underhåll och inspektion. Med över 20 års erfarenhet i branschen har de utvecklat en expertis och en rad tjänster som är svårslagen. I den här artikeln kommer vi att gå igenom vad detta företag kan erbjuda dig och hur de kan hjälpa till att förlänga livslängden på ditt tak.

4 sätt på vilka Svea Takvård AB kan hjälpa dig och ditt tak

När det kommer till takvård, underhåll och inspektion är detta något som Svea Takvård AB har sysslat med i 20 år. De kan därmed hjälpa dig på följande sätt:

  • Omfattande erfarenhet och expertis. Företagets team av erfarna taktekniker har som sagt över 20 års samlad erfarenhet inom takvård, underhåll och inspektion. De vet vad som krävs för att hålla ditt tak i bästa skick och förlänga dess livslängd. Oavsett om du behöver hjälp med taktvätt, reparationer eller underhåll kan du lita på att deras kunniga personal kommer att erbjuda dig högkvalitativa tjänster.
  • Kundfokus och anpassade tjänster. Detta företag strävar efter att uppfylla och överträffa kundernas förväntningar genom att erbjuda tjänster som är skräddarsydda efter kundens specifika behov och önskemål. De förstår att det är kundens omdöme som avgör deras framgång och är därför helhjärtat investerade i att kombinera högkvalitativa resultat med kundorienterade tjänster.
  • Skonsamma och effektiva metoder. Svea Takvård AB använder skonsamma och effektiva metoder för att garantera resultat utan att skada ditt tak. De undviker högtryck och andra potentiellt skadliga metoder. De fokuserar istället på att använda specialanpassade verktyg och behandlingar som är anpassade för att bevara takets hälsa och livslängd. Några av de tjänster som de erbjuder inkluderar grundläggande rengöring, utbyte av skadade takpannor, behandling med bekämpningsmedel för att förhindra mossa och andra påväxter samt rengöring och tömning av hängrännor.
  • Kostnadsfri kontroll och besiktning. Företaget erbjuder sina kunder en kostnadsfri kontroll av taket efter 4 år. Detta ger dig trygghet i att ditt tak kommer att vara i bästa skick under en lång tid. Dessutom kan du boka en kostnadsfri besiktning av ditt tak direkt på deras webbplats. Därmed är det enkelt och bekvämt att få en professionell bedömning av ditt tak.
Juliana Norberg